Yemekteyiz - Show Tv

aynur ablam belgin doruk,
pınar'sa, pınar altuğ-popstar firdevs karışımı bir hatun....acayip benzetiyorum :1shok:

şaduman ablamı tek geçiyorum valla, ortalığa duman attırıyo...:mymeka:
kısacası "oda ne,heç bilmeyruk şaduman"...:roflol:
yani..."laaa ilahe illallah"

Son düzenleme:
yanlız farkındamısınız diğer yarışmacılardan daha eglenceliler bence... sadıman karadeniz kadınıyım die die yapıcanı dicenide esirgemio haniii laf arasında diceni dio bence.

doğrusu bu tabiiki ama şaduman hanımı sakinlik yakışmadı gerçi onun kadar eleştiren olmadı hepside çok kibardı

yapı tarz meselesi ama kendi evinde misafir perver olmayı becerdi şaduman garisikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bu arad sadımanın sadece kusagı vede yazması karadenize has yoksa bluzu ve etegin alaksı yok yaniii.. hanımlar dikkatinizi çekerim

etek bildiğin basma etekti evet bi özelliği yoktu ama kim günlük hayatta diğer süslü karadeiz etekerlinden giyiyoki onunda yoksa gidip o güne özel almazdı heralde ki almamışta:1closedeyes: ben de almazdım şahsen

yasakkelime
tama haklısın ama sadıman okadar cok dile getirdiki tam karadeniz kadınıyın (bu arada bende karadenizliim)die o akşam yöresel giyindim derken tam anlamıyla yerine getirmeliydi bence. yani ondan bunu beklerdim..bence icraat yokk.
bide bukadarda koparmamalıydı kendinibiraz dizginlemeliydiii.... sive ok. tam ama biraz argoya kaçıo gibi gelio bana

bence sempatikler, şadıman hanım arada çığırından çıksada

hangi yöre çıkarsa itinayla rezil ediyorlar helal olsun :1closedeyes: mümkünse bizim oralara uğramasınlar :1ninca:

Ya hatunlar kocamla iddaya girdim.
Hiç birinin puanlarını bilmiyorum.
Kocam Şaduman kazanacak dedi ben de o kazanamaz dedimkaydirigubbakcemile3
Kim önde gidiyor şuankaydirigubbakcemile

Ya hatunlar kocamla iddaya girdim.
Hiç birinin puanlarını bilmiyorum.
Kocam Şaduman kazanacak dedi ben de o kazanamaz dedimkaydirigubbakcemile3
Kim önde gidiyor şuankaydirigubbakcemile

bence hemen iddiadan vazgeç canım,yasakkelimeçünkü yarışmayı zaten şaduman hanım kazanmışşşşş.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…