Yemekteyiz - Show Tv

ya bu fundanın evine eşyalarına bayıldım bu kadının kocası ne iş yapıyor.eve hergün hizmetçi geliyor olmalı.tabakları ne marka sizce

Sebahat danası ne yemek yapacak acaba CADIARZU
Onuda göreceğiz çok salakça yorumlar yapıyor hiçbirşey beğenmiyor tam bir klasik tarz.

Yemekteyiz programına lütfen paye vermeyin arada çok güzel sunumlar varken artık olay yemekten çıkmış rating denilen olaya dönmüş. Yazık...

Böyle rezil bir program olamaz... Yemekle böyle dalga geçilmez, günahtır binlerce aç insan varken yazıktır...

Ben sizin yerinizde olsam kötü içeriğe sahip akşamları protesto edin ve ne yorum yapın ne de buradan paye verin, lütfen ricam budur...

kesinlikle haklısın kazen...ilk başta bende yazmıştım bunu....kesinlikle raytıng uğruna kaybettik yarışmayı.....

surati sirke satan bi insan ,kral sofrasida kursa ,evine bidaha gitmem

amaa yuzunde gulucukler olan ,hos sohbetli bi ev sahibi ise ,yemeklerinin cokda lezzetli olmasini aramam dogrusu....guler guzu herseyi tatlandirir zaten....funda hanimda oyleydi...

ama bu kadini ilk gordugumde dedim ben bu kadini biyerden taniyorum ama bi turlu cikaramadimCADIARZU

sebahat kesinlikle çok itici yaaaa.......tam anlamıyla klasik bir tip.yetiştirememiş kendini bu tarzlar fazla geliyor buna......

Ben şu program yapıcıları ile görüşüp sadece KK'dan 5 kişiyi yarıştırayım mı ?

tabi bize yakışan gibi yarışacaksanız : )

Ben sizin yerinizde olsam kötü içeriğe sahip akşamları protesto edin ve ne yorum yapın ne de buradan paye verin, lütfen ricam budur...

haklısın bence
dünya kaynıyor
biz burda kim ne yemek yapmış yememiş kapris yapmış
onu tartışıyoruz benneyaptımki

ben demiştimm deelllmiikaydirigubbakcemile5

Ben şu program yapıcıları ile görüşüp sadece KK'dan 5 kişiyi yarıştırayım mı ?

tabi bize yakışan gibi yarışacaksanız : )

canım ben almayayım
ya kafam karıştı hem yorum yapmayın
hemde yarıştırayım diyorsun patron:roflol::roflol::roflol:
şakamı????????????

evet canım hep böyle açık giyinir
herkes laf eder arkasından
ama şuda var titizim diyor ölede
yok hiç üşümez canım
hele o kumburgazın gece poyrazı nasıl eser
bilemezsin:CüvCüv:
pes doğrusuuuu
canımmm nasıl üşümezzz valla pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…