Yemekteyiz - Show Tv

ya bu fatma hanımın evindeki tüller ne öle yaa trabzanlardaki çok ilginç =////

arkadaşlar yanlış mı duydum fatma hnm sarışın ve zaaaaaaaaaağrif olduğum için istanbullu sanıyorlar beni mi dedi az önce!!!??? :))))))))))

doğru duymuşsun canım hatta adanalıları kara kuru sanıp benim adanalı olduğumu duyunca şaşırıyorlar,oysaki benim gibi adanalı çok dedi delikafadulden

arkadaşlar yanlış mı duydum fatma hnm sarışın ve zaaaaaaaaaağrif olduğum için istanbullu sanıyorlar beni mi dedi az önce!!!??? :))))))))))

evet öyle dedi aynen hayatım adanalıları kara kuru görmeye alışkınlar onun için benim adanalı olduguma inanmıyorlar da demiştidelikafadulden

ya bu arada bu kadın cok formda ya 46 yasında bu kadın gibi olsam daha ne isterim

baydın ama teysem ya
bakımlıymışta yemek yapamaz diolarmışta valla gına geldi yav kaç kez tekrar etti aynı şeyi

bu sebili ilk kayinvalide adayi bursadan gelip sac bas dalmis oglunu kurtarmis merak ediyorum bu programdan sonra bakalim kendine evlenecek bir aday bulabilecek mi Turkiye icinde tum sitelerde tepki yagiyor uyuza

kızlar bu selbi saçlarını toplayınca daha mı itici olmuş ne-tatlicadiarzu- görünce sinirlerim oynuyor valla bir insan bu kadar sinir bozucu olabilir delikafadulden
bakalım bu akşam neler olucak CADIARZU

fatma hanımın kazanmasını ıstıyorum kendı adıma
sebıl hakkında bısey dememe gerek yok sdanırsam
rezil yetiyo heralde tek kelıme
kaydirigubbakcemile3

kustah sey bu sebıl ne yaptı gorduk sınırden delı oldum burda yabenneyaptımki
ukala konusuyor hala ya bırı haddını bıldıremedı suna ya :1no2:

şuan izliyorum maşallah fatma hanımdan bu performansı beklemiyordum.. lezzetleri nasıl olacak acaba

fatma hanım olmazsa fartuk bey olsun ınsallah o adamda kendınce yapmaya calıstı basta cok ıtıcı geldı bana ama
sonra ıyı nıyetlı bı ınsaqn gıbı geldı bana
ınsallah faruk yada fatma hanım kazanır dıyım
dıgerlerı bı halt olmaz

güccük fatma eteğinin azizliğine ugramak istemediği için sal istedi goca fatmadan

ulen madem cekiniyon nie giyion dimi ama

yook birde sey dedi sen kacirmisisn orayi,bzim evde pismedi,pismez,HIC YEMEDIM,iki üc sefer denedim,begenmedim delikafaduldensırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…