Yemekteyiz - Show Tv

o funda nın evi bembeyaz erkek çocuğu da var..Nasıl o kadar temiz kalmış valla hayret ettim..

Dün akşam sunum aşamasını izlememiştim.şimdi baktım.Yemekleri sunumu masası falan güzelmiş kadının..evi güzel demiştim zaten .tabaklarını falanda beğendim tam benim tarzım şeyler.a.s Herkez fundaya gıcık olmuş ama ..ben nedense çok gıcık olmadım..diğerlerine nazaran daha doğal geldi..Ama yemek menüsü vasattı bu doğru.fazla bişey yapamamış..a.s

ya şu sabahat onu sevmem bunu sevmem diyip duruyor yaaaa....ne seviyor acaba çok merak ettim valla...:dilcikar:

yaff fundanın kesin hizmetçisi felan vardırr yoksam hem okadarkokoşş hemde okadar temis olabilmesi mümkündeill hergün ev temizlicek kadına bensemiyo o.

muammer bey alışverişte ne kadar düzenliydi,brova doğrusu.
şu şişko kadın yalan söylüyor bence,görevi bu haftanın muhalefeti olması,reyting uğruna neler yapıyorlar eğer hiç bir şey yemeseydi tığ gibi olurdu herhalde laelaelaelaelae

bu arada şişko kadın görümcelerime benziyor ıyyyy çok kötü bu yüzden de negatifim bu kadına,az önce brova yazmışım,bravo yerine kafamçokkarıştı

mami :))):roflol::roflol::roflol:
fazla bir şey almadı.a.s.öyle aç gözlü gibi saldırmadı ama tuvalet kağıdı,ketçap ve bişey daha vardı gereksiz bunları neden aldı analamdımkiiCADIARZUCADIARZU

sürekli tekrar tekrar tekrar. adanalı haftası ve bu hafta krizden dolayı günde 6 saat tekrar nerdeyse. kuscam artık sürekli aynı şeyleri görmekten. iki haftadır ööööögggggg geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…