Yemekteyiz - Show Tv

allah askına kızlar kadında ev desen süper belliki para desen gani sizce o evi omu temizliyodur mutlaka günlükçüsü vardır yoksa hem ev çocuk bakım solaryum:) kuaförr zor bence.. çünkü belli kadın lüks yasıor...

valla yardımcım yok dedi ama bilemem tabii.
ama düzeni çok belli temizlemese bile çok düzenli orası ayrıııı.....

evi çok bende begendim sade ve şık kendilerini göstermeye çıkıolar ..bir bölümü...

az önce facebookta okudum,yarışmann birincisini yazmışlar,bunlar kurallara uygun mu ki,geçen haftada hikmet delüsünün birinci olduğu yazıyordu ama ben büyüyü bozmayayım,birinciyi yazmıyorum küccük bir ipucu ihtiyacı olana gitmiş :jeyyar:
funda hanım dermişim laelaelaelaelae

yardımcısı olsada bence becerikli birisi

bende bunu anlamıom yokmu söle gariban alsa 10ytlyide kıs günü rahata kavussa nerde asortik hatun orda... amac nedir yani anlayamdım katılan herkes gayet rahat .evler desen süper..anlamıom yaa

garibanamı gitmişş...??lülülülülülü

yardımcım yok dedi ama el becerisi var yanı hiç yabancı değil ama bence temızlık için mutlaka biri gelıyordur.kımmış birinci yaa bengusu...
inşş muammer bey mıydı o kazanır ya çoçuğunun eğitimi için kullanacakmış

ya söylesem mi bilmiyorum ki :uhm:
sonra bana kızarsınız belki :asigim:

muammer bey konuşmalarına dikkat etse sempati toplayabilir ama ukalaca konuşuyor

yok be hayatım neden kızalım aşk olsun canım yaaa....
demi kızlar kızmayız.şimdi girip tek tek okuyamayacağım facebookta

yok be hayatım neden kızalım aşk olsun canım yaaa....
demi kızlar kızmayız.şimdi girip tek tek okuyamayacağım facebookta

tamam o zaman,benden günah gitti,facebooktaki yazıyı aynen kopyalıyorum,kamuoyuna duyurulur kaydirigubbakcemile3

Ertan Batova (Turkey) wrote
at 8:06pm
5. gün sonunda yarışmayı kazanan "Muammer" isimli blok görevlisi beydir, arz ederim
Report

yanlız çokta güler yüzlüüü...dünkü kadına göree hele muhteşem güleryüzlü......

doğru olup olmadığını bilmiyorum,umarım doğrudur,ihtiyacı olan birine benziyor,kendisini pek sevmedim ama gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…