Yemekteyiz - Show Tv

adanalı arkadaşlarım yaa birşey dikkatimi çektide...adana çok mu sıcak şua an..yani kısa kollu gezilebilir durumdamı

cnm.çok güzel bır konuya değındın
fatma hanım evnn içinde öle gyndi
evleri kaloroferli
ama bnm gözümede şu çarptı
o çiçek aldığı yer varya bn onun hmn arka sokağında oturuyorum
ve orda arabasına bnerken dıkkat ettm
camları işaretlı bıyer vardı orası şımdı ve bayadır toros dersanesı
kafam karıştı nette.nerden ızlıyeblırıım
iici bakmam lazım

Yazıklar olsun kadın daha ne yapacak... o kadar emeğine karşı iyi puanlar verilmesi lazımdı.
Hiç kimse Fatma hanım kadar uğraşmadı. Hele Hikmet bey hiç hak etmedi.
Adam iç pilavı bile elleriyle koydu tabaklara görgüsüz :1closedeyes:
Bence kıskançlıklarına Fatma hanıma iyi puan vermediler...lülülülülülü

Son düzenleme:
bu arada
haftaya istanbuldayız
diğer haftatrabzondelikafadulden
istanbuldakıler çok ilginçler-tatlicadiarzu-
ama trabzona bayıldım bayıldıma.s.
ve gösterdikleri kadar eğlencelı süperkaydirigubbakcemile2
inşallah öyldir
adanadan sonra trabzon ii gelcekkaydirigubbakcemile3

sonuç hikmet bey kazandı o mu hakediyordu bence hayır...ama napalım güle güle harcasın..
buarada trabzonlular hakkaten çok güzel olacak gibime gelıyor bir bayan vardı tanıtımlarda bayıldımmmmm....
buarada bu hafta istanbuldaymışız ya dikkat kızlar yıne senaryolar yazılmışşş,hiç doğal gelmedi hiçbiri.tabiizleyınce görücez ama ilk izlenım böyle bende...
iyi sabahlar herkese

fatma hanım bencede çok emek harcadı. kadının kolu bişiler yunurmaktan çıkmadıki zaten.
sürekli yunurma halindeydi( analı kızlı lahmacun içi vs)
bu yarışmada ne ilk olacaksın nede son. en iyisi ortada olmak sanırım

birde şunu merak ettim kızlar. şimdi o künefe hazırmıydı yoksa kadın kendimi yaptı. çünkü birde orda olmamış künefe gösterdide:sm_confused:

bu haftakilerde seçilmiş insanlardan ibaret. hey allahım nerden buluyorlar böyle tipleri oda bir muamma:jeyyar:
artık bende şuna inanmıya başladımki resmen svov yapıp bizleri kendilerini izletmeyi başarmıyorlarmıÇok üzgünüm çoook

aayy Hikmet Bey mi kazandı bu haftayı , birbirlerini kıskanacaklar diye o şuursuz ,şımarık adamı birinci yapıp iyice şımarttılar. Bence resmen Fatma Hanım'ın hazırlıklarını ve evini kıskandılar , bence bu hafta birinciliği Fatma Hanım hakediyordu.

Kızlar bu proğramın formatı az yemek çok laf olduktan sonra, Trabzonlu grubunda suyu çıkar.:çok üzgünüm:
Ve böyle hikmet gibi kendini bilmezler daha çok birinci olur.

bak burası benimde dikkatimi çekti. kadın sanki 1 haftadır hiç yemek yememiş gibi ağzı 1 sn boş kalmadıki zaten:roflol:
ve eşya konusuna gelecek olursak birazda gösteriş budalasımı olmuş ne:roflol:

Dora cım künefenin malzemelerini künefeciden aldı. Ama evde kendi yaptı kadın.
Bence gayette başarılı oldu.
Hazır puding spangle koysaydı bazıları gibi daha çok aferin alırdı ya neyseee.

Kızlar bu proğramın formatı az yemek çok laf olduktan sonra, Trabzonlu grubunda suyu çıkar.:çok üzgünüm:
Ve böyle hikmet gibi kendini bilmezler daha çok birinci olur.

az yemek çok lafmı. o zaman trabzonun konuşma hızına kimse yetemez. belki kameraman bile yetemiyecektir.
benim kol bastı oyunu çok hoşuma gidiyor. çok süper oynuyorlar yaa. hareket namında yaniiidelikafadulden

kzıalr günaydın akşam izleyemedim tam dedim bakiyim kim birinci olmuş hikmeti görünce şok geçirdim nasıl birinci olur ya o adam :S

nese haftaya burdalar yanı trabzonda umarım güsel geçer adana gibi olmas

hemşerilerime güveniyorum :lepi:

izlediğim kadarıyla fatma hanımın yemeklerine hakaret oalrak
yok fırıncının eline sağlık künefecinin eline sağlık demesi çok gıcığıma gitti

senki elinle kaburga dolmasını servis yapann görgüsüzz duy sesimii

ya hikmette birinci oldu ya ben bişey demiyorum artık-tatlicadiarzu-
adam eliyle servis yaptı o kaburga dolmasını yaa.bi servis kaşığı yada çatalı yardımıyla yapabilirdi.:mymeka:

akşam izlerken sinir krizleri geçirdim adana resmen rezalettiklava:
trabzon eğlenceli geçecek bence umarım adana gibi hayal kırıklığına uğramam karadenizlilerden çok büyük beklentilerim varcokacimcoook
bu arada 3.durak girne sabırsızlıkla bekliyorum:icecream:

ben akşamı hıç hoş bulmadım fatma hanım tam bı fıyasko
sureklı ağzında lokma varken konusması cok kötuydu:dilcikar: mıdem kalktı ben bıle elımdekı seylerı yıyemedım onu ızlerken
sonra evı çok guzel ama bıseyden anlamıyo ne o beyaz tüller cok kötu olmustu selbı ılk defa doğru bısey dedı bende hıc beğenmedım masa çok kötuydu
masa örtusunu beğenmedım hıc bıseyını beğenmedım:dilcikar: benım nınem daha ı masa hazrlar:roflol:
sonra faruk beyı cok sevdım valla cok tatlı harbı
fatoş ıse cok kaba ama kıbar olmaya çalısan bırı gıbı ama fıkrlerı ıdare eder
hıkmet bey 10.000 ytl için kendını hayvanat bahcesınde sandı herhal o takla atarken aklıma bazı hayvan cınslerı gelmedı deılkaydirigubbakcemile3
sonra herpsı bırbırı ardından dedıkodu yapıyo masada hersey guzel dıolar ama öle deıl anlamadım gıttı
ayy daha neler neler
bence faruk by hakedıyodu:1closedeyes:

Son düzenleme:
az yemek çok lafmı. o zaman trabzonun konuşma hızına kimse yetemez. belki kameraman bile yetemiyecektir.
benim kol bastı oyunu çok hoşuma gidiyor. çok süper oynuyorlar yaa. hareket namında yaniiidelikafadulden

Bunlar çatalın ucuyla bir lokma alıp bin laf ediyolar. Bir yiyişleri var sanki zehir tadıyolar.
Maşallah kimse kimseye yetişemiyo eleştiride.
Akşam hayretler içinde izledim.
Format belli yarışmacılara yemekleri değil birbirinizi yiyin demişler.

bencede adana resmen bir fiyaskoydu
ama trabzon iyi olur bence delikafadulden

delikafaduldenumarım kıslar çok güsel geçer beklentilerimiz boşa gitmes inş bizim insanımız çok iyidir ama biras fazla dobradır kaydirigubbakcemile3
ama sıcakkanlılardır böle olcanı hiç sanmıyom sabırsızlıkla bekliyorumm:sm_cool:

bencede adana resmen bir fiyaskoydu
ama trabzon iyi olur bence delikafadulden

adana fıyasko değlıdı
seçilenler fyaskoydu
önemle belırteyım.bn
trabzonda da bu tip insanlar varmı vardır elbet
onları seçseler dı
trabzonda mı fiyasko olmuş olacaktı yni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…