Yemekteyiz - Show Tv

ay şimdi izliyorum programı kaydirigubbakcemile3 yaw ben bu grubu hiç sevmedim ne iki yüzlü tipler var yahu.kaydirigubbakcemile

selbi mutfağı iyi inceledi

bence yemekler süper görünüyor,bunlar ne biçim insanlar,zıkkımın kökünü yiyin diyorum,o yemekleri bulamayan bir sürü insan var klava:

arkadaşlar puanlamayı bilen var mı ben işte oldugum zaman izleyemiyorum
puanlardan hiç haberim yok finale kadar ögreneyim

hikmet beyle faruk beyin puanlari ayniydi sanirim--- bunlarin ikisi birinci olur.. ve dolayisi ile bi oylama daha yapilir bence.. ve hikmet bey kazanir..

fatma hanimin kazanmasini isterdim acikcasi

fatma hanım onlar kadar eleştirmemişti

ne kadar gıcıklarrrrrrrr

Bir nimeti ellerine almışlar .resmen dalga geçip gülüşüp eğleniyorlar yaaa. bu kadarda olmaz Çok üzgünüm çoook

zıkkımın kökünü yiyesiceler

yok düğün salonu gibiymiş yok gelin damatmışşş ayy delirttiler bune yaa

fotoş iyidedi böyle hazırlamasalarda daha çok eleştiricekleridii herşeye bi bahane:mymeka:
kadın uğraştırıcı yemekler yaptı daha ne yapcak anlamadım yaa :dilcikar:

ya eşim dvd seyrediyo bende merak ettim sonuçlanmadı henüz değil mi, çok güzel şeyler yapmıştı fatma hanım, özetlerde gördüğüm kadarıyla.

faruk beyde bugün saçmaladı

Bunların hepsi bu akşam iyice zıvanadan çıkmışlar.
Bu ne ukalalık yarabbim. Rezillik diz boyu.
İyisini siz yapsaydınızda koysaydınız masaya. Ev sahibinde de iş yok vermiyoki cevap.
Hele o selvimi ne saçlarından tutar koyardım kapının önüne ben.
Yerden bitme şımarık ıyy
.:mymeka:

iyice sıktılar biran önce bitse iyi olacak

hepsi çok karaktersiz insanlar ne kadar abartıp üstüne gidiyolar kadının o şöyle bu böyle sanki kendileri saray sofrası hazırlamışlardı klava: kadının masası ve yemekleriyle dalga geçiyolar sürekli sinir oldum yaaaa klava:klava:

bugün hikmete daha gıcık oldum yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…