Yemekteyiz - Show Tv

canım trabzonda eminim bunlar olmuycak daha güzel daha seviyeli eleştircekler
eger ki bunlar gıbı olursa
baska bısey var bu işin içinde emin olun cunku
ben 5 sefer karadeniz turu yaptım ve hayatımdakı en guzel en ıyı insanlarla tanıstım :içelim:
kendı kendıme keske kardenızlı olsaymısım dedıgım bıle oldu inanın
o kadar guzel ınsanlarkı onlar :asigim:
HAYRANIM :asigim:

dengesiz selbi programın başında ben olmasam faruk abinin kazanmasını isterdim dedi gitti hikmete oy verdi.dengesiz bu kız yaa...

seviyeli eleştiri derken geniş anlamda düşünmeli beş parmağın beşi bir değildir seçilmiş 5 insanla yada yapılan gezilerde görülen insanlarla yöre insanları sınıflandırılamaz....

eleştirilerimiz programdakilere dönmesin bence bende adanayı temsil edemediklerini düşünüyorum ama sınıflandırmak olmaz her yörenin güzel insanı vardır sonuçta hepimiz tc.liyiz

mersi şekerimm:asigim:
bencede bu formatta bi tuhaflık var.benim tanıdığım adanalılarda böyle değil

Bunları okuyunca çok mutlu oldum. Ne güzel ifade etmişsiniz karadeniz insanını teşekkürler.
Bende bir trabzon gelini olarak o haftaya kadar izlemeyeceğim.:1no2:
Sanırım bu haftadan çok daha iyi geçer trabzonlu yarışmacıların olacağı hafta.
Bu arada Adanalılar adına çok üzüldüm, çok çirkin, yanlış insanlar seçilmişti bölgeden.
Benim tanıdığım çok adanalı arkadaşım vardı, bunların onlarla uzaktan yakından alakası yok!!!!

çok şaşırdım sonuca Faruk bey birinci olsun isterdim.ama o selbimi selvimi kafadan kontak bence.inanamıyorum valla o adamın kazandığına.hiç adil değiller.

ALINTI

Şikayet EtFatma Inan 16 Ocak, 16:05'da
faruk abi benim babam yaa seviyorum seni sen benim başımın tacısın ödül işindede oyuna geldim göz yaşları beni etkiledi sen anlarsın faruk abi seni hiç bi zaman unutmucam sen benim babamsınnnnnn... ellerinden öpüyorummm

adanalı olmayan fakat adana da bi süredir yaşayan biri olarak diyorum ki o kadar adanalı tanıdım hala da tanıyorum, ya ben içlerinde yaşıyorum ötesi var mı? yok yemin ederim yok, ben bu tür insanlar görmedim bu şehirde.. önyargılı olan arkadaşlara söylüyorum özellikle!.. gelin görün bi kaç tur da buraya yapın gerçek adanalıları tanıyın ve ondan sonra yorum yapın!...

kaydirigubbakcemile3 selbiye kesinlikle diksiyon dersi şart.adana lıların şivesimiydi o ben pek bilmemde ama diğerleri düzgün konuşuyordu.

pardon bu alıntı nerden

allahıma sükürler bu işkence bitti:)) yemekteyizin en kötü bölümü buydu sanırım... hikmet sebil ve has adana kızı oldunu iddea eden fatos kadar karaktersiz insanlar görmedim.... faruk beyini bu sonucu hakettigini düsünmüyorum...

ve büyük fatos çok hanım hanımcık çok tatlı bi bayandı seviyeliydi ama onun sonuculugu hakketdigini düsünmüyorum...

adananın yüz karaları die bilbordlara asılması gereken kisiler valla... hele o saçma fatos ağzini eğe eğe bilmem ne demesi yokmu ıyyyyyyyyyyyy...

gıcık sebil hele komedi modern bi hava vermek istedikce özüne dönüp çıkması... ya özünü inkar etme yada modernize ol denğesiz valla hepsi ...

ıyyyyyyyyy adanalılardan nefret ettirecekti bu tipler allahım yaaa kocamdan soğudum valla:)) kendi adanalıda:))))

ne yapmaya çalistiklarını bi anlasaydım valla iyi olurdu....

sebil hikmet fatos adanada karsıma bi çıksalar yolup atacam yeminle sinir seyler rezillikti bu bölüm yeminle rezillikti...

Son düzenleme:
KK da gerçek adanalılar var biz onları çok seviyorz programdakiler oyuncu

selbi ile Fatma hanım aynı puanı aldılar ..Revamı şimdi bu..Çalçane kıvırtık Hikmet kazandı...

Birde hiç özenmemiş dediler ..Yuh diyorum..Hele o şişman Fatma alem..Hem künefe sevmem dedi hemde nerdeyse tabağı yaladı...

Umarım görüntüleri izleyince utanmışlardır....

Favorili vampir selbi zaten pskikopatın teki...Ellerden uzak aman aman....Allah kimseye böyle denyo kız çocuğu vermesin...:dilcikar:

canım seni tebrik ediyorum ben bir adanalı olarak yani kaç gündür çıldırdım bizim insanımız ne hamaratlığıyla nede kültürüyle bu değil resmen shov için seçilmiş karakterler
yorumun için sağol ya bunlar batırdı resmen

fatma tam bi yalakkaa[şişman için söyledim]
hikemt kesinlşikelle haketmedii
azra arakadaşımızz söylemişti sanırım hikmet ben 1. oldum diye mahalledekilere söylemiş herhalde
saçma bir gruptu.adanalılara yakışmayacak sofralar çıkardılar.
büyük fatma ve faruk abi hakediyorduu
hele fatma abla sebille aynı puanı aslaaaaaa haketmemiştii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…