Yemekteyiz - Show Tv

ya arkadaşlar,şehirler kıskanılır mı.. nasıl yani. ben istanbulluyum,antalyayı kıskanıyorum,bursayla aram iyi,nevşehirle canciğer kuzu sarmasıyım,eskişehir beni kırdı... der gibi.kafamçokkarıştı..

kıskananlar çatlasın diye bir cümle geçti de, tepkiler ona.

evet tuce. gördüm de şaşırdım. şehirler kıskanılır mı diye. insan mı bunlar ,kıskanacaksın..

Yani.......................

Ya konuşma tarzı kaba vs ama helal olsun Şadumana nedenmi?
Giymiş memleketinin formasını üzerine birde fırında gösterdiği ekmekler itiraf edelim hangimizin içi gitmediki?Dilinden düşürmedi memleketini işte pazımız işte batadesimiz böyle değil şöyle olur tanıttı helal olsun diyorum bu konuda .Hepimiz sahip çıkalım karış karış tüm topraklarımıza:hooray:
Bu memleket bizim İzmiri, Trabzonu, Hakkarisi, Bolusu, İstanbulu karış karış bizim hepimizin:asigim::asigim:
Bence iyi gidiyor bu grup ne yaparlarsa yapsınlar tatlı yüzleri gülümsüyor.Hanfendiside var delidolusuda hepsini bir araya getirmişler.Anlayışlı olmaları ise oldukça güzel.İnşallah bitişine kadar bu şekilde giderler.
Kol bastı,kemençeleri bayılıyorum ya dün Akçaabatı gösterdiğinde tam oturduğumuz evin manzarasını gösterdi eskilere gittim.Cidden sıcak insanlar birbirlerine sahip çıkıyorlar.Orada kaldığımda ufaktım ama çok ağlamıştım arkadaşlarımdan ayrılırken çoksenağlama

hepsi iyi hoşta şaduman çok farklı.. tanıdığım bi trabzonlu arkadaşımın aynısı.. olur olmaz yorumlarda bulunuyor çekilecek gibi değil.. yaşına göre daha olgun beklerdimkafamçokkarıştı

Koptum:roflol::roflol:Urfaya da ben küseyim bari:dilcikar:-tatlicadiarzu-

burası tüm herkese açık bir portal oldundan dolayıı dır ki sanırsamm anlama güçlüğü çeken arkdaşalr var. ben trabzonu kıskannanlar çatlasın die bir cümle kullandımmı lütfen arkdaşlar düzgün okuyun. diğer illerdeki yarışmaçıalra nazaran ben kıskananlar çatlasın tabirini kullandımki kullanmaz olaydım uzattınzıda uzattınızz hayırdır yanii 1kişi bişiy sölemesin ardı arkası geliyor. tabiki şehir kıskanılmazz akıl var mantık var yaa yazmıcam dedim ama dayanamadımkii lütfen geri sayfalara geri dönüp okuyun arkdaşlar. yarışanların hiçbirisini tanımıyorum sadece memleketimden yarıştıkları için izlerken gurur duydum kızdım eleştirdim. ordaki trabzon efsanedir kıskannalar çatlasın cümlesinide bir arkdaşımın yorumuna istinaden yazdım. dikkatli okursanız anlarsınız saten......

bu başlık böyle değildi yaa.... ne güzel eğleniyorduk okuyorduk ,güzel tasvirler yapıyorduk......hiç yakışmadı topiğimize,bize diye düşünüyorum...

izleyen varmı
şadıman hanım evinde pekbi sessiz

karadenizli grubun şöyle bir durumu var farkettiyseniz okadar laf ettiler konuştular tartıştılar ama hiç bir
zaman taraf olmadılar gruplaşmadılar küsmediler tartıştılar arkasından güldüler eğlendiler işte olay da
budur. karadenizi güzel gösterdiler bence kin yok nefret yok neyse o söylüyorlar. bir ara neydi o
gruplaşmalar büyüklere saygısızlıklar şehirli kültürü almış bazıları yaptılar bunları ama Tarbzonlularda
böyle birşey yok. Şadumanda evet meksika salatası yerne kaygana yaptı iyi de etti yörene gelmişsin
tanıt biraz ben karadenizliyim kaygana nedir bilmiyordum o çorbayı hiç görmemiştim ama öğrendim
pazıyı bilirdim birtek okadar... yörelere gidildimi kendilerine has yapmaları daha güzel olur yoksa
istanbuldaki yarışmacılardan ne farkları olur jülyen usulü bilmem neli sote şaduman gibi o ne derim ama
bilmediğiden değil karadeniz kültüründen olmadığından derim bunu...ama kimse kimsenin şehrini
bilmemneyini kıskanmaz hiç böyle birşey duymadım arkadaşta şakadan demiştir eminimki uzatmanın
tatsızlaşmasının manası yok heryer ayrı güzel heryerin iyisi de var kötüsü de değil mi ama:)

arkadaşalr topic yine eğlencelii eğer kırıcı olduysam özürdilerim fakat bazı arkdaşlar yannış annadılar benii..yakışmayan bişiyde yapılmadı bence. durmak yok yoladevamarkdaşalr :)

izleyen varmı
şadıman hanım evinde pekbi sessiz

evinde daha bi sessiz olmalı zaten kendi evi diye eser kükrerse ozaman ayıp olur iştea.s
ozaman nerde kaldı misafir perverlik burası benim çöplüğüm ben öterime döner durum ki bu da hiç hoş olmaz adanalı grupta bir kız benim evimde ben konuşurum derken hoş oluyormuydu tabki hayır şaduman yorumlarda sessiz kaldı iyi etti eferin onaa.s

arkadaşlar aynur hanım shov tv ile anlaşmalı galiba pişmemiş köfteye katı sütlacamı verdi o puanı diğerlerinin yemekleri daha iyiydi

doğrusu bu tabiiki ama şaduman hanımı sakinlik yakışmadı gerçi onun kadar eleştiren olmadı hepside çok kibardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…