Yemekteyiz - Show Tv

kameralar olmasa var yaa bu Asan Bu Şağdumanı düver.....
delikafaduldendelikafaduldenana bu da gitarcı çağırmışşş...Bakalım Şağduman ne diyceekkkk:roflol:

aha iştee patlattı bombayııı:roflol::roflol:tam bomba kadınnnnnn...
:Bu neyyy?
:Kitar bu diye cevap veriyolar bi de yaaa:bbo:

Gitar ney oliy çıbık biriniz haçen burda açuklasın fururumdelikafadulden

Demek kadının önüne Viyolonsel getirseler savaş çıktı deyip kaçacak:roflol:

kızlar şaduman görümcesinin evini kullanmış diye bir duyum aldım bugün sizinlede paylaşayım dedim. bide onu yemem bunu yemem diyoya sürekli, beden öğretmeni ona f...şkı ye demiş:)))) kavga falan çıkmış ama oraları kesmişler.

Son düzenleme:
oy oyy gülmekten öldüm yahu.şaduman ben heç bunları duymadım deyince kendinin bilgisiliğini ön plana çıkarıyor karşısındakini rezil edeyim derken kendi rezil oluyor.karadeniz yemekleri hariç ben heç bişey duymayrimm:):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bencede şaduman haketmiyor.aynurun sofrasını görmedik ama bence hasan bey haketti.onun sofrası nı begenmiştim
pınar ve şadumanı hiç sevmedim.pınar çok bilmiş gibi davranıyor ama fazla bişey bildiği söylenemezz:))

hadi yaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:

valla haketti o şaduman ama yaaa....deli etti benii....ne kadar cahil uyuz bi kadın...bende trabzonluyum aslen ama pes yani bu kadarda olmazz...hasan iyi yaptı ona bugün adamada sinir geldi sonunda:roflol:

yaa karadeniz kadınıyım diyo ama alakası bile yok. sende trabzonlusun hemşerim:) sende iyi bilirsin karadeniz kadını böylemi olur yaaa.
kimle konuşsam nefret ediyo ondan yolda görsem boğarım diyolar:) kendi kendini düşürüyo
.

beden öğretmenide 18 aldı bu ne ya :)
şaduman tanıtımlarda ağlıyordu sonradan hayat hikayesini anlattımı neden ağlıyormuş. görümcesinin evi doğru olabilir çünkü fırını hiç tanımıyor sütlaçları 45 dk tuttu fırında :)))
bu akşam dedi ya pilav yapacağım pirinci sütlaca koydum bende orda bittim :))))

kessinlikle yalnis anlasilmak istemem ama ben bu haftakileri begenmedigim icin bakmadimda ilgimi cekmedi yani karadenizde oldugu icin falanda diil sadiman midir nedir onu pek begenmedigimden az evvel bitti bizde bu program ve puanlamasina denk geldim nasil oluyoda madem yemek yapmayi bilmeyen yani tadina bakmadim sahsen :))) ama duyduguma göre köftesi ciymismis sütlaci kötüymüsmüs hal böyle oluinca nasil o birinci oluyo yaaaaaaaaaa aklim almiyo yada 20puan sahibi oluyo???

yaaa bugün banada arkadaşım söyledi ondan öğreniyom herşeyi yarışmacıların birini tanıyoda.
şimdi bu şaduman herkese demişki anlaşalım işte herkes biribirine yüksek puan versin. öle tanıtalım kendimizi. ama kendisi düşük vermiş:))) sonra demişler ona sen bize böyle dedinde niye düşük verdin. şadumanda demiş bu bi yarışma:))))) çok uyanık çoooookkkkşakkıdı

kesinlikle canım yaa....hayır kendini rezil ettiği yetmiyor gibi trabzon kadınınıda batırdı kadın.....diğerleride onun pislğini temizlemeye çalışmaktan fenalık geçirdikaydirigubbakcemile3

işte heryerde bir çıban başı çıkıyor...karadeniz kadınıda erkeğide iyidir hemşerimyerimseniben accuk reklam yapalım....şaduman diyo ya reklamını yapıyo diye:roflol:

ama ilk günden beri anlaşmış gibi herkes birbirine 4 veriyo bi aynur salağı hariç. o bol kepçe. gitti 7 verdi bunak bankacı şadumanı birinci etti. zaten 3 kase çorbaya daha az veremezdi aç karu.
valla şaduman ne kadar gıcık olsada ne kadar cahil bulunsada benim en eğlendiğim hafta bu hafta idi. adananın üstüne iyi gitti. en azından görmemiş bilmeyrum diyo. sonradan görme bi tip değil.
Pınar da Pınar Altuğun ablası gibi ne çok benziyor..
hasan çok şeker. hatta ikizi hüseyin dahada şeker şerbet altta olacak yerçekimi kanunu da :roflol:

yaaa bu akşam şadumanın 'yapmaaaayyy' demesi beni kopardı yarım saatte geldim kendime. hele o anki yüz ifadesi, hasana nekadar gıcık olduğunu anlatıyodu:)

ama benim idolüm orda hasan. çok gülüyorum ona, tam bir hazırcevap.

ne yani şimdi şaduman mı 1. olacak bence ha etmedi
çorbayı beğenmediler
köfteyi beğenmediler ve çiğdi
sütlaçı beğenmediler,taş gibiydi
ee geriye ne kaldı ki bu kadına 7 puan veriliyor...
herkeste haftalardır en az 4 puan veriyor
sanırım artık ilk 3 notu kullanmak yasak
o kabarık saçlı kadın yüzünden şaduman 1. olacak maalesef
yazık oldu....doydum ,7 puan........pehhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…