Yemekteyiz - Show Tv

aynen canım..:sm_confused:
ne orda bulundım nede yemeklerını bılıyorum..
yoresel yemeklerını ogrenmıs oluruz bu sayede..kaydirigubbakcemile5

Kızlar benim kociş bu yemekteyiz programını izlerken sana şu tatlıyı yapayım mı bu tatlıyı yapayım mı diyor..Ben de hayır diyorum..Hamile olan benim ama, aşeren kocam...kaydirigubbakcemile3

izmirde öyle biri üstünde tişort altında şalvarla gezse çok yadırgarlar..Herkes bakar adama....
tabikii canım haklısınnn
şuann benim babamınn üstünde bile şalvar varrr onla oturuyorr ama inan ben yadır gamıyorummmm,çünküü alışkınımm

adanadan.çok.tıp.ınsanlar.seçmışler.ama:bbo:
çok.da.güzel.yerlerını.göstermışler.alkışlıyorum.show.tv.yı.bu.konu.daa.s.

evet canım bende ona dikkat ettim hep

Okadın kusra bakmasınn hanimallah adanalıyımm güzelimdeeee
19 luk ta çatlak galibadelikafadulden

ben kıyma yemem ben bunu sevmeme başladı bile..:roflol:
bu yarışmaya birde tartışma için katıldım dediiiii gıcıkk şey
kendini beğenmişş
Dişleri sapsarı olmuş...gamyoncuiremsu

birisi dedi ya dişler pisse yemek yememmm

sankii adamlar ağızlarıylamıı yemek yapıyorrrrr

Son düzenleme:
BENİM FAFORİM FARUK BEY.
yalnız bayanlar çok beter.ben yarışmaya eleştirmek için girdim.
diyor bir tanesi.çamaşır asıp toplayan beyde çok sempatik:))

Arkadaslar bu bir dizi sonucta ve farkli ilginc karakterleri özellikle seciyorlar amac dikkati cekmek bunu bu kadar büyütmenin geregi yok, sevmeyebilirsiniz begenmeyebilirsiniz ama agir kelimeleri sarfetmeyede yok hakkiniz, üsluplara dikkat edelim lütfen . :sm_confused:

ben tanıtımda bayanların konuşma tarzlarını hiç beğenmedim. konuşmaları falan yapmacık geldi bana. birde hangi şehre giderlerse oranın yöresel yemeğimi yapılacak illede?? aşure yöresel diil falan dedilerde şaşırdım. heralde istediği gibi yapabilir yemeği öyle diilmi?
bu bölümü hiç izleyesim gelmedi delikafadulden

ama.o.19 luğu gördğüm yerde tüm kk ve kend namımakötükedihüso
hırtlağını sıkcam walla çok gıcık:teselli:
bu leyladan da mükerrremden de hepsınden gıcık
ne sanıyorsa haspam kendını yazzıkklava:klava:klava:

sarışın abla "hımmm adanalıyım ıııı iiiii aaaa adanalıyık hıııııı neydi .........."
ya nedir bu? adanalısın işte ha adanalı-yım ha adanalı-yık niye kasıyon ki kendini arkadaş sen. üfffffffffffffffff

evet canımm bak eşim buna uyuyorr hem beyaz tenlii hemde biraz koyudurrr dişleriii
valla ben onu böyle seviyorummmm

bu hafta guzel gececek gibi ilk yarışmacı favorim ama ilk yarışmacılar kazanamıyor malesef havalı kucuk kız sımarık kendını begenmiş:dilcikar:

bici mi bıcı mı nedir o kızlar?

canım böle pelte gibi bişiy nişasta vesuyla yapılıyo kanımca. nötr tatta bişiy. üstüne gıda boyası gülsuyu koyuyolar bolca kar ve pudra şekeri meyvelerle süslüyolar. yazın buz gibi iyi oluyo. hele yoğun tatlı sevmiyosan harika bişiy.

adanalı arkadaşlar kızmasın ama özellikle bulmuşlar galiba
o kız ne öyle bacak şov yapmaya gelmiş galiba
sadece ilk yarışmacı fena degil

ne bu kapris yaaaaaaaaaaa hemde bu yaştaa..
sanki çok şeyler görmüş geçirmişte aman allahım yaaaaaaaaaaaa

ayyyyyyyyyyyyyyyy canım özür dilerim ya hamişsin sen. yok yok öle tatsız tuzsuz bişiy çok özür ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…