Yemekteyiz - Show Tv

zeynep hanıma bayıldım.çok enerjik maşallah.. ayağı aksak demiş bi arkadaş ben yorgunluktan öyle yürüdüğünü sandım. evi benim sevdiğim renkler ama bana göre çok süslü..

valla 3 kez elektrik kesilince benim de aklıma geldi bu. çünkü başka türlü olsa o kadına artı süre tanımaları lazım değil mi? elektirik yoksa nasıl pişecekti o yemekler? eğer gerçekten kesilmişse kadın iyi dayandı. ben olsam oturur ağlardım. masası da ne kadar şekerdi pembiş pembiş. yemekleri de iyi yetiştirdi ki ilk kesinti 45 dakikaydı. ilk defa eve gelip oturan kişiler gördüm bu yarışmada. kızlar da gelip hemen odalarına girdiler ama.

ya bişiy soracam o sena kıkırdağıı düşürmedimi o bardağı o düşürdüyse ne gıcık ya bi özür bile dilemedii kıkır kıkır güldü sadeccee :bbo: sinir bozucu bi tip ben sevmedim onuÇok üzgünüm çoook

bugün kü ev sahibi olan zeynep hn süperdi ya çok sıcakkanlı ve pozitif enerjisi olan bıcır bıcır bir tipti ben en çok onu sevdim şimdilik ama o da ilk gün ev sahibesi olmanın azizliğine uğradı puanlamada

Ben Zeynep hanımdan kişilik olarak pek hoşlanmadım..Kendisini çok fazla övdüğünü ve abartılı davrandığını düşünüyorum..Ayrıca eski yarışmacıların dedikodusunu yapması,rencide etmesi ne olursa olsun hiç hoş olmadı...gamyoncuiremsu

ya bu zeynep hanım benim bi tanıdığıma cok benzio akrabası fln mı acaba yaaaa..kızlar hakkında bişiler bilen var mı?

haklısın yemek yapmaya basladıgından berı sahra hanımın sofrasındakı kıllardan bahsettı durdu..en sonunda kendı tatlısından da cıktı ..

Genelde Zeynep hanımı çoğu arkadaş çok doğal bulmuş,ben farklı baktım sanırım..Çok abartılı bence..Yapmacık geldi bana...Hele sürekli kendisini övmesinden hiç hoşlanmadım...:dilcikar:

2.çocuk.annesi.aslen.kardenzli.35.yaşında.istnbul fatil ultanmehmet köprüsüne ykın oturuyormuş cnm

Kavacıkta oturuyo cavusbasın yakınında yerimseniben

arkadaslar zeynebın gözlerı bugun mavı gözüküyordu ama yarınkı bölümünde kahve renk lens mı takıyo??? yoksa bana mı öyle geldı???

hmm karadenizli olması tutuo bak a.s.

cnmhafifde ayağı aksıyor
bnmı öyle geldi bilmicm ama

bncde lensdi hatta çok belliyi ve yarın pençelerii çıkrtıyor zeynep

kızlar mantarları sofraya koymuşmydu gündüz farketmedim

Kayınvaldesi ile ilgili özel aile konuşmalarını tv de açıklaması hoş olmadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…