Yemekteyiz - Show Tv

Cidden Allah çirkin şansı versin Gözek:))

Ben anneme dedim Adana ayağına sende katıl diye :) Ne getirirlerse beğenme,gelmeyeni iste dedim DD Annem yıkıldı:))

Yok bu kadın saldırmadı alışverişte.

dun bı sonunu ızleyebıldımm esmer kadın herhalde yemekten sonra sahneye cıkıcaktıı anam o kıyafet neydıı oyleee..
yakıssa barıı kadın pek bı sevımsız yaaa yok zaten guzel degıl bıde kendını ıyıcı cırkınlestırmek ıcın caba gostermıss

kadınn fotoyuu gösterdi ya tepsiye yapmışş
ayy eşimm dedii bu kadınn zencimi die:roflol:
adam beyaz kadınn nasıll esmerrr

neden odul olan parayı bır gunde harcadıgını dusundugum cogunlukta bu yarısmada
bu gunku hanımın evı cok gusel tabıı arabası da oyle..
sankı o paraya ıhtıyacı var :dilcikar:

bunlar parayı böle kazanmaya alışmış olsa gerek..ekmek elden su gölden:1closedeyes:

ya cidden yaa ALLAH çirkin şansı versin varyaaa...:dilcikar:bu kadının sadece evini çook beğendim ben, kendinde fizik evet ama yüz olarak çok iş yok...şakkıdı
ama ev varyaa tam tarzım yaaa bembeyazz...tertemiz,hayranlıkla izledim izliyecemde sırf evi için....

ewet canım haklısın valla çirkin şası konusunda özelliklekaydirigubbakcemile5
arkadaşla konuştuk sanırım bu da çakam lerzan mutlu yanlız bunun zenci hali funda oluyor:roflol:

arkadaşla konuştuk sanırım bu da çakam lerzan mutlu yanlız bunun zenci hali funda oluyor:roflol:
ay canım koptum resmen:roflol::roflol:
ama lerzan mutlu bambaşka yaa kimse onun gibi olamazzdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…