Yemekteyiz - Show Tv

nasıl fotolar ammadelikafadulden:1shok:
hadi sayemde gözünüz gönlünüz açıldı dimi itiraf edin bakayımsüprizzzzzkaydirigubbakcemile3

İzlensin diye ne yapacaklarını şaşırmışlar. Nefret ettim bu yozlaşmış erkeklerden!! Her bölümde bir "yumuşakça" oluyordu ama bu sefer ki fazla olmuş bence. Bula bula bunu mu bulmuşlar??? klava:

bu ne ya :1shok: öcü gibi kafamçokkarıştı
bunun tüm erkeklik devreleri yanmış kafamçokkarıştı

ama iki tane çocuğu varmış.:bbo:hatta burak a sen nerdeyse benim çocuğum yaşındasın diyordu tanıtımlarda-tatlicadiarzu-o kadarda yaşlıymış yani

Balım, nerden öğreniyorsunuz o hafta kimin birinci olacağını? bunlar önceden çekiliyo ya, bi yerden mi okuyosunuz, merak ettim.. :uhm:

bugün sabah kanal gezerken show tv de izledim.sabah programına konuk olmuşlar.hani o yaşlı kadın varya karadenizliydi sanırım o ağzından kaçırdı.sus falan dediler ama çoktan söylemişti bile

bugün sabah kanal gezerken show tv de izledim.sabah programına konuk olmuşlar.hani o yaşlı kadın varya karadenizliydi sanırım o ağzından kaçırdı.sus falan dediler ama çoktan söylemişti bile

Çok teşekkür ederim, senin gözünden kaçmamış ) a.s.

ama iki tane çocuğu varmış.:bbo:hatta burak a sen nerdeyse benim çocuğum yaşındasın diyordu tanıtımlarda-tatlicadiarzu-o kadarda yaşlıymış yani

bunun çocukları babalarını zenne kıyafetleri içinde görünce ne yapıyolar acaba?
şahsen ben babamı bir dansöz kıyafeti içinde oryantal yapıyoken görsem kötü şeyler yapabilirim delikafadulden

arkadaslar ben almanyadanim ama bu yemekteyiz gercekten bi acayip
ya bitek burak birinci olsun istiyorum ama oda zor
erkan sempatik burak olmazsa erkan olsun

Son düzenleme:
Insanlik ve tarz olarak Hanife Hanimi tuttumm..:lepi:
Ahu cok itici geldi..
Burak yalanciligindan dolayi soguttu kendinden..:mymeka:
Hülya´yi pek cözemedim..
Erkan1 i "degisik" olsa da cok eglendirici ve sempatik buldum :lepi:

ahu cok itici ve simarik kendini bisey saniyor heralde
erkan bencede cok sempatik burak da laf olsun diye katilmis yemek yapmaktan ne anlar
öbür iki kadin hakkinda bi fikrim yok simdilik

ay ben bu serçegile bayıldım ayol :)
ne şeker bir tip o öyle..
valla bu haftayı o kurtarır...
resmen neşe timsali adam:)
ama bir şeyi çok kınadım fragmanda görünce..
burak ona diyor yüzün estetik falan diye..
onamı kalmış bunu söylemek..
saygısız buldum nede olsa yaşça çok büyük serçe...
bilmiyorum erkan serçeyi tuttum ben çokta sevdim valla...
şimdilik favorim o..
umarım kazanır....
valla sırf onun için tekrar izlemeye başlıyorum....

evet şu fotoları her nekadar benim hoşuma gitmesede yarışmanın neşe kaynağı erkan serçe. onun sayesinde izlenir bu hafta.mirmirmirmir
hatta öteki buzdolabı kadınlardan daha iyi diyebiliriz.
ahuyu hiç sevmedim zaten

ben hasta oldum erkancıgıma
her eve lazım vallahi..
ne tatlı ne sempatik bisi öle
hic itici degil tas gibi adam..
cok tatlı cooook..
:lepi:

Evet entersan biri şu Erkan.

Bakalım seyredeceğiz ve de

göreceğiz.

Biraz şov amaçlı katılmış yarışmaya
gibi geldi.

haftanin favorisi erkan,cok matrak biri.Hülyanin tabagindaki karidesleri yemedigini görünce ,giz onlar hamsinin gaynanasi dedigi an ben yerlerdeydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…