Yemekteyiz - Show Tv

işte bu başlığın bu kısmıda çok güzell.... bakınız adanalı selbinin dayak yemesini , şadumanın gerçek adımı değilmiii... işin magazin kızmı burdann sorulur hepiniz süpersiniz yaa..

şadumanın gerçek ismi fatma bunu kendide söyledi zaten nüfusta şadumanmış ama gülük hayatta fatmayı kullanıyormuş ki bu durum bizim iailede de var garip olsada:)
amaa evi tuttumu kendi evimi bilemem ne biliyim sofrasında çok şık bir takım masa örtüsü bardak takımı vardı peçeteden bile haberi vardı ama kürdan kebabını dah bilmiyordu bu da bir garip bir şeyler var altında ama ne bunu da yapımcılar bilse gerek

çok şirin ve doğal bir kadındı bence, iyi olmuş şadumanın alması

yeni yarışmacıları gören oldumu..denk gelemedim halen....

Evet cnm,bugun gördum ve begenmedım desem haksız olurmuyum acaba..Ilk izlenım hos bır etkı bırakmadı bende.. Elınde büyüteçle gelen konukların üzerini incelıyordu bıtanesı..Üzerınde sac kılı var mı yok mu dıye..Bıde adama demesın mı '' ayy senın sacların dökülür'' hey Allahım yaa..

yorumlarınızı okudum kızlar benim favorim baştan beri şaduştu ben memnunum birinciden,farketinizmi o pınarın kulağındaki küpeler 5 gün boyunca değişmedi yazık ya hiç takma hergün takacana aynı şeyi,bide biliyormuş gibi herşeyi davranmadımı deli oldum ona

galiba bu hafta hiççç hoş olmayacak, geçen renkli haftadan sonraa zaten bu haftanın keyif veremsi çook zor :1no2:

ayy süper bi program yaa...aradaki tatlı atışmalar güzel oluyor...bazen kıldı tüydü bi sürü şey geçiyo..onlar olmasa daha ii olursırnaşık şey..bu haftaki yarışmacılarda çok güzel...şu akıl hocası diye tabir ettikleri teyzeyi çok beğendim:icecream:..

Son düzenleme:
bende ilk günden beri seyrediyorum.ama istanbul dışındaki programları beğenmedim.para hırsına birde yöresel muhabbetler eklenince programın çivisi çıktı.selbili bölümleri seyretmedim şanzıman garisida deli etti beni..

yeni yarışmacılar nasıl öyle kadın elinde büyüteçle saç arıyor:1shok: bu haftaki yarışmacıları beğenmedim.
yarışma sıkmaya başladı beni.:dilcikar:

kızlar ya bu yarışmadan ben sıkıldım artık ööööö geldi beni cezbetmiyo artık.......

ARKADAŞLAR KAÇ KERE YAZMIŞTIM BUNLAR SANARYO EVET DOĞRU ÇIKTI BENİM Bİ YAKINIM ADANDAKİ YEMEKTEYİZ PROGRAMINDAKİNİN MAHELE KOMŞUSU
VE DİYORKİ BU ÇEKİMLER ÇOK UZUN SURUYOR VE ELLERİNDE OYLE BOYLE DİYECEKSİNİZ YEMEK DEĞİL MAKSAT BİR BİRİNİ YEMEK MİŞ ŞİMDİ ÇOK PİŞMAN OLMUŞLAR TV UĞRUNA BOYLE YAPTIKLARINA HACI AMCA diyormuş çok çok pişmanımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…