Yemekteyiz - Show Tv

ben dun seyredemedim sibelin 2 tane kızı yokmu 2-3 yaslarında. dahha 22 yasındaymış kardeslerimiydi acaba :))

ne sabırlı adam bu ya... ben olsam şimdiye kadar şu iki kadının üzerine boca etmiştim yemekleri....bu ne gıcık insanlar yaaa...

adam iyi dayandı. amaç sadece eleştiri. deli ederler bunlar insanları... ay. siyah saçlı kadın neydi öyle. kızılda felaketti. çok mu aramışlar bunları. o limon suyunu döküvereceksin o siyah saçlının kafasına. sen sağ ben selamet..

iyice sacmalmışlar tadı kalmadı artık bu programın suyunu cıkartılar catal bıçak tabak herseye laf olurmu yaa piskopat bunlar allah bi çarpcak bunları omur bilah bişey yiyemiceklerklava:

çok ön yargılı yaklaşıyorlar arkadaşlar ya
tamam bu yarışma ama
emegede saygısızlık yapıyorlar bazen
bunlar hiç birşeyi begenmiyorlar.

Kızlar bunu buldum az önce netten nekadar doğru bilmiyorum tabiiii

Son dönemin hiç kuşkusuz en popüler programı olan ‘Yemekteyiz’ yarışmasının Trabzon yolculuğunda Şaduman hanım birinci olurken, perde arkası ile ilgili kulağımıza gelen duyumlar hayli ilginçti.

Şaduman hanımın, evinin müsait olmaması nedeniyle akrabasında misafirleri ağırladığı (terlik ve tavaları bulamaması bunun göstergesi), diğer yarışmacılara durumunun kötü olduğu için, “Bu paraya ihtiyacım var” diye yalvardığı, ayrıca ‘hepinize yüksek puan vereceğim” diye kazanmak için farklı uğraşlar sergilediği de konuşulan dedikodular arasında.

Meslektaşımız Can Karyağdı’nın eşi Pınar hanımında, Şaduman hanıma isteği doğrultusunda gardırobunu açarak, giysi vermesi de hoşgörüsünü ortaya koydu.

Bir başka kulağımıza gelen dedikodu ise, Bankacı hanımefendinin kim olduğu ile ilgili. Yarışmada ‘usta yemekçi’ rolüne bürünen hanımefendi, Show TV’nin Trabzonlu Genel Müdürü Saner Ayar’ın yengesi olduğu da iddia ediliyor.

Bu arada yarışma sonrası Şaduman hanımın, programda konuşma tarzının yanı sıra ‘bu yemeği hiç duymadım’ gibi cümlelerinin Trabzonluları sinirlendirdiği bir gerçek. Bu nedenle kadınlar halinde gelen Şaduman Hanıma, “Sen dünya mı görmedin. Trabzon’u iyi temsil edemedin” diye isyan ettikleri de kulağımıza gelen diğer iddialar.

İşte ‘yemekteyiz Trabzon’un’ hiçbir yerde bulamayacağınız perde arkası dedikoduları bunlar..

Bir başka iddia ise Şaduman’dan kazandığı paranın geri alındı.. Bu iddia ise dünden bu yana Trabzon kulislerine düşmüş durumda..

5 tane birbirinden farkli insani koyuyolar oraya olacagi bu
masa örtüsü yamuk bilmem catal bicak yanlis tarafta masa cok süslü bilmem
armudun sapi üzümün cöpü hesabi bu kadarda olmaz

evt.cnm.yazdıkların.doğru.bı.yakınım.demıştı
şadumanı.tanıyan.bırısı.arkaşıymış
evı.çok.kötüymüş.para.ıçınde.yalvarmış...

ay aman ben bıraktım seyretmeyi sıkıtı artık

kanalde arka sokaklrın eski bölümleri var onara bakıyom yarışmadan ii dirmirmirmirmir

şadumanda bi tuhaflık hakimdi, insanları neden aptal yerine koyuyolar benim öfkem buna..

İyice civadan çıktı bu yarışma kabak tadı verdi.. ay pardon damak tadı verdi

izleyen yok sanırım artıkkkk
bugün kü yarışmacının evi ne kadar güzel yaa bayıldımmm...

sanırım kedisinizde terasa çıkartmış...gariban soğukta kalmış...
orta yaşlı bayanın arkasındaki cama zıplayıp duruyorrr:roflol:

evet yaaa...bayıldım yaa bayıldım...duvarlara ve özellikle ev sahibinin arkasında duran beyaz ahşabaaa

Yemekteyiz tarihinden beri ilk defa cannım kalorisiz bişey çekti.. Salata : cokacimcoook
yapıp yesem mi acaba a.s
Bu arada bu ev gerçekten o çocuğunmu ?? Bekarmış , ne iş yapıyorki bu çocuk, yaşıda genç görünüyor.. millette ne paralar var yaaa senağlama

evet ev o cocugun.evcil hayvan dükkanı var.son model de mini couper var.yanı bence de baya bı para yapmıs.ama cokta kıbar bırısı bence.

ayy yaa morlu kadın sonuncu oldu diye ağlıyacaktı neredeyse...
hemen çamur atmaya başladı, dalgaya vurmayaaa:roflol:

sanki jale hanım çok güzel yaptı?????????
hakeden kazandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…