Yemekteyiz - Show Tv

ya bu arada benim kafama bi şey takıldı..bunlar sürekli adanalıyıh acıyı severih ,adanalıyıh allahım adamıyık gibi sanırım adana lehçesi ile konuştular..allahın adamıyız ne demek..biz burda o lafı daha kötü bi anlamda kullanırızda...

bu konuda hemfıkırızkaydirigubbakcemile5

kızlar noldu bi anlatın..yoktum evde şimdi geldim..yarıdamı kestiler..yemekler neydi..yarışmacılar nasıl tiplerdi...

Çorba bizim meşhur çorbamız yüzük çorbası
pilav nohurlu pilav
ana yemekde fırında mantarlı kaşarlı bir yemek
tatlıda aşuree

azra cım yakınınızda oturuyorsa alışveriş yaptığı markete manava felan bi sorsana belki biliyorlardır..bizide merakta koymazsın dimi:)) ay valla kız ne güzel olur bi hafta delirmeden seyrederdik...

Buradaki köylerde filan şalvarı bayanlarda erkeklerde giyer ama merkezde çok güzel giyimli de var şalvarlıda çok kibarıda var değişik olanıda
elemelerde çok düzgün insanlar vardı en göze batanları seçtiler onu biliyorum

izmirde öyle biri üstünde tişort altında şalvarla gezse çok yadırgarlar..Herkes bakar adama....

sarı saçlı bir kadın var
kendini anlatmaya başlarken
gerçek sarışınlara benziyormuş yok
Adanalıların kızlarına kara kuru derlermiş falan dedi
niçin böyle dedi...
heralde bir konuda takıntısı var bu kadının
bu kadını gören bursalı,izmirli falan sanıyormuş
hiçte benzemiyorsun bu taraflılara
sen bana bak beyaz ten appaklık gör
zaten o benzetildiğin illerdenim...
Adanalı kızlara çirkin demeye getirdi
hiç yakıştıramadım...
Sahte sarışın anca tenini o kadar beyaz tutabilmişsin
senin o tenine ben 10 yıl güneş altında yatsam ulaşamam

adanadan.çok.tıp.ınsanlar.seçmışler.ama:bbo:
çok.da.güzel.yerlerını.göstermışler.alkışlıyorum.show.tv.yı.bu.konu.daa.s.

Gayet esmer tenli bir sarışın (!) hanım..kaydirigubbakcemile3Pek gerçek sarışına benzemiyor..İzmirli ,Bursalı ya da benzemiyor..Şivesi de hiç benzemiyor açıkçası.. Adanalılar çirkindir ,beni Adanalılara benzetmezler der gibi bir havası oldu ki hiç hoş olmadı...:1no2:

19 luk ta çatlak galibadelikafadulden

ben kıyma yemem ben bunu sevmeme başladı bile..:roflol:

Dişleri sapsarı olmuş...gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…