canım seni tebrik ediyorum ben bir adanalı olarak yani kaç gündür çıldırdım bizim insanımız ne hamaratlığıyla nede kültürüyle bu değil resmen shov için seçilmiş karakterler
yorumun için sağol ya bunlar batırdı resmen
adananın yüz karası bunlar :1no2:
tek fatma hanımın seviyesi iyiydi diğerleri yazık yazık yazık:1no2:
inanın içli köfte ve künefe için seyrettim programı :1no2:
yapımını bilmiyor ve çok merak ediyordum
bir ev hanımı olarak mecbur seyrettim bugün zira künefenin bitmesi enson saate kaldı :1no2:
adanalı arkadaşlar böyle insanlarla adana temsil edildiği için sizin adınıza çok üzgünüm çok :a015:
selbi için face de bir tartışma panosu açmışlar
Selbi favorilerini kessin, Ali Desideroyla reklam çeksin diyenler.. yazıyor :roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol:
selbi için face de bir tartışma panosu açmışlar
Selbi favorilerini kessin, Ali Desideroyla reklam çeksin diyenler.. yazıyor :roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol:
Bende fatma hanım gibi zarif bir bayanın ağzında yemek varken sürekli konuşmasını çok garipsedim..
Eleştirlere ağzında yemek varken cevap verdi konuştuğundanda bir şey anlaşılmıyordu..
Birde 10000 ytl ile ev eşyalerımı değiştircem, çabuk sıkılıyorum demesi tuhafıma gitti.. Eşyaları gaye şık ve yeni görünümlüydü..
candan,neseli,icten insanlarin memleketinden secilen kisilere bakin tam rezalet sebil hikmet faruk ve tombalak fatma iclerinden sarisin hanim gercekten daha zarif ve duzgundu bence kadinin hanimligini ve son gece evini kiskandilar bu kadar ucuzca elestiri yapildi nimetle dalga gecildi gunah Allah aclikla terbiye etmez bu arkadaslari umarim kuru ekmege muhtac olurlarsa bu guldukleri nimetleri anarlar Adanali arkadaslar biz bu Adana kismini saymiyoruz bu insanlarida Adanali saymiyoruz iciniz rahat olsun benim aklimda tek yanlis bir dusunce olusmadi 4yaratik sadece kendi kisiliklerini temsil ettiler
bazı arkadaşlar yazmıştı daha önce
misafirleri ağırladıkları evler kendi evleri değilmiş bazılarının
ilk hafta armağan diye bi kız vardı süper bi evi vardı hatırlarsanız o ev kendinin değilmiş
belki fatma hanımında kendi evi değildir evi ve eşyaları da kötü olduğu için prodüksiyon böyle bi yerde ayarlamış olabilir fatma hanıma :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?