buyur gülümse canım sende gel basımın üstünde yeriniz var:)
Hayatı gırgıra alıyor .O kiloyla öyle dans ediyor sürekli kahkahalar atıyor yaa saygıyla duruyorum önünde.Pes!
Funda hnm tercihinden kendi ve eşi sorumlu keşke biraz daha derli toplu giyinebilseydi.Çok daha fazla yakışırdı hem kendisine hem taşıdığı konuma ailesine.
Mami sanırım mami çok yorum yapamıyorum onun için bir bakıyorum tır çapmış gibi yorgun bitmiş haklı olarak işi çok ağır bir bakıyorum tam bir şey ney şey işte canımTövbe yarabbim kaydirigubbakcemile3
Diğer beyfendi ise tatlı tatlı lafımı esirgemem ama birde beni kendi evimde görün cinsinden bakalım:1ninca:
Uy uşaklarum önümüzdeci haftayu dört gözle bekliyrum daaa o ne tatlu laz garisidur öyle bayildum daaa.
Çok neşeli geçecek çok hihoyyythihoyyyt Bu arada Siyaset Meydanınıda kaçırmayın kızlar az sonra:hooray:
sabayat nasıl oynadı öyle yaaa :1shok::1shok:
tam oynak balina kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
ilterin yarınkı yemeklerini beğenmediklerine göre muammer birinci olacak büyük ihtimalle..
hareketleri tuhaf muhaf ama maddi durumu kötü olduğundan ödülü alması daha hayırlı olacak..
Sebahat danası nasıl kıvırdı öyle her yerinden yağlar fışkırarak.
Funda desen oyuncak barbie bebekleri gibi o saçlar neydi öyle ya sanki saldırıya uğramış gibi delikafadulden
Sebahat danası nasıl kıvırdı öyle her yerinden yağlar fışkırarak.
Funda desen oyuncak barbie bebekleri gibi o saçlar neydi öyle ya sanki saldırıya uğramış gibi delikafadulden
Yok canım daha çok elektrik çarpmış gibiydi. kaydirigubbakcemile3
Zaten çirkindi iyice çirkinleşmişti akşam.-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?