Yemekteyiz - Show Tv

Teşekkür ederim narencim biliyorum elazığlılar güzel yapar çiğ köfteyi çok seviyorum

kokoş funda sonuncu şimdilik..oynak balinada 19 puan aldı bu geceyi kazasız belasız atlattı çok şükür bişeyler devrilcek diye korktum o koştukça niyeyse...

Hayatı gırgıra alıyor .O kiloyla öyle dans ediyor sürekli kahkahalar atıyor yaa saygıyla duruyorum önünde.Pes!
Funda hnm tercihinden kendi ve eşi sorumlu keşke biraz daha derli toplu giyinebilseydi.Çok daha fazla yakışırdı hem kendisine hem taşıdığı konuma ailesine.

Mami sanırım mami çok yorum yapamıyorum onun için bir bakıyorum tır çapmış gibi yorgun bitmiş haklı olarak işi çok ağır bir bakıyorum tam bir şey ney şey işte canımTövbe yarabbim kaydirigubbakcemile3
Diğer beyfendi ise tatlı tatlı lafımı esirgemem ama birde beni kendi evimde görün cinsinden bakalım:1ninca:
Uy uşaklarum önümüzdeci haftayu dört gözle bekliyrum daaa o ne tatlu laz garisidur öyle bayildum daaa.
Çok neşeli geçecek çok hihoyyythihoyyyt Bu arada Siyaset Meydanınıda kaçırmayın kızlar az sonra:hooray:

off offfff:çok üzgünüm:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sebayat hanım ne güsel oynahihoyyythihoyyytdı gözümün önünden gitmiyor.yarışma bitince nasıl özlüyücem anlatamammm!!!:roflol::roflol::roflol::roflol::

izliyorum Sarızeybeği.....:asigim:

kızlar 1 saattir yorumlarınızı okuyorum çok güldüm valla hala gülüyorum alemsiniz:roflol::roflol::roflol:

ne oldi renginiz soldi benden sonra kimse bişey yazmamış hararetli bi şekilde yazıyordunuz:)))))))))))

ilterin yarınkı yemeklerini beğenmediklerine göre muammer birinci olacak büyük ihtimalle..
hareketleri tuhaf muhaf ama maddi durumu kötü olduğundan ödülü alması daha hayırlı olacak..

sabayat nasıl oynadı öyle yaaa :1shok::1shok:
tam oynak balina kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

sabayat nasıl oynadı öyle yaaa :1shok::1shok:
tam oynak balina kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ya ben çok sıkıldığım için bir tek puan kısmına bakmadım..onun dışında bayağı izledim ve oynaması hem komikti hemde çok güzel değildi bence..yani çok lilolu olduğu için ben sadece sallanan yağ parçaları gördüm:) birde fundanın sallanan göğüslerini ve kalçaları..bu göğüs ve yağ sallama oynaması falan olmuş:))

Sebahat danası nasıl kıvırdı öyle her yerinden yağlar fışkırarak.
Funda desen oyuncak barbie bebekleri gibi o saçlar neydi öyle ya sanki saldırıya uğramış gibi delikafadulden

Funda desen oyuncak barbie bebekleri gibi o saçlar neydi öyle ya sanki saldırıya uğramış gibi delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vamp kadın olmuştu dün...........kaydirigubbakcemile3

Yok canım daha çok elektrik çarpmış gibiydi. kaydirigubbakcemile3
Zaten çirkindi iyice çirkinleşmişti akşam.-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…