Hanımlar siz nerden izliyorsunz bizde daha tatlıya geçmediler
su kemali varya neyse ben şimdi birsey derdim! türk delikanlısıymıs,tespihmiş,kupeymiş!! abi sen kimsin de neye gore genelleme yapıyorsun?erkeğin de delikanlısı kadının da delikanlısı olur..delikanlılık elindeki kola bardagını viski içercesine tutmak değil,karım boyle yapsa tabagı fırlatırım demek değil,kupe takmamak,tespih cekmek hiç değil!! delikanlılık dürüstlüktür ve adil davranmaktır,kibar olmaktır!! sen kimsin de 28 yasında kime racon kesiyosun küçük polat alemdarcık!!!! neyazıkki avrupalılar bize çok ovundugumuz sıcakkanlılık ve misafirperverlik hakkında ders vermişlerdir!fransız kadın sahurda pastırma yerim,soğana bayılırım diyerek,alessandro örfü adetiyle mervenin yaptıgı boregi begenmediği halde kız uzuldu diye ikinci parcayı yemiştir.1 hafta boyunca da çok daha dürüst davranmıslardır.
ben her zaman ilk once masadakilar yemegi hangi elde yediklerini dikkat ederim, sol elde yiyenleri hic sevmem. yemek sag elde yenilmeli bence. bu hafta benim gordugum kadariyla sadece alex italyan olsa da sag elde yedi
o ne demek şimdi. ben solağım ve sol elle çatalımı kullanırım ve sağ ellede bıçağımı. nereden çıktı bu.....zaten yerkende öyle olmalı. görgüdede sol elle çatal sağ elle bıçak.... sevmemekte bir garip. siz insanları kullandığı ele göremi değerlendiriyorsunuz... çok yanlış çok.
ben her zaman ilk once masadakilar yemegi hangi elde yediklerini dikkat ederim, sol elde yiyenleri hic sevmem. yemek sag elde yenilmeli bence. bu hafta benim gordugum kadariyla sadece alex italyan olsa da sag elde yedi
Ben de şu misafirlerin sokak ayakkabılarıyla eve dalmalarına takmış durumdayım. Herşeye söylenen o dış ses buna nie hiç bişe söylemiyo??? Bizim kültürümüzde kim kimin evine ayakkabıyla giriyo ki bunlar böyle yapıyolar?? Kaç haftadır özellikle bazkıyorum bir Allahın kulu da ayakkabımı çıkarim demiyo ya... Bu nasıl iş!!!:dilcikar::uhm:
okypete cim arkadaş öyle söylemek istememiş. dinimizde mesela sağ elle yemek yenir, evden sağ ayakla çıkılır, abdest almaya sağ uzuvlardan başlanır. ama solaklık istisnadır, solak bi insan sağ eliyle yese üstüne döker. arkadaş senin sandığın gibi bişey demek istememiş, okursa açıklayacaktır zaten.
ayrıca ben solakları severim, solak kimi tanıdımsa normalden zeki olduğunu gördüm. :1hug:
o ne demek şimdi. ben solağım ve sol elle çatalımı kullanırım ve sağ ellede bıçağımı. nereden çıktı bu.....zaten yerkende öyle olmalı. görgüdede sol elle çatal sağ elle bıçak.... sevmemekte bir garip. siz insanları kullandığı ele göremi değerlendiriyorsunuz... çok yanlış çok.
yeni yarışacak olanlarda gergin gibi biri sürekli ağlıyorrrr
peçeteler yanıyor tabak kırılıyor
bu haftaki yarışmacılar sakindi ve tatlıydı
şimdi ŞÖHRET OLMAK İÇİN BU PROGRAMA KATILMAK GEREKİYOR KOCO POPOLU NİLVE NAİM ŞÖHRET OLDULAR YENİ YILDA BİRKAÇ YERDE SAHNE ALDILAR. ALEX in ELİNDEN TUTAN OLUR BENcE
çok haksız bir puanlama oldu....
Ve kemal parayı yalancılıkla aldı...
Kesinlikle haketmedi...
Elin italyanı bizim kemal e 5 basar diye düşünüyorum.adam hiç yalan söylemedi...
çok ayıp etti kesinlikle....
çok haksız bir puanlama oldu....
Ve kemal parayı yalancılıkla aldı...
Kesinlikle haketmedi...
Elin italyanı bizim kemal e 5 basar diye düşünüyorum.adam hiç yalan söylemedi...
çok ayıp etti kesinlikle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?