Yemekteyiz - Show Tv

Ya hatunlar kocamla iddaya girdim.
Hiç birinin puanlarını bilmiyorum.
Kocam Şaduman kazanacak dedi ben de o kazanamaz dedimkaydirigubbakcemile3
Kim önde gidiyor şuankaydirigubbakcemile

bi arkadaşımdan duydum kendisi trabzonlu ;annesi şaduman kazanmış demiş.ne kdr doğru bilemicem CADIARZU

bence hemen iddiadan vazgeç canım,yasakkelimeçünkü yarışmayı zaten şaduman hanım kazanmışşşşş.yerimseniben

bi arkadaşımdan duydum kendisi trabzonlu ;annesi şaduman kazanmış demiş.ne kdr doğru bilemicem CADIARZU

kocama sordum nerden öğrendin diye cevap aynen şusenağlama

le ilahe illallah ben bilmeyecem de kim bilecek (((mymeka:))))

Kaybettim ayakkabı gitti:çok üzgünüm:

hasan şadumanın korkusundan giti en uzak koltuğa oturdu.... ona demesin "sen kimsın ki benıle aynı koltuğa oturaysun" demesin diye....oy çok güzel olmuş ama şaduman bu akşam ,çok tatlı maşallah.... bu arada facebookta gördüm şaduman %90 birinci arkadaşlar..

Ya hatunlar kocamla iddaya girdim.
Hiç birinin puanlarını bilmiyorum.
Kocam Şaduman kazanacak dedi ben de o kazanamaz dedimkaydirigubbakcemile3
Kim önde gidiyor şuankaydirigubbakcemile

Gardaşım dün ben de şaduman kesin kazanır dedim ben de tahmin ettim:1closedeyes:

Bana da ayakkabı al:roflol::tomato:

yaa bu şapkalı hanım (adını unuttum) herkese durmadan " CANIM BENİM " deyip duruyor çok rahatsız oluyorum ...daha 4 gündür tanıyorsun insaf yaa eşine dostuna ne diyor acaba ...:1closedeyes:

Ayy şu Şaduman'a gıcık olmuştum.
Şimdi iki kat daha gıcık oldum:mymeka:

-ben oni bilmeyrum..
-ben buni duymadumm..
:dilcikar::dilcikar:

şadumanaa tv denn tekliff gelirr gibimee geliyyyy

bu sabah show tvdeki sabah programında şaduman hanım için "sadece gelsin burda otursun konuşssun, o güzel bile yeter reytingleri fırlatmaya" dediler ...sizin dediğiniz gibi yapımcıların dikkatini çekmiş ....sanki yasemin yalçının karadeniz tiplemesi yaa ,kadın ne iyi oyuncuymuş aynı karadeniz kadınını ne iyi gözlemlemiş ...

benim abimin kayınvalidesi rizeli. harbici karadeniz kadını. ona sordum bugün sen hiç terbiyeli çorba duymadınmı diye. duymazmıyım dedi.
onlar bile sinir olmuş şanzumana. birde şanzumanın birinci olacağını söyledim daha da sinir oldular :))

arkadaşlar ben çok açım şuan
ve yaptığı yemekler çok lezzetli görünüyor bana ya.

bakalım kaç puan verecekler bu öğretmene.

ahhh ahh ben harcanıyomm buralardaa bir tv proğramcısıı olmalıymışımm:1shok:

bu kadınında hiçbirşeyden haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…