Yemekteyiz - Show Tv

müzik ögretmeni içten pazarlıklı o kadar kikirdemeye 5 verdi. zeynep bakalım güler yüzünü sonuna kadr sürdürebilecekmi... bence zeynep kazanırsa o paranın bir hayrı olmayacak bu kadar aksilik yaşandı. kazanmaması için herşey ters gitti...

ev sahibi hanım çok tatlıydı.çok misafirperver biriydi bence.yedi yedi bide 4 puan verdiya o bitti benim için.esmer bayanda negatif biri sanırım olmadık kalmadı yanında .beyler için bir yorum yapamıyorum henüz erken.

zeynep hanım cok tatlıydı..telasına ragmen hep guler yuzluydu..bayanlar nasılda hırslı en yuksek puanları erkekler verdı...gulsum hanım masadan ac kalktım dedı bıde ..evde neyle beslenıyosa benneyaptımki

ayy ayy ayy ne akşamdı yaa bugün herşey vardı yarışmada tüm şanssızlıklar kadıncağızı buldu ama bravo doğrusu motivesini hiç bozmadı ben olsam kırk karış düşmüştü suratım kaydirigubbakcemile3 nazara geldi kesinlkle evide, kendiside, kalbide çok güzeldi bence :asigim: gerçi yarın sanki biraz değişmiş gibi geldi bana ama bakalım görcez eğer öyleyse pess dicem bi kez daha insanoğluna
gülsüm hanım kıllık etti puanı az vermek için bahane gerekliydi o da aç kaldım dedi :mymeka: ki külliyen yalandı biliyoruz..
beyler hoşuma gitti kibarlar, efendiler sengözlerimebaksanab
sena hanımda sanki uğursuzluk vardı üzerinde kadının etrafında döndü durdu şanssızlıklar :1closedeyes:

tüm grup çok şekerdi ama yemek bitene kadar
birtek eti beğenmeyen (masada) insanlar, masada şen akrak iken, eve hayran kalmışken birden puanlamada aksini söylediler ya...
dumur geldi bana..
yok anam yok
dedikodu yapmayan türk evladı
:lepi:

ay ben bayıldım bu kadına ya ne kadar tatlıydı öyle valla ilk defa gerilmeden sinir olmadan gülerek izledim hiç izlemeyen babam dahiizledi bence zeynebin hakkı kesinlikle yani kıl olayına katılıyorum ekibin işidir yoksamümkün değil öylebir evde öyle bir masada ki ne kadarda özendi ama çok şirin ya benim favorim

bu yarışmaya katılmak istiyorum ama sırf çamur atmak için laf ettikleri için katılmayacağım...

Zeynep'i içten ,misafirperver ve sıcak buldum.Ayrıca çok hoş bir bayan.Diğer grup yarışmacılarına göre bu grup daha doğal ve yapıcılar.

zeynep hanım cidden çok şekerdi ama değişebilir bence.ve yarınki bölümde eleştirleride var bi hayli sanki
güzel bir grup ama pozitifler sarışın hatun haricinde:jeyyar:
paraya en çok ihtiyacı olanda kim derseniz bence hiçbiri:1no2:
inşallah kavgasız gürültüsüz bir hafta olur.bazen saçma sapan konularda öyle çok eleştiriyorlar ve öyle çok konuşuyorlarki kafam şişiyorÇok üzgünüm çoook

Kılları kesin shov tv çekim ekibi atıyor kızlar daha öncede demiştim.Her hafta kıl bu kadar tesadüf olmaz. Hatta o kadar şüpheci oldumki elektrikleri bile onlar kesmiştir diyorum kötükedihüso
Bugünkü bayan çok heyecanlıydı yaaaa... Ama koşturdu durdu .Yere oturup yeri bile sildi yazık onaaa a.s ama yarın onada birşeyler oluyor.gibi .bayağı eleştriyor sanki yarınki yarışmacıyı
Sarışın bayan da bugün bence tamamen eleştirmek için gelmişti.kimse eleştirmeyince ve örnek olalım falan gibi laflar edilince birşey söyleyemedi..biraz gıcık geldi bana o :dilcikar:

yarın atilla bey waffle yapıyor ve waffelı tatlı yerine koymuyolarkötükedihüso
hayret bişey o tatlı değilse nedr:mymeka:
walla bn waffle aşğıyım:asigim:
laf sölettirmem wafflemaklava:

bugün yarışan bayanı çok beğendim..çok sıcak geldi bana..umarım oyun deildir..evide ne hoş pembiş pembiş...

yine kıl yine kıl nedir bu anlamadım..numaramı yapıyorlar ..her yeni programd amutlaka oluyor..yemekleri beğendiler ama daha yüksek puan verebilirlerdi bayanlar..

evet yani...:1shok:
yine kıl kıl kıl...kafamçokkarıştı
program yayınlanacağı sürece toplanan bu saç kıllarından "peruk" yapılmasını talep ediyorum.........:lepi:
bari iki,üç kişiye hayır olur......:roflol:sırnaşık şey

yorumlari okudum bugünki yarismaciyi cok merak ettim karadenizlileri severim :)

insallah tekrarini verirler gece bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…