Karadenizli nene ne etmiş bir pakun kizlar.:roflol::roflol:
“Pi gece yarıisi evde yalnuzken telefon çaldi. Gecenin iki-üçi. Pu saatte kim arar! Acaba köti haber mi? diye tüşunuyrum. Korkarak açtum telefoni. Karşida pi adam: “Pen seni çok seveyrum, çok özledum. Yanuna gelmek isteyrum” gibi laflar ediyy. Keberesice, içmiş boki [rakıyı], ne teduğuni bilmeyi. Kizdum, ama acidum da adama. Dedum ki: Pen da seni çok özledum. Ama şimdi çok yorgunum. Sabah olunca sen peni gene ara. O zaman göruşuruz. Oyle kapattuk telefoni.”
Herkes birbirini yeriyor...
Sinir oluyorum ya...
Ayrıca adanalılaarda da gördüm adanalı olmak ayrıcalık adanalı şöyle yapar adanalı böyle yaparrr vs vs vs aynı şekilde bu trabzonda da var yaa yok efendim şöyleyiz yok böyleyiz off yaa bıraksınlar artık kendilerini övmeyi. Çok itici duruyolar. Valla çok itici gelmeye başladı bu insanlar bana...
Sanki dünyanın merkezleri sanıyorlar yaşadıkları şehirleri...
Her şehir ayrı güzeldir bu ne ya biz ayrıcalıklıyız biz şöyleyiz böyleyiz..
Çok yapmacık geliyor bu insanlar..
Kol bastıyıda sevmiyorum çok saçma bi oyun sadece tepiniyor gibi geliyor bana...
Ve bir şey daha herkes ben en iyiyim iddalıyım 1. olucam harikayım vs deyip duruyor ya en sonunda da böylee onlar birinci olamyınca zevkten dört köşe oluyorum vallaaa.Rezil olduklarıyla kalıyorlar. Benim düşündüklerim bunlar.
Şadumanın diğer adı Fatma olduğuna göre
ve Hasan Bey Fatma diye birinin birinci olduğunu söylediğine göre Şaduman birinci olacak gibi
Bu arada çok gülüyorum Şaduman'a :)
arkadaşım sen sanırsam yannış izledin kendini öven dünyanın mekrezi sanan sadece adanalılardı şuanki yarışmacıların hiçbiri kendilerini övmedi şadıman dışında her yörenin kendine has özelliği yemeği vs. vardır.
ayrıca yarışmanın formatı baştan yanlış heralde herkes dicekkii ben 1.olucamdie halk değil jüri olan kendi kendilerini puan veriyolar o yüzden tezatlıklarvar yarışmada.
bu yarışmadada şadıman hanım dışında diğer yarışmacılar bu zamana kadar yarışanların içersinde en seviyelileri bence şadımanıda reyting uğruna kurban etmişler bukadar basit ve nettt
arkadaşım sen sanırsam yannış izledin kendini öven dünyanın mekrezi sanan sadece adanalılardı şuanki yarışmacıların hiçbiri kendilerini övmedi şadıman dışında her yörenin kendine has özelliği yemeği vs. vardır.
ayrıca yarışmanın formatı baştan yanlış heralde herkes dicekkii ben 1.olucamdie halk değil jüri olan kendi kendilerini puan veriyolar o yüzden tezatlıklarvar yarışmada.
bu yarışmadada şadıman hanım dışında diğer yarışmacılar bu zamana kadar yarışanların içersinde en seviyelileri bence şadımanıda reyting uğruna kurban etmişler bukadar basit ve nettt
dayımlar hasan beylerle aynı sitede oturuyolar. yengem öğrenmiş birinciyi bize birinci fatma diyo bizde gülüyoz onu kandırmışlar seni diye. demek gerçekmiş yarabbim. şadumanın birinci olduğunu facebookdan arkadaşlar öğrenmiş gerçi. keşke hasan olsaydı birinci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?