Yemekteyiz - Show Tv

evet benimde dikkatimi çekti...niye öyle davrandığını anlayamamıştım:dilcikar: demek kendini star zannediyormuşda ondanmış:roflol:

kızlar bugün yemek yapan kadını izlediyseniz tatlısının tarifi ve közlenmiş biberle yaptığı şeyin tarifini bilen varmı lütfen yazın bilen varsa.

tatlının tarifi ni aldım
çukur bir kapa bir su bardağı sütle 4 paket kremşantiyi çırptı
yoğun bir kıvam elde etti
içersine yaklaşık iki paket kakaolu büskivi kırıkladı
karıştırdı
bir kalıbın içersine önce folyoyla kapladı sonra yaptığı karışımın yarısını koydu
daha sonra kenarlara gelecek şekilde içiboşları yapıştırdı tatlıya
kalan harcı tekrar üzerlerine koydu
ve bir sıra daha kalıbın üzerine içiboş yada bazı yerlerde beze de deniyor onlardan döşedi
üstüne folyoyu kapattı ve eliyle bastırarak sıkıştırdı
ve difrize attı
soğuyan tatlıyı
ters çevirip kalıptan çıkartı
a.s
kırmızı biber közlenmiş içersine peynir ama peynirin cinsini malesef alamadım bende :1no2:
ve cevizle karıştırdı
közlenmiş biberleri boyuna doğru uzunlamasına kesti
yaptığı karışımı sigara böreği sarar gibi bibere sardı
ve yeşil soğanın saplarıylada bağladı
umarım doğrudur canım
eksiğim varsa bilen arkadaşlar tamamlasın kaydirigubbakcemile5

O yarisma degil de, yemek daveti olsa yani icinde puan ve 10.000tl olmassa bütün yemekleri sapur supur yerler... Bir cogu kafasindan tabagi hakediyorlar...

yarışmayı tarkan bey kazandı 10.000 lirayı aldı parayı acil kurtarmaya bağışlayacakmış çok doğru bir davranış ve çok sevap bu ülke 17 ağustosları gördü hayırlı bir yere gidecek para...
ne yazık ki ceren denen şahıs bu para gereksiz yere gidecek dedi.çok yazık kızım sen 17 ağustosta antalyada denizinde yüzerken.acil kurtarma can kurtarma derdindeydi...yaşıda küçük değil nasıl bunun farkında olamaz kanım dondu o an:1closedeyes:

manyak bise zaten o kiz,bide zeynebin yegeni sarki soylerken,o tavirlari bakislari neydi oyle ,terbiyesiz resmen,kendini gostermek icin gelmis besbelli,gostercek neyi varsa artik,kabiliyetsiz,sazanin teki....

tekne ne güzeldi ya... içim gitti valla... çocukluğum geldi aklıma! rahmetli babacığım bir yat yaptırmıştı... ne güzel bir zevktir o... özledim valla... babam rahmetli olunca sahip çıkamadık biz tabi... ben 13 yaşındaydım. şimdiki aklım olacak aaahhhh ahhh....

Yahu almanyada yarışacak kişiler ne öyle.. bula bula o tipleri mi buldular.. CADIARZU
bide erkan serçe midir nedir,illaki o şekilleri koyacaklar.. gülmekten öldüm..
delikafadulden

af buyurun kızlar bu zeynep ablamız ne iş yapar?
yat kat vs.. merak ettim...

paranın hayıra gitmesine sevindim..
ama o tarkan bey beni bile baydı ayrıntıcı kişiliğiylen ....

Almanya tiplerine hiç değinmiyorum bile...
bu programdan artık tat alamıyorum....

sanırım bu kadının organizasyon, şirketi var. o teknede onun olmayabilir. kiralamıştır.zaten yanında 2 ortağı daha vardı... o teknede davetler falan veriyor. insanlar sanırım o tekneyi tutuyorlar ,kokteyl,parti yada ne bileyim yaşgünleri için.bu da onlara para karşılığı teknede o partileri, hazırlıyor.. bir güzelde ,işinin reklamını yaptı işte..

kızlar ben final gecesindeki cerenin tavırlarını hiç beğenmedim zeynebin yeğeni şarkı söylerken hiç eşlik etmedi ve sanki sende kimsin der gibi bi hali tavrı vardı zorraki alkışlıyordu yani sanki biri ona alkışlayacaksın demişte öyle alkışlar gibi bi hal içerisindeydi.. amann tadı kaçtı bu programın galiba

katılıyorum canım ceren dün çok donuk , mat , soluk ve bunun gibi olan benzetmelerin hepsinden geldi işte bana kaydirigubbakcemile3 sürekli saçlarını düzeltip durdu başka hiçbir şey yapmadı. İngilizce şarkı söyledi ama içinde geçen kelimelerin sadece I'll always love you kısmı doğruydu kaydirigubbakcemile3 bir de kendini acındırma triplerine girdi ya o an bitti benim için, en ihtiyacı olan benim falan :S Yemek yarışması canım bu becerseydin de yapsaydın o zaman :S Benim gönlüm Erkin Beyden yanaydı ama Tarkan Bey de iyiydi hakkını yemeyeyim
Ha bir de unutmadan Zeynep Hanım bir ara şey dedi. Benim performansım bu değil ben gerçek bu değilim, ama ortam olarak kalite olarak evet ben buyum benim standartlarım bu gibi bir şey söyledi. O havasını iki dakikada alırlar canım onun çok iddialı gördüm kendisini kafamçokkarıştı Öyle Bebek'te tekne işletmekle gerçek sosyete olunmaz Hadi olundu diyelim, senin gibi megalomandan anca çakması olur Zeynep Hanım :roflol:

teşekkürler. bende merak ediyordum. şekerin ölçüsü hakkında bir tahmininiz var mı. bir de kalan süt,bu incirle kaynayan süt mü.. yani o geriye kalanımı incirle fırınlayacağız..

teşekkürler. bende merak ediyordum. şekerin ölçüsü hakkında bir tahmininiz var mı. bir de kalan süt,bu incirle kaynayan süt mü.. yani o geriye kalanımı incirle fırınlayacağız..

sekeri göz karari eliyle gezdirdi tahminim bir avuc falandi tarcinida öyle yapti
süt ise incirleri kaynattigi süt baska süt kullanmadi ayrica tepsiye yagli kagit serdi biraz uzunca serdiki süt yan taraflara akmasin diye daha sonra firinladi

artık yemekteyizi sevmiyorum ilk bölümlerini değişik ve farklı olduğu için izlemiştim şimdi izleyipte o kişilere pirim vermek istemiyorum.hiç birşeyi beğenmiyolar.1-2 defa yemek sofrasında ağzından lokmasını çıkaranlar oldu ve bu davranış çok kötü.Allahın verdiği nimete iğrenç berbat kötü.....vs şeyler söylüyolar.bunlar hoşuma gitmiyor.program artık çok laçkalaştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…