Yemekteyiz - Show Tv

19.luk.kıyma.yemıyorum.demış.dün.ama.
fatma.yıne.de.kıymalı.yemek.yapcakmış
pekı.bu.çok.çok.zekı.ve.şahane.güzellkte.olan.kızımız
bılmıyormu.menünün.önceden.verıldığını.ve.değıştrlemıyeceğını
çok.konuşuyor.boş.konuşuyor işte

adana.olduğu.ıçın.demıyorum.ama.yöre.yöre.gezıp
o.şehri.tanıtmak.yemeklrını.tanıtmak.daha.güzel.bnce
bn tarbzonu.çok.merak.edıyorum
ıstanbulu.herzmn.görüyoruz.tvlerde

Ben çok beğenmiştim Trabzon yemeklerini...

Hele o sabahları yenen kuymağa bayıldım...a.s

bu eldiven olayına sinir olmaya başladım..tamam hijyen için takıyorsun ama insan çıkarınca bi elini yıkar..o eldivenlerin içi pudralı..elleri bembeyaz yapıyor

il il gezip yöresel yemekleri tanıtmak çok güzel ama bencede sıktı biz adanalıyız demek..durmadan biz adanalıyıh diyip duruyorlar..inşallah haftayaki yarışmacılar böle deildir...

kesinlikle haklsın canım...........
19luk sebilmi ne ise ve o dediğin gıcık adama kesinlikle uyuz oldumklava::mymeka:

adanalılar reyting uğruna resmen harcanmış. istanbuldakilerin hal ve hareketleri ne kadar gıcık olsalarda kaldırılabiliyordu. istanbul bozmuş bunları diyebiliyorduk ..
ama adanalılar gercekten bu kadar görgüsüz mü.. bu kadar kaba mı.. bu kadar ne oldum budalası mı? klava:
daha önceden adanalı arkadaşlarım olmasa bunlara bakıp evet derdim... tv karşısında kendileri maymun oldukları gibi temsil ettiği adanalılarında kötü reklamını yapıyorlar.
adanılılar tepkilerini vermeli.. :mymeka:

inşallah bundan sonra trabzonlularda böyle maymun olmazlar..

[COLOR="Red"]bende uzun zaman yemekteyiz programını seyredenlerdendim.ama artık arada bir bakıyorum sıkmaya başladı bencede.tabi herkesin düşüncesinede saygı duyarım.burayı yeni keşfettim.neler olup bitiyor buradan takip edeceğim artık herkese iyi seyirler:dance:[/COLOR]

heh kızlar bende geldim dün izleyememiştim. faruk beyin ney çaldırması o kadar hoşuam gitti ki anlatamam. böyle bi hoşluk ilk kez birinin aklına geldi. ayrıca tesbih hediye etmesi, hacdan gelen kıyafetlerini giymesi, aşureyi dualarla yaptım demesi çok hoşuma gitti ya. çok doğal bi adamdı, sobada kestane yapışı da çok şekerdi. damak tadı damak tadı.. yorumu da. gerçi benim başta sevdiğim kişiler sonradan cıvıyo. badem ne diyosun bu işe?

adana.olduğu.ıçın.demıyorum.ama.yöre.yöre.gezıp
o.şehri.tanıtmak.yemeklrını.tanıtmak.daha.güzel.bnce
bn tarbzonu.çok.merak.edıyorum
ıstanbulu.herzmn.görüyoruz.tvlerde

canım yöreleri gezelim görelim de yarışmacılar çok kötü... bişey göremiyoruz ki bu salaklardan

selvi göğüsler açık, etek popoya kadar, o hala şalla kollarını örtme derdinde lülülülülülü
hikmet ayrı terane.. yine ne hikmet yumurtlayacak bakalım bu akşam.... kötükedihüso

adanalıyık allahın adamıyık diye diye .. tövbe yarabbi insanı dinden çıkartacak bunlar -tatlicadiarzu-

habelerden sonra devam
yok ya işimiz sizi bekliyeceyiz
bende burda takip edecem kıslar yazarsanız sevinirim
----------------------------SHOW TV İN KEYFİNİ BEKLEYELİMMMM

sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım. adana insanını harcadılar resmen. adana insanının şivesi biraz bozuktur evet, mesela konyalılar gibi k harfini söyleyemezler. ama çok sıcak çok yakın insanlardır. adana mutfağına da bayılırım. eğer adanayı bilmemiş olsam bunların hepsi böyle mi derim. resmen seçmiş koymuşlar yarışmaya, kınıyorum.

canım gerçekten adanada biz bu çorbaya adanada yüzük çorbası derizz ,çorbanın içinde nohut varrr
mantıı yoğurtlusuna derizz bu çorbasıı
burda gen ellikle bizlerde düğün yemeğidir gelene giden e ikram ederizzz

Son düzenleme:
bu fatma napıyor yaaa 1 paket sütün yarısını içti.eline ne geçse yeyip içiyor.kameraların karşısındasın biraz hanım ol.löp löp atıyor eline ne geçse. şuan izliyorum allam yaaa şimdi de kivi yedi.ben buna da uyuz oldum çok kaba geldi bana.

Bu Fatmanın neden etli butlu olduğu belli...

Bir yandan yaparken bir yandan yiyor...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…