doğru olup olmadığını bilmiyorum,umarım doğrudur,ihtiyacı olan birine benziyor,kendisini pek sevmedim ama gamyoncuiremsu
funda için facebookta şöyle bir grup kurmuşlar :funda lenslerini çıkarıp makyajsız gelsin diyenler....:roflol:
funda hanım bakımlı güselde makyaj biraz abartılı mı ne ya gözleri daha ön plana çıkarsın yada sadece dudaklarını...
inş muammer beydir yanı en azından ihtiyaç sahibine gider,yemeklerinide görelım bakalımm...
sağolasın bengusu
funda hanım bakımlı güselde makyaj biraz abartılı mı ne ya gözleri daha ön plana çıkarsın yada sadece dudaklarını...
inş muammer beydir yanı en azından ihtiyaç sahibine gider,yemeklerinide görelım bakalımm...
sağolasın bengusu
funda için facebookta şöyle bir grup kurmuşlar :funda lenslerini çıkarıp makyajsız gelsin diyenler....:roflol:
evet yaaa çok abartılı makyaj yapıyo bence. fondöteni boca etmiş gibi cildi çok fena görünüyo. zaten sivilceleride var. daha beter havasızlıktan sivilceleri azacak. gözlerindeki lensler acaip yapay duruyo korkutucu geliyo bana. bu hafta sarmadı bana yaaaa:1closedeyes:
ihtiyacı olan bırıne benzıyor...Kazandıysa sevınırım..Face de okudum butun sıte bu adamı ızlıyormus(çalıstıgı site),ama butun apartman sıkayetcıymıs..Orda oturan bırı yazmıs face de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?