Yemekteyiz - Show Tv

ne demek canım sen de saol, objektif bir gözle gerçekleri söyledim sadece !..

kıskançlık krizi tuttu hatunların
sırf fatmaya destek verdi diye faruk abinin hakkını yediler
dana kılıklı fatma ile yalaka sebil bir oldu,bacak kadar kızdan o lafları yediğini unuttu,can ciğer kuzu sarması olup o düzeysiz adamı birinci yaptılar yaaaaaaaa

bir adanalı olarak sizin ve sizin gibi düşünenlerin fikirlerine katılmıyorum.
bu beş yarışmacıyı adanalılar seçmedi ki bizi temsil etsinler !!!!!!!
ayrıca bizim için üzülmenize de gerek yok..
bizi tanıyan tanır zaten.....
format gereği ilginç tipler seçilmiş olabilir.
bu koca şehri, milyonlarca insanı temsil ettikleri anlamına gelmez ki...
çok ilgi çeken ve tepki gördüğü halde ilgiyle izlenen tipleri medya sık sık yaratıyor.( semra kaynana, ajdar, naim vb......)
bunlar da onlar gibi zamanla unutulacaktır........
ama adana,mın ve insanının güzelliği baki kalacaktır.......

selbi için face de bir tartışma panosu açmışlar

Selbi favorilerini kessin, Ali Desideroyla reklam çeksin diyenler.. yazıyor :roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol:

Selbi favorilerini kessin, Ali Desideroyla reklam çeksin diyenler.. yazıyor :roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol:

essahmııı o kızı rezil etmek için herseyi yaparım nefret ettim o kızdan kötükedihüso:tomato:

ne kadar kötü bişey
eğer bunların hepsi bir oyunsa sadece tvye çıkmak için kendini bu kadar rezil etmeye değer mi yani pes diyorum selbi için çok utanç verici :tomato:
eğer bunlar oyun değilse ve selbinin gerçek kişiliği buysa o zaman ne denir ki ben hayatımda bu kadar rezil bir insan görmedim :mymeka:

Bende fatma hanım gibi zarif bir bayanın ağzında yemek varken sürekli konuşmasını çok garipsedim..
Eleştirlere ağzında yemek varken cevap verdi konuştuğundanda bir şey anlaşılmıyordu..
Birde 10000 ytl ile ev eşyalerımı değiştircem, çabuk sıkılıyorum demesi tuhafıma gitti.. Eşyaları gaye şık ve yeni görünümlüydü..

ben duymadım eşya degiştircemmi diyo vay be diyorumya ihtiyacı olanları sokmazlar sinir oluyorum böyle şeyler duyunca

candan,neseli,icten insanlarin memleketinden secilen kisilere bakin tam rezalet sebil hikmet faruk ve tombalak fatma iclerinden sarisin hanim gercekten daha zarif ve duzgundu bence kadinin hanimligini ve son gece evini kiskandilar bu kadar ucuzca elestiri yapildi nimetle dalga gecildi gunah Allah aclikla terbiye etmez bu arkadaslari umarim kuru ekmege muhtac olurlarsa bu guldukleri nimetleri anarlar Adanali arkadaslar biz bu Adana kismini saymiyoruz bu insanlarida Adanali saymiyoruz iciniz rahat olsun benim aklimda tek yanlis bir dusunce olusmadi 4yaratik sadece kendi kisiliklerini temsil ettiler

bazı arkadaşlar yazmıştı daha önce
misafirleri ağırladıkları evler kendi evleri değilmiş bazılarının
ilk hafta armağan diye bi kız vardı süper bi evi vardı hatırlarsanız o ev kendinin değilmiş
belki fatma hanımında kendi evi değildir evi ve eşyaları da kötü olduğu için prodüksiyon böyle bi yerde ayarlamış olabilir fatma hanıma :sm_confused:

tabiki yaa adana insanı o kadar sıcak ve candan insanlardırki bu rezillerle hiç alakaları yok bencede

o ev bence kesinlikle fatma hanimin eviydi, mutfaginda hareket etmesinden cok belli oluyordu.. ve ayrica oglunun resimleri felanda vardi.. kesinlikle onun eviydi.. komsulari da geldi kostu hemen yardim ettiler alisverisden sonra.. yani öyle bir sey olamaz diye düsünüyorum..

ama Naim Akman'in kendi evi degilmis diye okudum.. orasini bilemicem..

ben yemek yaparken pek izlemedim o nedenle komşu olayını kaçırmışım
eğer kendi eviyse eşyalarında hiçbişey yok nesini değiştirecek anlamadım
iyiki kazanmamış o zaman hıh

Çekimler önceden Istanbul'da yapıldığı için başka şehirde oturan insanlar başkalarının evini kullanmak zorundaydı. Ama bu çekim Adana'da olduğu için herkes kendi evindedir.
Ben bu Adana haftasını reklamlarında görüp çok basit bulmuştum o yüzden takip etmedim, bugün fatma hanımın lahmacun hazırladığı yere kadar falan izledim ondan sonra da çok az kısmı ara ara izleyebildim. O fatma mı ne kızın adı çok basit, erkek gibi konuşmalar tavırlar falan pavyondan fırlamış gibiydi, öbürü esmer kız komplexliydi zaten belli, masada ikisi kalmışlar pavyon gülüyle, esmer ayyyyy çok çirkindi hiç pişmemişti falan diyolar ama yalan söylediği insanın bu kadar mı yüzüne yansır, çok komik görünüyolardı. Kadının yaptığı yemeklerin hepsi zordu yaa, o analı kızlıyı biliyorum çok leziz bişeyy, içli köfte öyle, künefe öyle, lahmacun desen ayrı olay. Kadın o kadar uğraştı, ne kadar da pratikti, arada bakıyorum yok ben onu sevmem ıyyy onu ağzıma bile sürmem, ama hopur hupur götürdüler. Yani neticede ben fatma hanım kazansın demiştim görgülü kadın en azından, faruk bey de hoşuma gitmişti ama gece olanları tam izleyemedim. O esmer kız çok gülüyodu, kıskançlıktan sanırım. Ama fatma hanım sonuçları açıklarken falan kaybettiğini öğrendiğinde niye o kadar gülüyodu anlamadım yakıştıramadım da.. Sinirleri bozuldu da mutlu görünmeye mi çalışıyodu? fisfisfis

faruk bey bence gayet içten ve özünde davrandı hiç bi oynama yoktu ve asıl adana insanı öyledir samimi ve doğaldı sivesi falan hiç abeslik bi tavrı yoktu bence....

ama hikmettt gözü kör olasıca sonradan görme dengesizzz...tam bi palyaçoydu ö göbek atması falan allahım birden ajdara benzettim rezil yaaa...

sebil alanyada amatör bi yarısmada 1,lik almıs kendisi .... ilk girdiginde beni kıskanacaklar falan demisti saf sey bence çirkindi yada özündeki çirkinlik yüzüne yansımıstı...

valla arkadaslar gercekten adanalılarla alakası olmayan insanlar vardı 3 kisi üçüde saftirik gibi konusuyolardı yok fransız çorbası yok bilmemne...

aslında adana yemekleri bol yağlı ve salcalı olur eğer kültür tanıtacaklarsa sersinler yere sofrayı her yemegi koysunlar ortaya asıl adana kültürü budur ...

adanayı temsil edecek en son insanları seçmişler.daha öncede yazdım ben adanalı değilim.adanayıda iyi bilirim.modern,şık,çağdaş bir şehirdir.
kaba saba konuşmalar,akli dengesinden kuşku duyduğum insanlar berbat bir haftaydı bence.adana ve o yöre tatlarının çok zengin olduğunu bildiğim için izlemiştim bu hafta ama sonuş hüsran.

fatmanındı.o.evyerimseniben
akrabamız.orda.oturuyoor

eveet
adana.olayı.bıttı
ne denebılırkı
tip tip nsanlar seçmışler koymuşlar
o.para.faruk.amcanndı
kendı.dedğı.gibi
kısmet değilmiş
bu.yarışma.başlamadn.öncede.demıştım
şımdıde.dıyıım
bu 5 kişi adana halkını temsıl edemez
hele orda o 3 canavar vardı
onları adanalı bile saymıyorum
mavımızı yeşilimizi güzel tanıttılar
keşke daha iii insanlar
seçiverselerdi

Fatma hanım iyiydi ya, son gün biraz farklı davrandı ama bence o da heyecandan, çok eleştirilince sallamaya başladı. İyide yaptı...
Bir de farkındaysanız gelen 4 kişide tek başlarına konuştuğunda hepsinin suratında sesinde bir gariplik vardı.. Ben bariz bir kıskançlık sezinledim.
Fatma hanım bir tek o fatoş dedikleri kızı beğeniyor doğal buluyordu. Onun yaptığı eleştirilerde duygularının karşılıklı olmadığını anladım...
İçlerinden en düşüncesiz, en basit,en ne derler basit ya evet basit olanı o esmer bir kız var ya o idi(Allah böyleleri ile karşılaştırmasın), birde hikmet bey....

Yarışmacıların Adanayı temsil etme etmeme konusuna gelince; basında Adana ile ilgili ben pek iyi haber okumamıştım zaten şimdiye kadar, sizde bilirsiniz en çok kavganın yaşandığı şehirlerden birisiymiş. Bunuda izleyince pek şaşırmadım... Yani basından okuduklarım izlediklerime göre söylüyorum, yoksa bilmem o şehri.
Bir ili bize içinde yaşayanlar tanıtır... (fatma hanım dışında düşüncem negatif)
Bu arada birinci kim oldu o kızmı izlemedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…