Yemekteyiz - Show Tv

Ordada şaşkının biri izmiri merak etmiş...tüm tikiler ordaymış..Ne salak yaa...İzmirliler ile ilgili kompleksi var galiba..kendi tiki en başta...v yerine w ile yazıyor....:dilcikar:

İzmirlilerle ilgili bazı insanların hazımsızlığı var nedense... Ben de nereye gitsem İzmirliyim dediğimde ya bir fesatlık seziyorum,iğneli laflar duyuyroum ya da övgü alıyorum.Programı izlemedim,ama şaşırdım doğrusu ,neden böyle bir yorum yaptıysa...Ne amaçla söylediğini anlamadım.
Birazını izledim.Çok basit geldi.Başım ağrıdı kapadım doğrusu.:1closedeyes:

iyi ki beğenildi yemekteyiz
show da showu yaptı yani :mymeka:
bu kadarda cılkı cıkarılmaz
adanaymışş pehhh
hangisi adanalıya benziyo
tuhaf tuhaf konusmalar
sanki millet hiç adanalı görmedi :uhm:

hele o kız 19 yasındaymıs :1shok:
o zaman bende ilk okul öğrencisiyim
resmen düzmece
reyting uğruna düzenlenen oyun
bi zevkimiz vardı
sağolsunlar abartıp bizi zevkten ettiler
zamanında varmısın yokmusun da öyleydi
her her akşam
noldu
şimdi izleniyo mu

halkı kandırmaktan vaz gecip adam gibi cekim yapacaklar yoksa bunun da sonu gelir pek yakında

Kızları güzel denir ya..Ve hakketen de öyledir..Onunla ilgili kompleksi var demek vatandaşın...:dilcikar:

Hep gururla söylüyorum memleketimi...

şekercim çok doğru söyledin a.s
onlar zati yapmacık adanalı
sahte yanem ne konuşmaları benziyo nede kendileri heleki bayanlar çok sinir şeyler

Son düzenleme:
Kızları güzel denir ya..Ve hakketen de öyledir..Onunla ilgili kompleksi var demek vatandaşın...:dilcikar:

Hep gururla söylüyorum memleketimi...

şehir dışına çıktığımda aynı şeylerle bende karşılaştım izmirli olduğumu söylediğim zaman alaycı ve tuhaf davranışlarla karşılaştığım çok oldu...bize karşı bi çekememezlik olduğu çok açık:mymeka:

yanii.. sonuçta sizin memleketinizin tanıtımıda söz konusu.. bana öyle senaryo versinler memleketini kötü imaj da göster desinler kabul etmem asla. değil show tv ye çıkmak oscar ödülü vericez deselerde kabul etmemm..

şekercim çok doğru söyledin a.s
onlar zati yapmacık adanalı
sahte yanem ne konuşmaları benziyo nede kendileri heleki bayanlar çok sinir şeyler

bayanlar ayrı bi gıcık o çok konuşan adam ismi her neyse o ayrı bi gıcık
insanın çenesi hiç mi kapanmaz resmen saçmaladı durdu hem dalga geçtim hem sinirlendim show tv çok aramış heralde bu yarışmacıları.... yine en iyisi en doğalı hacı amca

Ya tam program baslıyor 20 dk sonra ben cıkmak zorunda kalıyorum ama söle bı baktımda o selvi midir nedir kücük olan,yok ben güzelım yok kıskanılırım dıyen.. Ne kadar antipatik geldi yaw.. Öbür sarısın kız 26 yasındamıymıs????? Allaa allaa.. Ya o kadar Adanalı arkadaslarım var,hıc bunlar gıbı hareketlerını görmedım bi tuhaf geldı bana..

evet canım bende gördüm facebookta bu yazılanları
dur bakalım 1.hikmet bey olursa o zmaan kesin doğrudur tüm bunlar...

eşim sayesinde yarım yamalakta seyretsem..o ufak kıza nedendir bilmem gıcık oldum..bide çifçi bi adam var o neden durmadan yemeğe oturunca konuşma ihtiyacı duyuyorki...

Aaa düzmecemiymiş...
Inansan bı turlu ınanmasan bı turlu..
Bır yandan Inanasım gelıo cunku hakkaten hepsının davranısları normal değil yaww..
Bı yandan da ınanmak ıstemıyorum,çunku gercekten keyıfle takıp ettıgım bı program..
Eger böleyse kalıtesını düşürecektır bu pogram....

facebook üyeliğim olmadığı için ordan pek bi fikrim yok..bu arada hikmet bey hangisi ola..dün yarışanmı çok konuşanmı...

kızlar tabiki bi çoğu düzmecedir bunların..düşünsenize herşey sakin güzel mükemmel gitse..biz burda bunca kişi toplanıp sayfalarca yorum yazarmıyız..elbetteki bi şeyler kurmaca olacakki reyting alsınlar..gerçi yakında bu yarışmanınd a kokusu çıkar..bu tarz yarışmalar ne kadar süre gündemde kalmışki...

bu arada şu herkes kıskanıyomuş ya dünya güzeli zannediyo kendini
ona biri söylesin daha iyi fondoten kullansın sivilcelerini kapatamamış lensler de gözünden pörtlemiş
şimdi bana da kıskandı diyecek

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilahı yaa.. Der der... Gırdıgı ortamlarda kıskanılırmıs ya...

dünkü yemek yapan adam asırlık kayserinin mantısına, adananın yüksük çorbası dedi, bide üstüne buna bazı yerlerde mantı diyolar dedi. yuh yaniiii...
seçmece bunlar galiba.
hepsi gıcık..
benimde akrabam var adanada ama hiç bunlar gibisini görmedim. adananın adını batırdılar yaa.
bide ceyhanı temsil edicem diye övünüyo, yerin dibine sokuyo farkında değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…