başlayınca bırı bana msj atabılır mı işte sureklı tv yanına gıdemıyomda
dünkü yemek yapan adam asırlık kayserinin mantısına, adananın yüksük çorbası dedi, bide üstüne buna bazı yerlerde mantı diyolar dedi. yuh yaniiii...
seçmece bunlar galiba.
hepsi gıcık..
benimde akrabam var adanada ama hiç bunlar gibisini görmedim. adananın adını batırdılar yaa.
bide ceyhanı temsil edicem diye övünüyo, yerin dibine sokuyo farkında değil...
genç valan dinlemem dalarım ben bu kızaklava:...sebil midir nedir adı... çok bilmiş ayol...kaydirigubbakcemile
ya o kız bintane dersaneye gitsin en fazla parayı bastırıp özel bir okulda okur..
yerden bitmeliğin ele geçiridği fesatlık bünyesine sirayet etmiş..geçekten yaşını falan söylemeselerdi o kızın ben 25 üstü kesin derdim..
o amcada iyi ki oranın kurak topraklarında çitfçilik yaparak büyümş
maazaallah bülent2 olabilirdi buralarda içindeki hanımı serpiştirerekten..
ayşe arman a benzettim bi kadın var..tek o terbiyeli gibi ama,bu hafta gerçekten kavga dövüş..
siz de şımdı bana diyeceksınz orda kı erkes akrabanmı dıe amakaydirigubbakcemile3
inanın ki tanıdık çıkıyoor napiim:1shok:
faruk bey komşum(aynı mahalledeyz komşu sayılı ama bn bu adamı gördüm çıkartamaıyorum)-tatlicadiarzu-
def çalan adam da hocam:1ninca:
o gıcığın gıcığı selbi denen 19 luksüprizzzzz
dayımın oğlunun okulnda okumuş
emine nabi menemencioğlu lisesi
aynı zamn kız kardeşmde o okuldan mezunkötükedihüso
yalnız bnm dayıoğlu bu sene lıse4
bu.arada.o.dayım.da.aynı.hikmete bniyor
dayımdn dagıcık kaptım:roflol::roflol:
okız da burda okurken 1 sene üstüymüş mezun olmuş yanı yaşı
doğru amaklava dilinin yaşı çokçok yüksek hadsizlik bakımndan ona bişey diyemicm tabii:mymeka:
ya o genç olan kız ne uyuz öyle. ben o adamın yerinde olsam çatalı getirip yüzüne saplardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?