Yemekteyiz - Show Tv

funda için facebookta şöyle bir grup kurmuşlar :funda lenslerini çıkarıp makyajsız gelsin diyenler....:roflol:

ihtiyacı olan bırıne benzıyor...Kazandıysa sevınırım..Face de okudum butun sıte bu adamı ızlıyormus(çalıstıgı site),ama butun apartman sıkayetcıymıs..Orda oturan bırı yazmıs face de..

funda hanım bakımlı güselde makyaj biraz abartılı mı ne ya gözleri daha ön plana çıkarsın yada sadece dudaklarını...
inş muammer beydir yanı en azından ihtiyaç sahibine gider,yemeklerinide görelım bakalımm...
sağolasın bengusu

sende sağolasın canım,yorum yapmaktan programı izleyemedim,azıcık izleyeyim,sonra yine yorumlara devam :lepi:

ya arkadaşlar ben şu sebahat hanıma çok sinir oluyorum...bilmiş ve ukala bir kadın. hiiç sevmedim onu..

ya ben şu şiman sarışın kadını hiç sevmedim yaa ne kadar itici...kesinlikle kıskandı fundayı.......

evet yaaa çok abartılı makyaj yapıyo bence. fondöteni boca etmiş gibi cildi çok fena görünüyo. zaten sivilceleride var. daha beter havasızlıktan sivilceleri azacak. gözlerindeki lensler acaip yapay duruyo korkutucu geliyo bana. bu hafta sarmadı bana yaaaa:1closedeyes:

ben şuan tekrarını izlediğim için ancak yorum yapabileceğim....sabahat danasını evire çevire dövesim geldi şuan...çok basit menüymüş hergün yapılan yemeklermiş...hergün pirzolamı yiyorsun haspaamm

bence çok temiz hazırladı funda evide temiz ama sarışın sşişman kadın beni sinir etti ay bide ayakkabılarını içeride değişti güzelim halı mahvoldu ay ben olsam hemen surat yapmıştım

face sabahat hanımın kızı galiba savunmaya geçmiş eleştirilere karşı

funda hanımı makyajsız görmek isterdim yanımdan geçse tanımam heralde.
buarada sebahat hanım ne yiyor ya dün onu yemem bunu yemem çok bilmiş bişi yaa itici geldii

BU HAFTAKILER BENIDE SARMADI YAAAdelikafadulden

ihtiyacı olan bırıne benzıyor...Kazandıysa sevınırım..Face de okudum butun sıte bu adamı ızlıyormus(çalıstıgı site),ama butun apartman sıkayetcıymıs..Orda oturan bırı yazmıs face de..

neden kıss ? :
neden şikayetcilermiş sor bakalım facedakilere??
[/FONT:uhm:]

kızlar yemekteyizdeki funda
benim yazlıktan arkadaşım
orjinal halide le
sabah bile bakımlıydı
fundayı bana sorun
yazlıkta karşı karşıyaydık
ama bildiğim elinin çabuk olduğu
normal hayatındada mumlu süslü püslü sofra kurar
ayrıca bu yarışmaya katıldığı onaylandıktan sonra ciddi bir tadilat yaptırdı
bide tam hizmetçi ruhluda hergün cam silerdi

Son düzenleyen: Moderatör:
kadın beyazla birlikte fanatik beşiktaşlı moduna girmiş
yarrabim günah yazmasın ama
yolda görsem bülent ersoyun koca dudaklı versiyonu yolllara atmış kendini der
korkarım yaaaa
böööö
godzilla gelioo kaçın
onu yaptığı yemeği yegenim yapar
ayrııca salatsı daha güzel olur
kadın dudak ve göğüsten oluşmuş sankim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…