Yemekteyiz - Show Tv

kızlar bişey sorcam trabzonlularda bi kız var şarkı söylüyor o kim gözüm bi yerden ısırıyor çıkaramadım

İlter beyi kutluyorum. İşte gerçek tiramisu budur. Kedi dili bisküvi, bol mocca kahve ve tabii mascarpone peynir. İtalyanlar bazen içine likörde(rum) koyarlar,bence bu arada funda hanım fazla şişecek.mascarpone acayip yoğun ve yağlı ...Ama ona görede tadı

Ya bu fundaya acayiippp kıl oluyorum ya.
bu ne bee göğüs şov yapmaktan büyük zevk alıyo hatun.
olanda görsün diyo olmayanda görsün dio herhalde

bencede kadın yemek yarışmasına degil güzellik yarışmasına katıldıgını falan sanıyor hoş güzelde degilya

farkindasaniz yarismacilarin evlerine dikkat edin gelir siniflari oldukca iyi tabi muammer gibi ihtiyac sahipleride var ama dikkat ceken hali vakti iyi olanlardan biride cikip parayi bir sehit ailesine,bir cocugun egitimine,egitim gonullulerine ,mehmetcige bagislamiyor belliki zengin daha ac katilsam ilk isim bir sehit ailesi veya kimsesiz bir ogrenciye verirdim belki size sacma gelecek ama boyle dusunuyorum

bu hafta ödül ilter beyin hakkı inş. kazanır pek sanmıyorum ama
makarnaya pişmemiş dediler halbuki adam al dente hazırladı yani özelliği o ama italyan mutfağı hakkında bir bilgisi olmayan insanlarında bunu anlamasını bekleyemezsin sonuçta
yaptığı yemekler çok güzel onun hakkı ama kazanamayacak

Ya Muammer'in ihtiyacı var bu paraya ama hiç sevemedim o adamı..Adam gibi de değil ya neysesırnaşık şey

İlter'in almasını istiorum ben..ama alamayacak bence o yuvarlağımsı Mamiş alacak:mymeka:

bir bayan fazla bakımlı ve gösterişli oldu mu nedense itici bulunuyor :uhm:

keşke itici bulunsa direk iftirayı yapıştıryorlar maşallah ; yok şey gibi giyinmiş ws..herkes giyinir de giyinmez de tercih meselesi manasız iftiralara luzüm yok bence :1closedeyes: [/B]

:içelim:çok izleyen var ama yarışma formatından çıktı bende çok izledim değişik tatlar öğrenirim diye ben yemek yapmayı çok seviyorum heralde burcumun özelliğiklava:

her ikinizede katılıyorum bencede
doğrusu güzel kadın :asigim:

keşke itici bulunsa direk iftirayı yapıştıryorlar maşallah ; yok şey gibi giyinmiş ws..herkes giyinir de giyinmez de tercih meselesi manasız iftiralara luzüm yok bence :1closedeyes: [/B]

slm kızlara.s.
bende bir yemekteyiz tutkunuyum:icecream:
ilter beyin menüsü çok güzel ama keşke etini biraz daha pişirseydi
resmen kanlı kanlıdelikafadulden

fundanın giyim tarzı da çok hoş ama makyajı özellikle de ruju biraz fazla abartılısengözlerimebaksanab
dudakları zaten fazlasıyla dolgun, bide parlak ruj kulanınca hoş olmamaş bencekafamçokkarıştı

sebahat hn da neşeli, hoş bi tombul hn, ama dedikoyu ve abartıyıfazla sefiyooşutarafagitti

Ya Muammer'in ihtiyacı var bu paraya ama hiç sevemedim o adamı..Adam gibi de değil ya neysesırnaşık şey

İlter'in almasını istiorum ben..ama alamayacak bence o yuvarlağımsı Mamiş alacak:mymeka:

Yemekteyiz'de her hafta bi tane yuvarlağımsı oluyo hep nedense CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…