adanalı arkadaşlarım yaa birşey dikkatimi çektide...adana çok mu sıcak şua an..yani kısa kollu gezilebilir durumdamı
Yazıklar olsun kadın daha ne yapacak... o kadar emeğine karşı iyi puanlar verilmesi lazımdı.
Hiç kimse Fatma hanım kadar uğraşmadı. Hele Hikmet bey hiç hak etmedi.
Adam iç pilavı bile elleriyle koydu tabaklara görgüsüz :1closedeyes:
Bence kıskançlıklarına Fatma hanıma iyi puan vermediler...lülülülülülü
Bende fatma hanım gibi zarif bir bayanın ağzında yemek varken sürekli konuşmasını çok garipsedim..
Eleştirlere ağzında yemek varken cevap verdi konuştuğundanda bir şey anlaşılmıyordu..
Birde 10000 ytl ile ev eşyalerımı değiştircem, çabuk sıkılıyorum demesi tuhafıma gitti.. Eşyaları gaye şık ve yeni görünümlüydü..
fatma hanım bencede çok emek harcadı. kadının kolu bişiler yunurmaktan çıkmadıki zaten.
sürekli yunurma halindeydi( analı kızlı lahmacun içi vs)
bu yarışmada ne ilk olacaksın nede son. en iyisi ortada olmak sanırım
birde şunu merak ettim kızlar. şimdi o künefe hazırmıydı yoksa kadın kendimi yaptı. çünkü birde orda olmamış künefe gösterdide:sm_confused:
bu haftakilerde seçilmiş insanlardan ibaret. hey allahım nerden buluyorlar böyle tipleri oda bir muamma:jeyyar:
artık bende şuna inanmıya başladımki resmen svov yapıp bizleri kendilerini izletmeyi başarmıyorlarmıÇok üzgünüm çoook
Kızlar bu proğramın formatı az yemek çok laf olduktan sonra, Trabzonlu grubunda suyu çıkar.:çok üzgünüm:
Ve böyle hikmet gibi kendini bilmezler daha çok birinci olur.
az yemek çok lafmı. o zaman trabzonun konuşma hızına kimse yetemez. belki kameraman bile yetemiyecektir.
benim kol bastı oyunu çok hoşuma gidiyor. çok süper oynuyorlar yaa. hareket namında yaniiidelikafadulden
akşam izlerken sinir krizleri geçirdim adana resmen rezalettiklava:
trabzon eğlenceli geçecek bence umarım adana gibi hayal kırıklığına uğramam karadenizlilerden çok büyük beklentilerim varcokacimcoook
bu arada 3.durak girne sabırsızlıkla bekliyorum:icecream:
bencede adana resmen bir fiyaskoydu
ama trabzon iyi olur bence delikafadulden
ay ne güldüm:roflol::roflol::roflol:
Format belli yarışmacılara yemekleri değil birbirinizi yiyin demişler.
bencede adana resmen bir fiyaskoydu
ama trabzon iyi olur bence delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?