Eminim bu haberime çok sevinecek siteden arkadaşlar var,hatta bunun olmasını özellikle isteyenler olmuştu..
Adana'da yemekteyizdeki, selviyi, Adana Carrefourda bir kaç gün önce, dövmüşler.:1shok:İnanın böyle bir şeye sevinilmez ama ben hakettiniğini düşünüyorum.Bunu canlı tanıklardan duyar duymaz sizinle paylaştım.
Olabilir,Adana'da onu tanyanlar çıkıyor ve psikolojisinin bozuk olduğunu iddia ediyorlar.Ama bu tv'nin suçu,reyting için kızı harcadılar,şimdi herkes gıcık alıyor.İnanın bende dün duyunca şok oldum,anlatan arkadaş,carrefourda kalabalık toplandığını,kendisinin , bu ne kalabalık diye baktığında,bir kaç kadının selviyi dövdüğünü görmüş,güvenlik zor ayırmış.
İstemezdim ama kimse kimseyi boşu boşuna dövmez hakettiğini düşünüyorum.
Canım bence burda tv yapımcılarının bi suçu yok.
Selbi yapımcıların oyna sivril şöle yap böle yap dediklerini kabul etmicekti.
Aklı başında insan kabul etmezdi.
Eline geçti yediği sopayla kaldı işte.
kızlar şimdi face den okuduğum yorumlarda şadımanın mahkemelik olduğu söyleniyor sebebi bilinmiyor..evi 2500tl ye kiralamış , ismi şadıman diilmiş tamamen bir kurgudan ibaretmiş yani herşey kafamçokkarıştı
:1closedeyes:valla bu yarışma yemekteyizmi, yoksa onlarmı bizi yemekte ben bişey anlamadım yaaa...:bbo:
kızlar bu hafta nerdeler gösterdilermiCADIARZU
Valla Şadıman Onbin lirayı aldı ama ondan önemlisi yarışma sayesinde birçok şeyi ögrendi laelaelaelaelae
"Kesme çorbasımı hiç duymadum""mantı çorbasıda neymiş""Kadayıf sarması olurmu hiç valla hiç yemedum"" Jülyen de neymiş hiç duymadum""marine neymiş dış devltte kadın ismu " " sosyete böregi valla hiç duymadum""gülböreği hiç yemedum"":teselli:
Bunlar sadece hatırladıklarım kaydirigubbakcemile3
kızlar şimdi face den okuduğum yorumlarda şadımanın mahkemelik olduğu söyleniyor sebebi bilinmiyor..evi 2500tl ye kiralamış , ismi şadıman diilmiş tamamen bir kurgudan ibaretmiş yani herşey kafamçokkarıştı
Valla Şadıman Onbin lirayı aldı ama ondan önemlisi yarışma sayesinde birçok şeyi ögrendi laelaelaelaelae
"Kesme çorbasımı hiç duymadum""mantı çorbasıda neymiş""Kadayıf sarması olurmu hiç valla hiç yemedum"" Jülyen de neymiş hiç duymadum""marine neymiş dış devltte kadın ismu " " sosyete böregi valla hiç duymadum""gülböreği hiç yemedum"":teselli:
Bunlar sadece hatırladıklarım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?