Yemekteyiz - Show Tv

show tv ye olan sinirimden bıraktım valla bu programı..akşam yayınlamakta nerden çıktı ya....bide yetmez gibi ertesin günde tekrarını yayınlıyorlar..valla ben sadece ara ara tekrardan bakıyorum

funda hanımın evi çok şıktı..heryer bembeyaz...bencede mutlak bi yardımcısı vardır... o kokoşlukla iş yapmaz o kadın...

neyseki akşam üzeri tekrarı varda yarım yamalak seyrediyoruz...böle devam ederse seyreden de kalmaz...gecenin bi körü oluyor halen tv de yemekteyiz..kocacık zaten işten geliyor, adam hergün hergün benim keyfimi beklermi...

sebayat ne seviyormuş anlayanınız varmı arkadaşlar.ya bu gacı nereden bulmuş bu kiloları.yaa hiç bir şey yemiyormuş bu sebayat..ilker bey harikasınız

işte cevap bu bence..gurmeyede hasta oldumm..ben gurmeyim deyıp duruya...ilker bey ne harika adam,beyefendi,özgür,yaklaşımları olgunca.işte beyefendi adam..bu gacıları nereden buluyorlar.bizi resil ettiler vallahi.

sebayat ne seviyormuş anlayanınız varmı arkadaşlar.ya bu gacı nereden bulmuş bu kiloları.yaa hiç bir şey yemiyormuş bu sebayat..ilker bey harikasınız

Bu bir çok yiyeceği sevmemiş haliyse seven hali nasıl olurdu bilmem....kaydirigubbakcemile3

ya bizim televizyonda ses yok
uydudan mı , tvden mi yoksa show dan mı kaynaklanıyo anlamadım
diğer kanallar normal
sinir olduk izleyemedik annemle

yiyip yiyip aç kaldım diyorlar ya deli oluyorum

bu programın cılkı çıktı bence....haftaya trabzon bölümünü izlicem sadece sonra da star ın yeni yemek programını izlicem...show tv yi protesto ediorum

bu sebayat camışı boşalsında semerini yesin.
o doğu türkistan tohumlu çakma italyanda cuma gösretcek gerçek yüzünü bencekötükedihüso

en sonunda itiraf etti gülmekten bu hale gelmiş sabahat....zaten çok çirkin gülüyo sağlığı için fazla gülmesin bence

sabahat hanımın haraketleri ne kadar sinir bozucu mimikleri filan,kocasını da gördünüz mü kadından önce kalkıp kahvaltıyı hazırlıyormuş

bu proğram saygı kurallarını aştı bence birbirlerine saygıları kalmadı kim kimi nasıl çekiştircen nasıl hata bulacağım diye bakıyor o kadar emek yabana bence günah ne yemekler yapılıyor ne uğraşlar ama haksız olan en çokk vıdı vıdı yapan gereksiz konuşmalar gürültü kirliliği bizler evine gittimiz birine böylemi yaparız ayıp türk misafir perverliği hiç kalmamış yok kaşığı çizik bardak çizik sanane her misafire yeni bir takım çatal kaşık takımımı alacağız beğenmeyen çatalınıda kaşığınıda evinden getirir kardeşim ...önce saygı duymasını öğrenecen sonra konuşmayı proğramın yapımcıları eleyerek yarışmacı buldukları belli kimisi çok saygılı ve efendi onlara lafım yok ama çoğuda tuhaf izlerken show tv arayasım geliyor sinirden

İnşallah Muammer bey şişman teyzeden daha çok puan alır...:dilcikar:

Funda hanımın saçları nasıldıı öyle..cadı gibi....:1shok:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben sadece yemek hazırlama bölümünü gördüm misafirler geldiğinde kanal değiştirdi bizim evin rtük'ü .yasakkelime konyalıların yoğurt çorbası çok güzel olur ekşi ekşi.. onudamı beğenmedile.r kaç puan aldı mami bey..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…