Yemekteyiz - Show Tv

eleştirmeye gelmiş faruk bey

bugün faruk beyden de tiksindim

evet göz göre göre kadının hakkını yiyorlar.. anlamadığım düne kadar fatma hanımı hepsi seviyordu bugün hepsi yılan gibiler.. ilahi adalet bekliyoruz hadi bakalım..

fatma hanım boşuna uğraşıyor

bunlar milletin yüzüne nasıl bakacaklar gerçi hepside yüzsüz ya
hele faruk beye hiç yakışmadı
ay künefeyi onun yaptığına inanmadılar izleyince ne düşündüler acaba

selbi vampirinde bi yumuşama görüyürum puanlamada bi güzellik yapar mı acaba nika nın naime yaptığı gibi valla kalbimin kainat güzeli yaparım selbiyi :)))

ınsan da bırazcık utanma olur tuh yanı ne dıyım ızledıkcek sınır oluyorum
sebıl sen ne yaptın acaba terbıyesız saygısız utanmaz:mymeka:

bence Fatma hanım çok zahmetli yemek yaptı ve çok içten davrandıkça diğerleri kıskancından zannederim dil uzatıyorlar hele o hikmet bey çok çok aşırı gıcık... künefe yapmış kadın çeneleri susmuyo bence kıskandılarda kusur arıyorlar... ama bu sefer çok seviyesiz ve terbiye ,adap ,örf ,adet nedir bilmeyen ve sadece her programda 1000 defa Adana kelimesi geçen bir yarışma oldu ..tıkandım vallaaha tıkandım..ihtiyacı yok ama Fatma hanım alsın Faik beyde kaydı kendinden...

künefe gerçekten süper görünüyor ve kadın hazır almadı sadece malz.dışardan aldı normal olarak izleyince utanmışlarmıdır acaba yaptıkları yorumlar için:mymeka:

ben bu seferki yarışmacıları izninizle boğmak istiyoruuummm .fatma hanım yine becerikli kadın ama,ötekiler ayy ötekiler.klava: :mymeka: :mymeka:
manyak bunlar su katılammamış hemde ıııığğğğğkkkkkkkkkkkkk

nedense ben şunu yemem diyorlar olmamış diyorlar löp löp yiyorlar bu ne yaman çelişki ..künefe ve lahmacuna içim giti...birde her yemekteki seviyesiz ve alaycı kahkalar özellikle bayanlara hiç yakışmadı ...

valla haftayada böyle olursa izlemeyiceğim artık ben yaaaa sinirlerim kaldırmıyor artık
:1no2: Bu haftayı da bir daha hatırlamak bile istemiyorum.ve bu uyuzları izlediğim için kendimide kınıyorum...mirmirmirmir
Birde masamız eğlenceliydi demezmi bu uyuz kız..ben hiç gülünecek bişey bulamadım yaa...

ben de künefe istiyorum yaaa onlar sevmemişlerse güzel olmamışsa ben yerim burdakaydirigubbakcemile:mymeka:

hepside seviyesiz şimdi izlerken kadına haksızlık yaptıklarını düşünüyorlarmı acaba
hikmette iyiki konuşamıyor kadının gülmesine de taktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…