Yemekteyiz - Show Tv

televizyona çıkmak için kendilerini kullandırmaya değdimi yani

bazılarında cok belli zaten senaryo olduğu..hele bu haftaki nenem kılıklı kadın yokmuuuu onu bana vercekler var yaaaadelikafaduldenkötükedihüso

ya o nenen kılıklı karı bana çok tanıdık geliyor ..çıkarcam bi tarafaımdan ama hatırlayamadım:roflol::roflol::roflol: yelloz karı

bi reklamınız eksikti. şimdi marketin reklamı daha sonra aldığı makarnanın salçanın reklamını yaparlar. artık sahura kadar sürer böyle .. bunlar sanırım adanalı ekipten daha gıcık olacaklar.
adamı duydunuzmu boşandığı eşine laf gönderiyor salak. adam olsaydın boşamazdı karın seni...
face gidiyimde bi döşeneyim :))

bu Reyhan Hanım ne kadar çok konuşuyor yahu:bbo:

durmadı çenesi sabah beri bu ne yaa

yarışmaya bi de reklam çıktı başımıza iyice cılkını çıkardılar programın

bu haftaki yarışmacılar mı diyim oyuncular mı diyim..çok uyuzlar hoşşikler:sm_cool:

bu haftanın gıcığı bu hanım galiba ayyyyyyyy ne çok bağırıyor ve konuşuyor

ayyyyyyyyyyyyyy reyhan hanım başımı şişirdi :bbo:
vaz geçicem izlemekten yada sesini kapatıpmı izlesemmmfisfisfis
sussssssss artık be kadınnnnnnnnnnnnnnnnnnkötükedihüso

avukatmış..
mesleki bi çene sanırımsırnaşık şey
düşmüş ve bi daha toplayamamışa.s

bu reyhanın çenesi benide bayılttı. araba bozulcağına sesi kısılsa keşke :roflol: kendini emine beder sandı galiba nasihat üstüne nasihat sus be kadın..

kızlar bu kadın ocağın altını açıp hararetli ateşte pişcek dior..:uhm:

40 yıllık "harlı ateş" hararetli ateş olmuşta duymamışım:roflol::roflol::roflol:

bu yarışma artık sıkmaya başladı evet.. bi de diğer kanallar bunların benzerini yayınlamaz mı.. madem ekonomik kriz var,bu saçma yarışmalara para bayılacağınıza severek izlediğimiz dizilerin yeni bölümlerini çekin..

ya bunlar çok soğuklar ya

güzel bir kızla yakışıklı bir oğlanı koyup telafi etmeye çalışmışlar diğerlerinin soğukluklarını ama ı -ıh olmamışkaydirigubbakcemile3

Ödül 10 bin tl, 5 yarışmacı 400 den 2 bin tl =toplam maliyet 12.bin tl yerimseniben haber sonrası tüm saatlerde yayınlanıyor nerdeyse ..bundan ucuz maliyetli programmı olur KRC dan yada Carefurr dan aldıkları r eklam geliriyle en az yirmi yemekteyiz çekerler. Dizi çekcek olcaklarsa bırak başrolü yardımcı oyuncunun bir haftalık ücretini karşılayamazlar bu parayla ..Bence çok ekonomik, milleti oynatıp maymun ediyorlar hemde bedavaya..a.s

ilk yarışmacı yüzü ve sesiyle bana reyhan karacayı hatırlattı.adı da reyhanmış. amanın çenesi dayanılır gibi değil. mesleği tam oturmuş.sarı teyze kadar buda zorlar gibi geldi.

sarı,kısa saçlı nedir öyle. fragmanları izledim. amanınnnnnnn.
pek bir cadı ya......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…