Yemekteyiz - Show Tv

ne gıcık bu haftakiler ben hiç hoşlanmadım kastı beni valla
sabahat mıdır nedir o kıskanıyo esmer kokoş kadını
erkekler zaten degişik
şu saltuk mu ne oda saclarını bir yıkasa

ayy kızlar o funda hanımda ne kokoş öyle her şeyi pullu mullu taşlı maşlı evide ayrı bi güzeldi. bugünse siyahlar içinde tam bi kedi kız gibi olmuş ...

bence mami kazanmasın.ona da gıcık oldum.ezik tavırlarıyla çok dikkat çekiyo.ayrıca blog görevlisi ne demek yaa.ne biçim isim bu.kompleksli olduğu burdan da belli oluyo.efendi insan tamam ama ezikliğe tahammülüm yok.ya hiç katılma.ya da onurunla durçkendini güzelce ifade et.özentiyle değil.resmen daha önceki yarışmalarda gördüklerini aynen uygulamış.cümleler bile aynı.misafiri karşılaması çok komikti.o kadeh kaldırma ne öyle.özenti işte.başka adı yok bunun.güzelim ismini de batırdı.''benim adım muammer ama bana mami diyebilirsiniz''miş.rezalet tek kelimeyle.duyduğuam göre o kazanacakmış ama keşke kazanmasa.daha yemeklerini görmedik ama keşke diğer adam kazansa

bende çok kompleksli buldum bulunduğu durumdan utanıyorsa niye tv ye çıkmış anlamadım. ama en çok ihtiyacı olan o gibi ...

ihtiyacı olan kazansın inşallah,hiç olmazsa işe yarar

Bende mamiden hiç hoşlanmadım, hareketleri çok yapmacıktı. Birde o yaptığı yoğurt çorbası değil yayla çorbasıydı, kesilmesinin nedenide sürekli karıştırmamasıydı ve kapağını kapatmasıydı.

arkadaşlar bu yarışma ,en ihtiyacı olan kimse, o ,kazansın yarışması değil... kim iyiyse o kazanmalı... bu bakış açısıyla bakarsak,o kadar emeğin ne anlamı kalır ki. kimse uğraşmasın o zaman,durumu en kötü kimse, ona, oy verilsin....olur mu öyle şey...

Kızlar önümüzdeki hafta Trabzondalar.Çok eğlenceli geçmiş.Akçaabatlı bir bayan kazanmış.Kameramanlar evi çok kirletiyormuş dedilerde aklıma bu hafta yarışan bembeyaz salonu olan bayan geldi.Kesin hepsinin ayağına galoş giydirmiştir.Yoksa öyle bembeyaz parlamazdı :))

walla ben dün akşam izlerken bir daha sevmesem ve normalde sevmiyor olsam bile,
hiç bir yemeğe sevmiyorum,sevmem ifadelerini kullanmamaya karar verdim.
o kadar cok bu sözleri telaffuz ettiler ki sofrada,ciddi manada çok rahatsız oldum..
nimet yaa nimet..
tv programı diye yemeklere edilmedik hakaret bırakılmıyor.
inş normal hayatlarında böyle değillerdir..
yazık yani...

anaaa sende trabzonlusun neresinden kısss

günaydın bu aradakaydirigubbakcemile3

ben dün bayağı izledim...her zamanki gibi tombiş hanım aç kaldım buğünde diyip durdu
anam sende aç kal accık ,accık zayıfla...adam belki fannnntaaaziiiii yapıp seni kucaklayacak ama böyle giderse o seni değil sen onu kucaklayacan.))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…