Yemekteyiz - Show Tv

arkadaşlar kıl tatlının çikolata sosunda çıktı sosuda pencerenin dışında soğuttu ve elektrikler kesilince pencereden bakıyorduya birilerine sesleniyoru o sırada nerden silkeliyorlar falan dedi sanırım yukardan bi yerden halı silkeliyorlardı ordanda düşmüş olabilir öyle değilse bende kameramalardan şüpheleniyorum her gruptada nedense çıkıyor

Milletin hijyenini eleştirdi ama kendisinin farkında değil kaydirigubbakcemile3

Ben beğenmedim pespembe bir solon..Çocuk gibi..

Ayy bu akşam herkesin tersine düşünüyorum galiba benkaydirigubbakcemile3

Pencereye dışarıya koyarsa kıl da çıkar böcek te...Toz duman da....

evini bende beğenmedim canım ben daha çok natürel renkleri severim ama evi tam kişiliğini yansıtmış çok renkli işte herkes bir olmuyor

Pencereye dışarıya koyarsa kıl da çıkar böcek te...Toz duman da....

bende koyuyom dışarıyaa :mymeka: şaka şaka ama üstüne kapamak için yapılan tül zımbırtılar varya ondan koyuyorum acelen varsa pratik olabiliyor
yanlız ben bu hanımı izlerken çok yoruldum yaa :bbo:

İyiki bu topik var arkadaşlar. Ben bugün ana yemeğin hazırlık kısmına kadar seyredebildim,
tabii ilk 20 dakikada bakamamıştım. Şimdi tekrarı var ama eşim tv izliyor. Bende burdan izlemiş
kadar oldum. Bakalım yarın yakalarım inşallah olayı.
Bu kadar kıl, tüy işine benimde aklım ermiyor artık. Nasıl oluyor da her seferinde çıkıyor acaba?
Bu arada Badem arkadaşım seni pek bir muhalif gördüm sanki.:roflol:
Ama genelde yanılmadığının da farkındayım.
a.s

Demek bu yüzden çıktı dün yemeğindeki kuş tüyü...-tatlicadiarzu-

Şaka tatlım,elbette üstü bişeyle örtüldükten sonra sorun değil..Ama Zeynep hanım örttü mü hatırlamıyorum?benneyaptımki

:1hug:Ben de kendimi pek muhalif gördüm ve utandım aslında..
Ama napayım,içimden geldiği gibi..kaydirigubbakcemile3

yorumlar yapılmıs..bu hafta bende katılayım sıze.a.s.
kadın neydı oylee..ben yoruldumm.onu seyrederken..
bıde tum mahalleyı ayaga kaldırdı..:mymeka:
elektırık kesmıs nasıl bıseyse cok merak edıyom...
bıde sarı bayan var ısmını bılemedım...
tabak bıttıı..ama ac kalkmıs masadan:roflol:
kendı demıstı sebzelı kreple duydum dıyee..
erkekler efendı..adamlar damak zevkıne gore verdıler puanı..kaydirigubbakcemile5
bırde zeynep hanım her mısafırınde o kadr cok mum koyarsa yakında pembe evı tamamen yanabılırr...a.sa.s

Hayir örtmedi.................

O zaman hep dışarda soğutup üzerini örtmüyorsa hiç benim yemeklerde kıl ,tüy olmaz,toz olmaz demesin...

Allahım yaa gene Sahra hanımın kılları meselesini açıyor..Bu kadını sevemediğim kadar var..Ne gerek var şimdi bundan bahsetmeye,geçmişteki bir yarışmacıyı rencide etmeye..Çok ayıp bence...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…