- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 43
:roflol::roflol::roflol:evet yani...:1shok:
yine kıl kıl kıl...kafamçokkarıştı
program yayınlanacağı sürece toplanan bu saç kıllarından "peruk" yapılmasını talep ediyorum.........:lepi:
bari iki,üç kişiye hayır olur......:roflol:sırnaşık şey
Kılları kesin shov tv çekim ekibi atıyor kızlar daha öncede demiştim.Her hafta kıl bu kadar tesadüf olmaz. Hatta o kadar şüpheci oldumki elektrikleri bile onlar kesmiştir diyorum kötükedihüso
Bugünkü bayan çok heyecanlıydı yaaaa... Ama koşturdu durdu .Yere oturup yeri bile sildi yazık onaaa a.s ama yarın onada birşeyler oluyor.gibi .bayağı eleştriyor sanki yarınki yarışmacıyı
Sarışın bayan da bugün bence tamamen eleştirmek için gelmişti.kimse eleştirmeyince ve örnek olalım falan gibi laflar edilince birşey söyleyemedi..biraz gıcık geldi bana o :dilcikar:
bencede hiç birinin paraya ihtiyacı yok evlerinden belli zeynep hanım karadenizli çabuk kızacak bir tipe benziyor haydi hayırlısı bakalım
ya bu zeynep hanım benim bi tanıdığıma cok benzio akrabası fln mı acaba yaaaa..kızlar hakkında bişiler bilen var mı?
Ben Zeynep hanımdan kişilik olarak pek hoşlanmadım..Kendisini çok fazla övdüğünü ve abartılı davrandığını düşünüyorum..Ayrıca eski yarışmacıların dedikodusunu yapması,rencide etmesi ne olursa olsun hiç hoş olmadı...gamyoncuiremsu
2.çocuk.annesi.aslen.kardenzli.35.yaşında.istnbul fatil ultanmehmet köprüsüne ykın oturuyormuş cnm
2.çocuk.annesi.aslen.kardenzli.35.yaşında.istnbul fatil ultanmehmet köprüsüne ykın oturuyormuş cnm
hmm karadenizli olması tutuo bak a.s.
Kavacıkta oturuyo cavusbasın yakınında yerimseniben
arkadaslar zeynebın gözlerı bugun mavı gözüküyordu ama yarınkı bölümünde kahve renk lens mı takıyo??? yoksa bana mı öyle geldı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?