Yemekteyiz - Show Tv

arkadaslarrrr yemekteyiz programi almanyadada yapilacakmis kölne geliyor ben katilacagim lütfen destekleyin ve dua edin .insallah elemeleri gecerim

galiba ev şadıman hanımın değilmiş

arkadaslarrrr yemekteyiz programi almanyadada yapilacakmis kölne geliyor ben katilacagim lütfen destekleyin ve dua edin .insallah elemeleri gecerim

inşallah katılırsın bizde KKdan birini izleriz:içelim:

aslında bence şaduman hanımda kötü niyetli dğeilde diğerlerinin yanında kendini biraz garip hissetti öyle yersiz aaçıklamalar yaptı durup dururken aslında çok tatlı evinde onlara en azından laf yetiştirmedi fazla "doğru öyle olsa olurdu " falan dedi... kompleks yapmasaydı kendini diğerleriyle kıyaslamasaydı keşke ama oldu bir kere ... hasan beyde çok tatlı aam bu akşam dün akşamın acısını çıkaracağım diye baya kastı oda keşke yapmasydı ...bence bu grup iyi , trabzonluların şiveleri yeter....

anlamıyorum ki o kadına 20 puanı niye verdiler çorbayı bilmediğim için birşey diyemeyeceğim ama akçaabat köftesi çiğdi, sütlacı taş gibiydi

Ana şaduman mı birinci..:1shok:
Eee o yemekler neydi öle.. Çiğ çiğ köfteler... -tatlicadiarzu-
Cok sempatik bi kadın cok sevimli ama o kadar puanı haketmedi yaa..

Saduman ukalasi cok itici, onun kazanmasini hiiic istemezdim...kötükedihüso
Ona buna kibirli diyor, hicbiseyi bilmiyor, kalkmis yarismacilari azarliyor sen kimsin ya...:mymeka:
Bu da kendini kaf daginda gorenlerden heralde...:mymeka:

ben lafımı ortaya koydum arkdaşımm üzerine alınan alınırr.. yanlış yere çekersen yanlış yere giderrr tabiki
bu talihsiz yorumunuzu kınıyorum, ben de anne tarafından adanalıyım ve karadenizlileri de sevdiğim için kıskanacak bir şey göremiyorum.

sevenlere sözüm yok güselim.her yörenin iyisi var kötüsü var bilmemanlatabildimmi...

yani şu konuyu bile farklı yerlere çekebiliyosunuz ya helal olsun....
insanın memleketini sevmesinden daha doğal ne olabilir??
tartışma yaratacak yorumlara mahal vermeyelim
vallahi artık alınganlıklardan fenalıklar geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…