Yemekteyiz - Show Tv

Hanımlar siz nerden izliyorsunz bizde daha tatlıya geçmediler

kızlar show turk den izleyin. haberlerden önce bitiriyorlar. sanırım 4 gibi başladı dün, 7 ye doğru bitti.

çok haklısın. merve bi alem, kemal bi alemdi. çok ayıp oldu..

ben her zaman ilk once masadakilar yemegi hangi elde yediklerini dikkat ederim, sol elde yiyenleri hic sevmem. yemek sag elde yenilmeli bence. bu hafta benim gordugum kadariyla sadece alex italyan olsa da sag elde yedi

okypete cim arkadaş öyle söylemek istememiş. dinimizde mesela sağ elle yemek yenir, evden sağ ayakla çıkılır, abdest almaya sağ uzuvlardan başlanır. ama solaklık istisnadır, solak bi insan sağ eliyle yese üstüne döker. arkadaş senin sandığın gibi bişey demek istememiş, okursa açıklayacaktır zaten.
ayrıca ben solakları severim, solak kimi tanıdımsa normalden zeki olduğunu gördüm. :1hug:

Ben de şu misafirlerin sokak ayakkabılarıyla eve dalmalarına takmış durumdayım. Herşeye söylenen o dış ses buna nie hiç bişe söylemiyo??? Bizim kültürümüzde kim kimin evine ayakkabıyla giriyo ki bunlar böyle yapıyolar?? Kaç haftadır özellikle bazkıyorum bir Allahın kulu da ayakkabımı çıkarim demiyo ya... Bu nasıl iş!!!:dilcikar::uhm:

ben her zaman ilk once masadakilar yemegi hangi elde yediklerini dikkat ederim, sol elde yiyenleri hic sevmem. yemek sag elde yenilmeli bence. bu hafta benim gordugum kadariyla sadece alex italyan olsa da sag elde yedi

evet buna bende dikkat ettim alex önce catal solunda bicak saginda etleri falan kesiyo sonra yerken catali sag eline aliyo cok hosuma gitmisti

bende yemegimi hep sag elimle yerim her ne kadar catal sol bicak sagda tutulmasi gerektigini bilsemde

sol elimle yiince rahat hissetmiyorum kendimi günah oldugunu bile bile yiyemem öyle

bunu ben böyle yapiyorum baska türlü yapan arkadaslarda vardir kimse alinmasin bu bi kinama veya elestirir degil yerimseniben

gecen hafta salih bey hep bi terlik istiyodu ayakabisini cikarmak icin

ayakabisini cikaran tek yarismaci oldugu halde dis ses bunuda hic söylemedi

bence cok güzel bi davranisti biz sanki biyere misafirlige gittigimizde ayakabiyla mi giriyoruz türklerde nerde görülmüs bu

iyice avrupalasti bu televizyoncular falan

ki ben burda alman arkadaslarimda bile görüyorum hic biri kendi evinde (gerekmedikce) ayakabiyla dalmiyo eve temizlik amacli yani

cokacimcoook :.Cok haklısın canım benimde ilk o dikkatimi çekti.bence o parayı alexsandra almalıydı. zaten herzaman böyle olmaz mı doğru söyleyen dokuz köyden kovulurCADIARZU yalan söyleyende böyle birinci seçilir. Çok üzgünüm :1no2:

bana eve ayakkabıyla girilmesi ve çatalın sol elde olması hoş gelmiyor asla kimseye dışarının tozunu pisliğini evime taşıma izni vermem bence alessandro kazanmalıydı

adam dışardan aldığı çiğköfteyi yutturdu bide iteledim onlara demez mi.diskalifiye olacak diye bekledim ama
bence de avrupalılar insanlık dersi verdiler.
alessandro serayı tutmadı yalnız orda sinir oldum,o ana kadar faforim oydu.
yok pastayı kesin dışardan almışmış filan,ah o merve bi elime geçse...göz makyajından haberi yok,pörtlttmiş gözleri :)
sera çok emek verdi yahu yazık kadına,nurten hnm da çok iyi niyetliydi yazık .
dövmeli bir maganda bozmasına gitti para.

Ben bakmayacagim demistim ama yine de dayanamadim baktim.
Bence Nurten hanim veya Alexander kazanmaliydi.
Ikisi de cok sakin ve durusttuler Nurten hanim kazanmayacagini gordugumde Alex Kemal'a puan verirken ins yuksek vermez dedim ama yine de 6 verdi kalbi cok temiz adamin sempatik her halinden belli, baska yarismaci olsa beni gecmesin diye alcak verir genelde bu boyle oluyor. Birde adam suphelendi cig kofte hakkinda bunu sinsi bir sekilde degil de acik acik belirtti ve digerleri yok olmaz oyle sey dediginde haklisiniz dedi kabullendi hemen.
Kemal bey yarismacilari tekrar gorurse yuzlerine nasil bakacak acaba onlar kayitlari gordukten sonra. :mymeka:

teşekkürler canım. sol eli kullananları sevmem lafı kötü olmuş. sevmemek kavramı yanlış geldi bana. sağ elimle çatal tutsam ,inan ağzım yerine burnuma getiririm.kaşıkla çorba içemem. bu doğuştan olan bir şey...beyinle ilgili... ve gerçekten,kelime kötüydü..... sevmemek kelimesi. alınmamakta mümkün değildi. yazarken yazdıklarımızın nelere gideceğini düşünerek yazarsa,k daha iyi olacaktır...ha, bu arada zeki olduğumu söylerler.delikafadulden...

ben bu grubu çok beğendim allessandro çok tatlı biriydi bence nurten hanımın hakkı yendi ilk önce ona gidildiği için hakkı yendi zaten sonradan ona az puan verdikleri içi pişman oldular
kemal beye sinir oldum ağır abi hesaplarında bide çiğ köfteyi iteledim iyi oldu dedi
mervede çok gıcık bi tipti
seranın yaptığı yemekleriin görüntüsü bile benim midemi bulandırmaya yetti ve ikidebir karidesmi görmüş bilmemne mi görmüş bu söylemleri ve tavırları hiç hoş değildi
bence ya nurten hanım yada alessandro kazanmalıydı...

çok haksız bir puanlama oldu....
Ve kemal parayı yalancılıkla aldı...
Kesinlikle haketmedi...
Elin italyanı bizim kemal e 5 basar diye düşünüyorum.adam hiç yalan söylemedi...
çok ayıp etti kesinlikle....

merveyi hiç gözüm tutmadı.alttan alttan bakışlarıyla resmen sinsiiiiiiiii.nurten hanımı çok hanımefendi buldum.kadıncağız ayıp olmasın diye beğenmediği yemeklere bile sesini çıkarmadı.işte benim tasvip ettiğim yarışmacı tipi tam nurten hanımdı.

yeni yarışacak olanlarda gergin gibi biri sürekli ağlıyorrrr
peçeteler yanıyor tabak kırılıyor
bu haftaki yarışmacılar sakindi ve tatlıydı
şimdi ŞÖHRET OLMAK İÇİN BU PROGRAMA KATILMAK GEREKİYOR KOCO POPOLU NİLVE NAİM ŞÖHRET OLDULAR YENİ YILDA BİRKAÇ YERDE SAHNE ALDILAR. ALEX in ELİNDEN TUTAN OLUR BENcE

solag olanlara bisey demiyorum ama bize muslumanlikta sol elle yemek yenilmaz diye ogretildi ben su bile icmam sol elde, sol elde catal sag elde bicakla yerim ben. ona alistirdim kendimi

tamda yeni yarışmacıları gördünüzmü diyecektim baktım yazmışsın mersi cnm Şeniz

sana katılıyorum arkadaşım kemel ve merveyede çok sinir oldum doğrusu birde paranın yarısını alex evericem demiş galiba ben orayı kaçırdım sadece kemal tabiki vermicem o benim hakkım derken gördüm yine yalan konuşmuş oldu bu durumda kişiliksiz diyorum sadece

Haklısın valla, birde aleksandroyu beğenmiyor...:mymeka:
Ben kemalden, yarışmanın başından beri hiç hoşlanmamıştım zaten.
Her şeyi bildiğini sanıyor, çok ukala tavırları var, hiç samimi değildi.
Yalanları da cabası...

Sera da kemal gibi kaba konuştu hep, onu beğenmedim bunu beğenmedim...
Kendisine sıra gelince mutfakta yarışmacıların taklidini falan yapmak yakışıyormu bir bayana...

Bunları programı izledikten sonra birbirlerine söyledikleri kelimeler için savunma hakkı verseler hafta sonlarıda onları yayınlasalar, kesin reyting rekoru kırarlar..delikafadulden

Ya hala su kemal beyin birinciligini hasmedemiyorum.Nurten hanim veya Alex olmaliydi.Birde tipik delikanli türk erkegiymis.Hadiya:dilcikar: Alexten ögrensin delikanli olmayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…