canım trabzonda eminim bunlar olmuycak daha güzel daha seviyeli eleştircekler
eger ki bunlar gıbı olursa
baska bısey var bu işin içinde emin olun cunku
ben 5 sefer karadeniz turu yaptım ve hayatımdakı en guzel en ıyı insanlarla tanıstım :içelim:
kendı kendıme keske kardenızlı olsaymısım dedıgım bıle oldu inanın
o kadar guzel ınsanlarkı onlar :asigim:
HAYRANIM :asigim:
canım trabzonda eminim bunlar olmuycak daha güzel daha seviyeli eleştircekler
ben 5 sefer karadeniz turu yaptım ve hayatımdakı en guzel en ıyı insanlarla tanıstım :içelim:
Bunları okuyunca çok mutlu oldum. Ne güzel ifade etmişsiniz karadeniz insanını teşekkürler.canım trabzonda eminim bunlar olmuycak daha güzel daha seviyeli eleştircekler
ALINTI
Şikayet EtFatma Inan 16 Ocak, 16:05'da
faruk abi benim babam yaa seviyorum seni sen benim başımın tacısın ödül işindede oyuna geldim göz yaşları beni etkiledi sen anlarsın faruk abi seni hiç bi zaman unutmucam sen benim babamsınnnnnn... ellerinden öpüyorummm
adanalı olmayan fakat adana da bi süredir yaşayan biri olarak diyorum ki o kadar adanalı tanıdım hala da tanıyorum, ya ben içlerinde yaşıyorum ötesi var mı? yok yemin ederim yok, ben bu tür insanlar görmedim bu şehirde.. önyargılı olan arkadaşlara söylüyorum özellikle!.. gelin görün bi kaç tur da buraya yapın gerçek adanalıları tanıyın ve ondan sonra yorum yapın!...
Evet size katılıyorum. Gerçek Adanalılar bunlar değil, olamazlar zaten.KK da gerçek adanalılar var biz onları çok seviyorz programdakiler oyuncu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?