Yemekteyiz - Show Tv

şaduman hanım çok kaba ve cahil bir yarışmacı.
nasıl seçmişler onu....
birde karadeniz kadınıyım diyor başka bir şey demiyor.
fasıl dinlerken kulaklarını tıkaması,terbiyeli çorba hiç duymadım demesi.
hele kadayıfa defalarca çatalla vurması deli etti beni.
böyle birinden adil bir puanlama nasıl beklenir???

"cahil insan davul gibidir içi boştur ama sesi çok çıkar"

şaduman hanım gibiler için söylenmiş bir söz kesinlikle.........

ARKDAŞIM cahil kelimesi çok yanlışş.ne olursa olsun cahil dememelisin...

Arkadaşlar gecen yaz ordaydım ve akcabatta bi eve gittim tam bi karadenizli hanımdı ve okadar samimi ve içtendiki anlatamam ikitane erkek evladı vardı çok efendilerdi bu kolbastanı oynayan çoçuklardan biriside onun oğlu
hala o aile ile goruşyorum çok iyi aile -----------
-----------------şaduman hanım herşeyi biliyor ama ona şunu yapcaksın diye soylenyor farkındasınız hep gülüyor hem kendi soylediğinnde inamıyor gibi yazık ya insanlarımız tv uğruna değerlrini yetiryorlarrr

Ay bende izliycem bu akşam.Çok ekşın oluyormuş bu programda. saat kaçta hangi kanalda.benneyaptımki

bende aynen öyle düşünüyorum ama bu insanlarda programdan sonrasını hiçmi düşünmüyorlar bende onu anlamıyorum.

yok ben bu hafta izelmicem, sinirden geliyolar sagdan soldan.. kendi iyiligim icin izlemicem bu haftaki yarismayi.. haftaya nerde olcaklar acaba? Ay konyaya gitseler artik =)

Ya reklamlarında gösteriyordu kolbastı oynuyorlar birinin evinde ama acaba ben kaçırdım mı yoksa ilerki bölümlerde mi olucak o:a015:

Şivelerine bayıldım bayıldım eh Karadenizliler ama hakikaten acayip sıcak ve sempatikler :lepi:

Puan için kapışabilirler ama kızıl kafa kadanın konuşması filan çok hoşuma gidiyorkaydirigubbakcemile3

O ilk bölümde idi nev kaçırdın mirmirmirmir

Benim annemde aynı öyle konuşur ama daha tatlı :asigim:

O ilk bölümde idi nev kaçırdın mirmirmirmir

Benim annemde aynı öyle konuşur ama daha tatlı :asigim:

Kaçırdım mı nansenağlamaOf ya güya izlemiştim ama demek ki başka yere geçiş etmişimkötükedihüso

Kız siz de mi Karadenizlisiniz yohsam akraba neyin çıkmayalım bak:roflol:

Kaçırdım mı nansenağlamaOf ya güya izlemiştim ama demek ki başka yere geçiş etmişimkötükedihüso

Ne gı sende mi Karadenizlisin...

Bu kk hep Karadenizli be

He ben Trabzonluyum ya sen ? CADIARZU

Ve çok daha güzel kolbastılar var o güzel değildi ki :dilcikar:

Ne gı sende mi Karadenizlisin...

Bu kk hep Karadenizli be

He ben Trabzonluyum ya sen ? CADIARZU

Ve çok daha güzel kolbastılar var o güzel değildi ki :dilcikar:

He ben de nan köyüde de bakam:1shok:

Krocanlada aynı köyden çıkmıştık biraz daha kurcalasam ebemi bile bulucam KK dan fevzibuk haltetmiş:roflol:

nev ağlama ben senin için kolbasti oynar tele kaydettirir koyarım foruma

inşallah şadoşun evinde de oynarlar hihoyyyt

Anam Karedenizliler bastı burayı. Nev, sende mi Karadenizlisin lan benneyaptımki,

Senun içun yapturdum
Kadifeden minderi
Çek altunada otur
O kaybana anderi:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…