Kızlar bunu buldum az önce netten nekadar doğru bilmiyorum tabiiii
Son dönemin hiç kuşkusuz en popüler programı olan ‘Yemekteyiz’ yarışmasının Trabzon yolculuğunda Şaduman hanım birinci olurken, perde arkası ile ilgili kulağımıza gelen duyumlar hayli ilginçti.
Şaduman hanımın, evinin müsait olmaması nedeniyle akrabasında misafirleri ağırladığı (terlik ve tavaları bulamaması bunun göstergesi), diğer yarışmacılara durumunun kötü olduğu için, “Bu paraya ihtiyacım var” diye yalvardığı, ayrıca ‘hepinize yüksek puan vereceğim” diye kazanmak için farklı uğraşlar sergilediği de konuşulan dedikodular arasında.
Meslektaşımız Can Karyağdı’nın eşi Pınar hanımında, Şaduman hanıma isteği doğrultusunda gardırobunu açarak, giysi vermesi de hoşgörüsünü ortaya koydu.
Bir başka kulağımıza gelen dedikodu ise, Bankacı hanımefendinin kim olduğu ile ilgili. Yarışmada ‘usta yemekçi’ rolüne bürünen hanımefendi, Show TV’nin Trabzonlu Genel Müdürü Saner Ayar’ın yengesi olduğu da iddia ediliyor.
Bu arada yarışma sonrası Şaduman hanımın, programda konuşma tarzının yanı sıra ‘bu yemeği hiç duymadım’ gibi cümlelerinin Trabzonluları sinirlendirdiği bir gerçek. Bu nedenle kadınlar halinde gelen Şaduman Hanıma, “Sen dünya mı görmedin. Trabzon’u iyi temsil edemedin” diye isyan ettikleri de kulağımıza gelen diğer iddialar.
İşte ‘yemekteyiz Trabzon’un’ hiçbir yerde bulamayacağınız perde arkası dedikoduları bunlar..
Bir başka iddia ise Şaduman’dan kazandığı paranın geri alındı.. Bu iddia ise dünden bu yana Trabzon kulislerine düşmüş durumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?