Yemekteyiz - Show Tv

...çok teşekkürler paylaşım için..çokk sevimli ,pozitiff duygular uyandıryor nedense bu karadenizlilerin konuşması ....çok hoşuma gidiyor.....onlar orda laf sokuyorlar birbirlerine ben burda gülmeden edemiorum çok tatlı çünkü konuşmalarıı

ögrencilik yıllarımı samsunu cok özlemiştim yaa
karadeniz karadenizliler ne güüzel insanlar yaaa
bbayılıyorum bu kültüre

ben biraz uçayım dedim ve uçtum...
acaba bu şadıman hanım,tiyatro sanatçısı olmasın. sanki verilen bir rolü oynuyan bir sanatçıya benziyor...

bakalım bu akşam ne olacak.
şankuramıydı neydi o kadının yemeklerini izliyecez bakalım neler yapıyor.

Herkes birbirini yeriyor...
Sinir oluyorum ya...
Ayrıca adanalılaarda da gördüm adanalı olmak ayrıcalık adanalı şöyle yapar adanalı böyle yaparrr vs vs vs aynı şekilde bu trabzonda da var yaa yok efendim şöyleyiz yok böyleyiz off yaa bıraksınlar artık kendilerini övmeyi. Çok itici duruyolar. Valla çok itici gelmeye başladı bu insanlar bana...
Sanki dünyanın merkezleri sanıyorlar yaşadıkları şehirleri...
Her şehir ayrı güzeldir bu ne ya biz ayrıcalıklıyız biz şöyleyiz böyleyiz..
Çok yapmacık geliyor bu insanlar..
Kol bastıyıda sevmiyorum çok saçma bi oyun sadece tepiniyor gibi geliyor bana...
Ve bir şey daha herkes ben en iyiyim iddalıyım 1. olucam harikayım vs deyip duruyor ya en sonunda da böylee onlar birinci olamyınca zevkten dört köşe oluyorum vallaaa.Rezil olduklarıyla kalıyorlar. Benim düşündüklerim bunlar.

şadıman hanımda kendini fazla övüyor

herkese kibirli diyor ama en kibirlisi kendisi oluyor

arkadaşım sen sanırsam yannış izledin kendini öven dünyanın mekrezi sanan sadece adanalılardı şuanki yarışmacıların hiçbiri kendilerini övmedi şadıman dışında her yörenin kendine has özelliği yemeği vs. vardır.
ayrıca yarışmanın formatı baştan yanlış heralde herkes dicekkii ben 1.olucamdie halk değil jüri olan kendi kendilerini puan veriyolar o yüzden tezatlıklarvar yarışmada.

bu yarışmadada şadıman hanım dışında diğer yarışmacılar bu zamana kadar yarışanların içersinde en seviyelileri bence şadımanıda reyting uğruna kurban etmişler bukadar basit ve nettt

Şadumanın diğer adı Fatma olduğuna göre
ve Hasan Bey Fatma diye birinin birinci olduğunu söylediğine göre Şaduman birinci olacak gibi

Bu arada çok gülüyorum Şaduman'a :)

dayımlar hasan beylerle aynı sitede oturuyolar. yengem öğrenmiş birinciyi bize birinci fatma diyo bizde gülüyoz onu kandırmışlar seni diye. demek gerçekmiş yarabbim. şadumanın birinci olduğunu facebookdan arkadaşlar öğrenmiş gerçi. keşke hasan olsaydı birinci.

aynen katılıyorum:lepi:

ben bu şaduman 'ı ilk başta başta sempatik ve komik bulmuştum ama bu haftanın gıcığının bu hatun olduğunu düşünüyorum,hiç bir şeyden haberi yok ne terbiyeli çorbadan ne kadayıf dolmasından uzayda yaşıyor sanki ve ağzında sakız yapmış kibirli lafını başka bildiği laf yok,ben inanmıyorum bu kadının karadeniz kadınını temsil ettiğine,tanıdığım karadeniz kadınları alçakgönüllü,cefakar ve nerde nasıl konuşacağını bilen bunun gibi saygısız insanlar değiller,yemeklerine bir şey diyemiyorum henüz akşama göreceğiz...

kesinlike duygularıma tercuman oldun arkadaşıma.s

insanlar bu kadar seviyeli bi yemekyeyiz proğramını ilk kez izliyo sanırsam şaşırdılar

evet bende az önce okudum ,şaduman hanım birinci olmuş keşke hasan bey birinci olsaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…