Yemekteyiz - Show Tv

Bugun tv. açtım çok uzun zamandır bu programı kaçırmıştım ve :1shok: taner eski şirketimden arkadaşım çok samimi candan bir arkadaşımdır çok güzel sesi vardır tüm yemeklerimizde ona şarkılar söyletirdik, çok iyi yemek yapar ve beceriklidir...inşallah o birinci olur...

bende yemek yapışlarını filan izledim bu hafta en iyi niyetli ve güzel yemek yapan taner gibi geldi bana

kim birinci olduu belli oldu mu

1.yi bende görmedim ama halk oylaması yarın akşam sanırım betül ve taner aynı puanı almışlardı ama bu hafta benim favorim tanerdi,dün yemekleri yapan filiz bugün resmen değişti günü bitince tam bi cadı oldu hep günü biten cadılaşıyo zaten

kızlar kimse izlemedimi kim birinci oldu valla o kadar izledim ama zırt pırt reklam verip durdular sonunu bekleyemedim çok geç saatte veriyolar bide çok uzatıyolar

taner kazanmış aslında düz izlerken tanerin sesi çok çıktı yarışmada ne kadar sessizdi oysaki ama sanırım yemek açısından en iyisi onunkiydi

hollanda grubunda prens erkanın ne işi var ayol..
gene döktürüyor..
ama kızların hepsi birbirinden güzel vesselam...

benmde katılasım gelio arada :)))
ama onlar begenipte yemezler bnm yaptıklarımı :)) ne çaçaronlar :))))

bu haftaki yarışmacılardan özlem hoşuma gitti
meryeme gıcık oldum biraz niyeysee :)

,)) ayol bu taner bizim akraba.))bende şaşırdım tv de görünce..ben pek tanımam yani 10 yıl önce falan görmüştüm..bi< pek görüşmüyoruz ama ablası ile annem gider gelir...açıkcası biraz şaşırdım haline ama neyse:))

bu akşamki kızın evi süper ayrıca arabasıı ayrıca fiziğidee
tabiii vatanım gibisi yok
ama merak ettim hollandayıı

ben ozlemi cok begendim cok canayakin ve samimi geldi.. ayrica bence yemekleride iyi yapti,,
meryem fizigi felan cok guzel evet canim evide super .. bende arabasina bayildim resmne..
ama iykk hep hollanda yemegi yapmis nirdeyse.. guzelim turk yemekleri dururuken napicaksa..
ama biz evde lazanya yapariz o guzel olur.. bide lazanyaninn hamurlari ha$lamadan yapti oyle cok sert olur orasini yanlis yapti..
:dilcikar:

Bende ozlem'i en cok sevdim, cok rahat samimi ve sevecen biri.
Meryem ise bence kendini oldugundan daha sakin gosteriyor.
Songul ise cok sert, mudahaleci birisine benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…