Yemekteyiz - Show Tv

19 luğu Karşıyaka ya bir götürmek lazım.Bir daha da ben güzelim diye idda edemezkaydirigubbakcemile3

O ne yemekler yapıcak bakalım...

ıyk evet ben güzelim beni kıskanacaklar yaniiiii, ben buraya eleştirmeye geldim yaniiiii diyip duruyodu ukala dümbeleği:dilcikar:

anam şimdi bayılazamdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldennaniknanik
damakmış şuymuş buymuş biz istediğimiz gibi konuşuruzz kibarlaşcam diyee ölcek klava::roflol:yahu bu ukala gızzz:roflol::roflol::roflol:

Yaşını başını almış insanlar neden 19 undaki bir kızı kıskansınlar ki..Onların kızı yaşında nerdeyse...Kaba konuşmayalım diyor ama önce kendi kabalığını görsün....Büyükleri ile nasıl konuşacağını öğrenememiş daha...

ya selbi mi onun adı selbi huuuuu gelbi bişiy dicem sana. dedim içimden......
kızzzzzz lens mi var onda bi de

arkadaşlar bici bici 1 ölçek nişasta ve 6 ölçek suyla pişirilir, kaynayınca soğutulur, dolaba alınır, iyice katılaşınca küp küp doğranır ve sonra bici boyası (olmasa da olur), pudra şekeri, soğuk su ve rendelenmiş buzla servis edilir kaselerde.

bn.onu.cnm.özellkle.o.boyasını.sevyorum
bıcısız.yanı.sade.yıyorum.ona.da.karsambaç.derler.bnce.o.da.ğüzel
boya.kar.pudra.şekerı.brdecokacimcoook

yane tipler toplanmış
yok mutfak kontrol etmeler ne ayıp şeyler
kendileri ne sanıyolar .. bunlar kültürsüz bunlar....

kızlar son ütücü kimCADIARZUCADIARZU yahuuu ben bilmiyorum orayı kaçırdımm.buranın delisi hikmet çiftçidelikafadulden
ev sahibi emekli hangiis yazın bakayımm öğreneyimmnaniknaniknaniknanik:roflol:

"brokoli üzerinde tahin saçma olmuş" senin de bu yeryüzünde olman ve güzelim dünyanın oksijenini tüketmen saçma ama naparsın
tema vakfını arasın biriiiiiiiiiii selvi fidanı varrrrrrrrrrr

ben evsahibine şimdilik bayıldım bence çok doğal adam napsın kendi şivesiyle konuşuyo gayet normal ..

çiftçi kız son ütücü
ütüleri yapıyomuş ya ondan dedim öle bi de bi güzel tarif etti gömlek ütüsünü vallahhhh

ev sahibinin şivesini neden eleştirdiler ki saçma..Sanırım normal Adana şivesi ile konuşuyor..Sanki Adanalı değiller de ilk kez duyuyorlarmış gibi..Çok yapmacık bence..Hadi olur Adanalı olmaz da o şiveye alışık olmaz insan..Ama o zaman bile kusur bulmaya hakkı yoktur...Saygı duymak zorundadır...

eski yarışmaların birinde naimle nika işbirliğini şimdi 19luk kızla hikmet bey arasında görüyoruz..mümkünse bunları sustursunlar yoksa ben gidip susturucam taaa adanalara:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…