Yemekteyiz - Show Tv

şu şişman kadına deli oldum. yok yemek tuzsuzmuş..oysa diğerlerine normal geldi... kardeşim tuzsuzsa tuzluk denen olay niye ver. alırsın bir güzel dökersin. işte bu... herkesin tuz ayarı aynı olmaz..belki sen tuzlu yiyorsun...tansiyonu olanlar ,olabilir. en iyisi az tuzlu yapacaksın ki yemeği,yiyen isterse ekleyecek...
ev süperdi.dekolte giyinmesi beni rahatsız etmedi.. olabilir.... tercih meselesi.....isteyen istediği gibi giyinir...

arkadaşlar ben dün sadece yemek yağımına baktım
kaç puan aldı acaba
birde ayakkabılarıyla gelmesinler falan diyordu,buna nasıl bir çözüm bulundu( bence haklıydı)
bir de iyiki o önlüğü taktı..göğüsleride çok gözüküyordu

ben sonunu izleyemedim
kocişim kızdı..
ya pc yle ya
da tv yle ilgileniosun dedi
sırnaşık şeysırnaşık şey
bende tmm kocim dedim kapattim tv yi
nasıl oldu puanlama?? :uhm:

ayakkabılarla girdiler
bayanlar yedek getirmiş doğrusu bu zaten
beylerde temiz ayakkabılarla geldiler

teşekkürler şekerim
golaşlarlamı girdiler yoksa çıkarttılar mı

canım erkekler ayakkabılarıyla girdiler
bayanlar da yanların da yedek ayakkabı getirmişler
içerde onları giydiler..
o şişman kadın da ay bizde zaten eve sokak ayakkabısıylla girilmez
felan dedi ama bi önceki gün daldı sokak ayakkabılarıyla içeri..
bi dediği bi dediğini tutmuyor..

ya eve sokak ayakkabılarıyla girilir mi Allah aşkına..bende burada görüyorum..hadi program falan o yüzden yapıyorlarsa ayakkabı getirsinler..doğrusu o....ama ne olursa olsun ev içinde ayakkabıyla dolaşmak şahsen beni rahatsız eder..şık bir terlik en güzeliii....

devamlı izleyemiyorum artık ben yaa... .bir gün öncenin özetiyle birlikte 5-6 belki daha fazla zaman gisor..birde üstüne ikide bir aynı tanıtım fragmanları...sayenizde öğreniorum neler oluor ..teşekkürler hepinize.... ama haftaya trabzon varmış çok güzeldi şiveleri izlemek isiyorum o ekibi...

Arkadaşlar, dejenerasyonun farkında mısınız? İlk bölümlerde ayakkabı ile girmeleri gözümüze batıyordu. Şimdi sıradan bir olay oldu.

evet haklısınız kardeşim onca evinde seyredip alamayıp
pişiremeyen onca kişiler varken
bu proğramın resilliğine diyecek söz bulamıyorum bence bu proğram yayından kalkmalı
ve herkes saygısızca davranıyor allahın vermiş oldugu nimetlere iğrenç deniliyor
ne demeli bu insanlara bilmemkötükedihüso

akşam funda tam fiyaskoydu

o şişko olanda allahım beni öldürcedk çok bilmişş yaaa

o blok görevlisi kapıcı :roflol: yerlere basmamak için havada yürücekti nerdeyse hahahah

bu program izlenirken yemek yenmez...)) yok kıl çıktı,yok saç çıktı,yok bilinmeyen madde çıktı............birde et yoksa yemekte insanın canı et çeker....))
şahsen benim canım tiramisu çekti.)

not:alıntıdır

Yazar Ayşe Kulin, katıldığı televizyon programında Yemekteyiz programını çok ağır eleştirdi. CNNTÜRK ekranlarında yer alan 'Kürşat Başar'la' programına konuk olan Ayşe Kulin, Yemekteyiz programını yorumladı
Reytingi yüksek olan programdaki yarışmacıların tavırlarını eleştiren Ayşe Kulin, "Birbirinin arkasından konuşması, bir yemekte yapılmayacak bütün hareketlerin yapılması. İğrenç yemekler, yani iğrenç... Ağızdan çıkarmalar. Kıl aramalar özellikle veya getirip belki koymalar, yani aklına gelebilecek her türlü pislik" diye konuştu.
Gelin-kaynana programlarına da değinen Ayşe Kulin, bu tür programlardaki kavgalar ve edipsizliklere dikkat çekti. Kulin, "Orada kavga, edepsizlik, mahalle kadınlığı öne çıktı. İnsanlar zannettiler ki, ne kadar mahalle karısı olup birbirlerine çemkirirlerse bu bir marifet haline geldi" ifadelerini kullandı. Bu tür programların karşısında dizilerin önemine işaret eden Ayşe Kulin, öpüp başımızın üstünde taşımamız gerektiği ifadesini kullandı. Yemekteyiz gibi programlara Ayşe Kulin'in en ciddi eleştirisi ise şu şekilde oldu: "Yemekteyiz'i seyret bir daha ömrünün sonuna kadar yemek yemeyebilirsin. Bir daha masaya oturmayabilirsin. Gerçekten bazı programlar yapılıyor ve inanın Türk toplumunun ahlakı, terbiyesi düşüyor."

ya benim canım hala waffe çekiyor hiç yemedim ama.geçen televizyonda yılmaz erdoğandı herhalde yemekteyizdekiler için sonradan gurme diyor:roflol::roflol::roflol:

bende bunu anlamıom yokmu söle gariban alsa 10ytlyide kıs günü rahata kavussa nerde asortik hatun orda... amac nedir yani anlayamdım katılan herkes gayet rahat .evler desen süper..anlamıom yaa

programın amacı zaten garibanı sevindirmek değilki, hayır programı değil yani sonuçta yemek programı kim isterse o başvurur öyle değilmi?
insanlarda nasılsa çok para var evleride güzel diye bu yarışmaya katılamıcağı anlamına gelmiyor bence

fundanın o uzun sacları dun yaptıgı tüm yemeklere girdi iğğğğğğğğğğğrenççtiiiiiiiiiiii:1ninca::1ninca: onun yaptıgı yemek yenirmi ayolll..zaten salatada sacı cıktı dıokı benım sacım yemeklerdede şık durur dio:1shok: :1shok: iğğğrençtiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…