Yemekteyiz - Show Tv

kendinden biliyosun herhal allancezası pisluk
yemekteyiz egeye gelsin basvurucam katılıcam
şöyle bi arzı endam etsem kafi
kesin bulurum zengin bi koca ve kurtulurum hepinizden
işallah amin :Saruboceq:

amanin sen kesin milleti zehirlersin sonrada gazetelere 1 sayfa manşet olursun delikafaduldendelikafadulden

delinin biride sene beğenir zaten bitek öle koca bulursun :roflol::roflol::roflol::roflol:

gurbaa benim kız ilkokula yeni başladı,biraz önce senin avatarı gördü,anneeee o teyze eliyle ne yapıyo diyo.kime yapıyo diyo.
gülüm gel bi zahmet açıkla.

amanin sen kesin milleti zehirlersin sonrada gazetelere 1 sayfa manşet olursun delikafaduldendelikafadulden

delinin biride sene beğenir zaten bitek öle koca bulursun :roflol::roflol::roflol::roflol:

zehirlemek istesem once tacoş, iloş, düldül ve su an topikte bulunan bi kaç ismilazım değilden başlarım delikafadulden

gurbaa benim kız ilkokula yeni başladı,biraz önce senin avatarı gördü,anneeee o teyze eliyle ne yapıyo diyo.kime yapıyo diyo.
gülüm gel bi zahmet açıkla.

el salliyo de ilayda el delikafadulden
cocuk sonra okulda ona buna bu hareketi çeksin :roflol:

Yasak gubik hade özelden ver kaydirigubbakcemile

harbi yasak mı ya benneyaptımki
ozelden kim ugrascak pehh uzun iş

oldi canim,biz kız ahlaki eğitimi alsın diye takla atalım,sonra bizimki al,al,al desin.

ben en iyisi teyze yaşlı filan diye yutturmaya çalışayım ya ,yutarsa artıkın.

Evet kanımda bir kaynama hissediyom Karadeniz müziği duyunca,laf aramızda babannemin tek güzel özelliği Karadenizli olması zaten :roflol:
Horon öğrenmek istiyorum ben ya,kolbastı oynamaksenağlama
tüüüüüü senin sıfatına yüz karası daha oyundan horondan haberi yok
kalkmış yüzdelik karadenizlilikten bahsediyor:1closedeyes:
hiç bir yüzdelik dilimim ve ilgim yok ama gel ders verebilirim sanaşakkıdı

41 kere maşallah :smiley-cool:
kolbasti, horon, atabari, zeynek, halay, ciftetelli, oryantal herbişiyi fıstık gibi oynarımhihoyyyt
tek sorun yemek yapmayı bilmemem -tatlicadiarzu-
aynı ben:asigim:-tatlicadiarzu-

hadi len ordan onlarda sallancak bişey varmış demek bende hiç sallanan olmuyor
ama nefer, TCA ve kuzu oynarsa olabilir o dediğin delikafadulden

[yahoovideo]10706045[/yahoovideo]

[yahoovideo]10029951[/yahoovideo]

Alın size kolbastıdelikafaduldenBiri beyaz şovda çıkanlar diğeri düğün videosundan sanırsam:icecream:

Bende karadeniz kiziyim,
saduman hanima cok kizdim, karadeniz kadinini kesinlikle temsil etmiyor...
Yok karadenizliyiz falan havasina bi cok seyi yapiyor,
ama yaptigi kabaliklarin, ve cogu cahil konusmasinin karadenizle hic alakasi yok,
kilif uydurmus sadece...
Onun disinda bu hafta cok eglenceli olacak gibi...

[yahoovideo]10706045[/yahoovideo]

[yahoovideo]10029951[/yahoovideo]

Alın size kolbastıdelikafaduldenBiri beyaz şovda çıkanlar diğeri düğün videosundan sanırsam:icecream:

Allaaahhhhh delikafadulden
yakınlarda düğün de yok çok oynayasım var oysa :ecrin_bebek:
nev cabuk evlen kaydirigubbakcemile3

Allaaahhhhh delikafadulden
yakınlarda düğün de yok çok oynayasım var oysa :ecrin_bebek:
nev cabuk evlen kaydirigubbakcemile3

Yok olm ben evlenmicem ki yani ilerde evde kalmış demeyin bak teaa gençliğimden beri diyorum evlenmicem ben-tatlicadiarzu-Şimdiden sağlama alayımda kendimi ilerde evde kalma potansiyelimi sağlama alayım:roflol:

Ben zaten evlensem kesin kocanın kolu bacağa çıkar-tatlicadiarzu-

Allah Allah tutmayun uşaklar beni.:teytey::teytey:

Kot kafa kermit hani bana gavut göndereceğidun:mymeka:

Nefer,TCA ve kuzunun sallanan yerlerine kurban ol sen hoşşşik:mymeka:

tvda da çok güzel oynuyorlardı. bayıldım. yemekteyiz sayesinde kolbastıyı öğrenmiş oldum. sağolsun mavrulamda yardımcı oldu. çok seviyorum. nevbahar sanada teşekkürler..

seni yemiyesuuunnn delikafadulden

Karadenizli nene ne etmiş bir pakun kizlar.:roflol::roflol:

“Pi gece yarıisi evde yalnuzken telefon çaldi. Gecenin iki-üçi. Pu saatte kim arar! Acaba köti haber mi? diye tüşunuyrum. Korkarak açtum telefoni. Karşida pi adam: “Pen seni çok seveyrum, çok özledum. Yanuna gelmek isteyrum” gibi laflar ediyy. Keberesice, içmiş boki [rakıyı], ne teduğuni bilmeyi. Kizdum, ama acidum da adama. Dedum ki: Pen da seni çok özledum. Ama şimdi çok yorgunum. Sabah olunca sen peni gene ara. O zaman göruşuruz. Oyle kapattuk telefoni.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…