Yemekteyiz - Show Tv

şaduman iyiki bu yarışmaya katılmış ki hiç görmediği tadları tatma fırsatı olmuş..
yoksa fransız kalacaktı şadumancıımm
....

Allahım yaaaa...
Türkiyemin illeri bittide şimdide ALMANYA' elemeleri başlıyo...
yemekteyiz köln elemeleri yazıyordu reklamda....
neden böyle yapıyorlar anlamıyorum....

zaten iyice cilkını çıkardılar akşamüstü kuşağında ne güzel izliyoduk şimdi haber sonrasına bırakıyolar yarısını sinir oluyorum...
misafir geliyo,yada eşim başka şeyler izlemek istiyo kimi aman bende merakta kalıyorum...

iyice cilkı çıktı valla...
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.........................

seyrederken,buna çatal batırmamak için insan kendini zor tutar demiştim…ama tutamayanlarda olmuş ne yazıkki,elbette hoş değil ama eli belinde çemkirdiyse yine bilmiş bilmiş, karşısındakinin bu sefer kameraman olmadığını anlamıştır zaar… :mymeka:
neyse geçmiş olsun diyeyim…

benimda,favorimde Asan idi…
zaten ben kimi tutarsam o kaybeedeeyyyii…Şadıman’na gitti para olsun bacım 45 sene sonra çiçek almış a.s.yanınada onbin lira hedayye olsun ne diyim…

bu arada Gülse Birsel,Şadımanı alsa avrupa yakasına direk soksa,dursunun anasi rolünde valla dilber halayla reytingleri tavanda çakışmazsa bende bişey bilmiyorum…….o kaaaa söliyom buni :jeyyar: yani...

trabzonluların yemekteyiz programı çok güzel ve seviyeli gecti hergün kolbasıtı seyretmeye doyamadık
şadumana sen boyle yapcaksın demişlerdir muhakak
oysaki çok neşeli bikadın
kendi yaptıklarına da innamıyordu ve yüz ifadesinde belliydiii

Şadumanın kazanmasına ben çok şaşırdım..öyle bir menuyle . ama kadın caguz nasıl ağladı gözleri doldiii,senağlama
eğlenceli bir hafta geçirdik ,Karadeniz insanı çok eğlenceli ..
kolbastıya aynen doyduk..:teytey:

Türkiye turu ne çabuk bitti,iki ilden mi ibaret ülkemiz,diğer bölgelerimize ne oldu,Almanyadan sonra kutuplara gider bunlar dünya turunu da bitirirler sırnaşık şey

Canım bence burda tv yapımcılarının bi suçu yok.
Selbi yapımcıların oyna sivril şöle yap böle yap dediklerini kabul etmicekti.
Aklı başında insan kabul etmezdi.
Eline geçti yediği sopayla kaldı işte.

hee bide vede kalcak bu programdan sonra :icecream:

şaduman saf hiç bir şey bilmeyen bir kadın rolüne girdi
aslında o neler neler biliyorda
süper bir taktik yaptı
bizim insanımız saf hiç bir şey bilmeyen cahil insanları tutar
dedi gerçekten kendince tam bir uyanık spor taktiği sergiledi
akıllı bir insan zaten onun davranışlarını anlar
ağız yüz burmalar.doğal temiz insan görmesem bu kadını
doğal zannedeceğiz...
ağlayışıda çok sahteydi
uyanık seni hadi aldın parayısengözlerimebaksanab

lülülülülülüselvi dayakmı yemiş ciddendelikafaduldenhihoyyyt:1shok::roflol:

Allah razı olsun atanlardan :roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:

inşallah gercektir delikafadulden

bu haftaki yemekteyizi begendim ama cok degil. şaduman cok bilmio ayaklarına yattı. hayatımda duymadım dio. magaradamı yaşamıs bunca senelaelaelaelaelae
artık gercekmi sahtemi bilemicem ama paraya ihtiyacı olanda şadumandı o aldı ii oldu..
ben pankacı kadin varya kipirli :roflol: şaduman böle diodu
o pankacı varya kipirli onu tutaydum :1hug:
hasan cok alemdi oda kazansa sevinirdim.
beden ögretmenini sevmedim acıkcası..
kızda şekerdi :ecrin_bebek:

kızlar şimdi face den okuduğum yorumlarda şadımanın mahkemelik olduğu söyleniyor sebebi bilinmiyor..evi 2500tl ye kiralamış , ismi şadıman diilmiş tamamen bir kurgudan ibaretmiş yani herşey kafamçokkarıştı

:1closedeyes:valla bu yarışma yemekteyizmi, yoksa onlarmı bizi yemekte ben bişey anlamadım yaaa...:bbo:

Valla Şadıman Onbin lirayı aldı ama ondan önemlisi yarışma sayesinde birçok şeyi ögrendi laelaelaelaelae
"Kesme çorbasımı hiç duymadum""mantı çorbasıda neymiş""Kadayıf sarması olurmu hiç valla hiç yemedum"" Jülyen de neymiş hiç duymadum""marine neymiş dış devltte kadın ismu " " sosyete böregi valla hiç duymadum""gülböreği hiç yemedum"":teselli:
Bunlar sadece hatırladıklarım kaydirigubbakcemile3

vala haklısın cnm kaydirigubbakcemile5 kadının lugatında bilmeyrum - anlamayrum- duymadum dan başka kelime yoktu klava: ama götürdü parayı işte

daha önceki yorumlarımdan birinde yazmıştım..bu kadın tiyatro oyuncusu olabilir ,demiştim. oynuyor,yazmıştım.. demek ki, tahminlerimde, yanılmamışım. tiyatro oyuncusu olmasa bile, verilen senaryoyu oynadığı ,farklı bir kişilik sergilediği ,belliydi....

sütlü nuriyeyi kadın sandı. trabzona mı geldi dedi... yok artık yok bu kadar da değil....resmen atıyor. biliyor da, bilmemezliğe ,geliyor.... yılların ,sütlü nuriye tatlısını da ,bilmiyor..kulakları çınlasın,kankimin de en sevdiği tatlıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…