Yemekteyiz - Show Tv

Ben şu program yapıcıları ile görüşüp sadece KK'dan 5 kişiyi yarıştırayım mı ?

tabi bize yakışan gibi yarışacaksanız : )

mükemmel olur KK nın 5 becerikli hanımı yarışsada bizde gururla izlesekcokacimcoook:enbuyukkk:

bence herkez diken üstünde oturuyo heryer bembeyaz bişey olacak diye ürküyolar sanki titizlikte biryere kadar evde rahat edemediktensonra ben neyapıyım yemeyini

Ben şu program yapıcıları ile görüşüp sadece KK'dan 5 kişiyi yarıştırayım mı ?

tabi bize yakışan gibi yarışacaksanız : )

Dış seste siz olursunuz Kazen.Asabi dış ses yoksa çok fazla retıng toplayacağımızı sanmıyorum.Zira bizler birbirmizi gördüğümüzde" KK da kızlar bizi seğrediyor ,canım seni çok merak ediyordum,şu konuya cevap yazdın mı? Ne giydim çek görelim konusuna yeni kıyafet eklendi mi ?canım cicim ne isterseniz yapayımistediğin mantı olsun gülüm hepbirlikte açarızlarla bu proğram geçmeznaniknanik

Şaka bir yana katılanların durumları çok iyi yarışmada görüyoruz.Şu para akıllı birine çıksada Gazzeye yada bir yardım kuruluşuna bağışlasa iyi olmazmıydı sizce :a015:

nazlımm eğer ben gurbikk tca kuzum mune varsaa topiktenn çokk konumuzz ban olurr zannumca
dış sesss patronn olsunn tabüü bizi nasıll eleştircekk merakk ettimm:roflol:CADIARZU:jeyyar:

Kızlar herkesin gördüğü bildiği şeyi konuşmak dedikodu olmazmış, öyle derler

kızlar erken başladınız gibi geldi ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…