- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
Ordada şaşkının biri izmiri merak etmiş...tüm tikiler ordaymış..Ne salak yaa...İzmirliler ile ilgili kompleksi var galiba..kendi tiki en başta...v yerine w ile yazıyor....:dilcikar:
İzmirlilerle ilgili bazı insanların hazımsızlığı var nedense...Ben de nereye gitsem İzmirliyim dediğimde ya bir fesatlık seziyorum,iğneli laflar duyuyroum ya da övgü alıyorum.Programı izlemedim,ama şaşırdım doğrusu ,neden böyle bir yorum yaptıysa... Ne amaçla söylediğini anlamadım.
Birazını izledim.Çok basit geldi.Başım ağrıdı kapadım doğrusu.:1closedeyes:
iyi ki beğenildi yemekteyiz
show da showu yaptı yani :mymeka:
bu kadarda cılkı cıkarılmaz
adanaymışş pehhh
hangisi adanalıya benziyo
tuhaf tuhaf konusmalar
sanki millet hiç adanalı görmedi :uhm:
hele o kız 19 yasındaymıs :1shok:
o zaman bende ilk okul öğrencisiyim
resmen düzmece
reyting uğruna düzenlenen oyun
bi zevkimiz vardı
sağolsunlar abartıp bizi zevkten ettiler
zamanında varmısın yokmusun da öyleydi
her her akşam
noldu
şimdi izleniyo mu
halkı kandırmaktan vaz gecip adam gibi cekim yapacaklar yoksa bunun da sonu gelir pek yakında
Kızları güzel denir ya..Ve hakketen de öyledir..Onunla ilgili kompleksi var demek vatandaşın...:dilcikar:
Hep gururla söylüyorum memleketimi...
Bencede suyu çıktı yarışmanın. Konuşmalar artık birbirinin kopyası ve sıkmaya başladı. hele selvi ,ezberletmişler belli ama hiç rol yeteneğide yok. kızın..Ben onu gelmiş geçmiş en uyuz yemekteyiz yarışmacısı ilan etmek istiyorum.:hooray:
Birde dışardan hiç bişey göründüğü gibi olmayabilir ama yarışanlarda kusura bakmasınlar koskoca insanlar .kendi tavırlarını koyup ona göre davranabilirler. kuzu gibi herşeyi kabul etmesinler onlarda...yerimseniben
şekercim çok doğru söyledin a.s
onlar zati yapmacık adanalı
sahte yanem ne konuşmaları benziyo nede kendileri heleki bayanlar çok sinir şeyler
Arkadaşlar.. Adana yarışmacıları tamemen düzmeceymiş.. konuşmaları gerekenleri ellerine verilip ezberletilmiş.. hatta ne kıyafet giyeceklerini bile onlar belirlemiş.. yarışma çekimleri günlerce sürmüş.. ve 1. olucak yarışmacıda hikmet bey'miş :) bunları facebook'ta okudum..Adana yarışmacılardan genç olan Fatma hanım şey yazmış
hiç birşey sizin gördüğünüz gibi değil kızmayın bize demiş..
bu arada şu herkes kıskanıyomuş ya dünya güzeli zannediyo kendini
ona biri söylesin daha iyi fondoten kullansın sivilcelerini kapatamamış lensler de gözünden pörtlemiş
şimdi bana da kıskandı diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?