Yemekteyiz - Show Tv

Hadi yaa cidden böyle mi dedi...:1shok:

Ayyyy tutmayın beni ,tepine tepine gülmek istiyorum:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Yazık onu yetiştiren anneye babaya !!!

Ay evet canım yaa..Diyoki; benim önüme bu bifteği koysalar hayatta yemem..hiç beğenmedim,nasıl bi damak zevkleri var anlamadım,hiç olmamıştı bifteğim dedi..bide gülüyo bunu derken..Urfalı bey,Damla bişey anlatırken ayakta " buyrun oturarak anlatın dedi.. "niyeki kompleksiniz mi var " dedi şakkıdı...

ayy kızlar dün gece tekrarını izledim damlaya sinir oldum ya sanki zorla yarışmaya katılmış amaçsızca insanları tersliyo,hayır kendini bütün türkiyeye rezil etti allahım yaaa

ayyy hasana bak fon cektırmıs saclarına sahtı sahbaz olmus ahmet beyde yasını basını almıs ama gorgusuz benje yemege baslamak ıcın arzu hanımı beklemedı damla yıne mıymıymıy uyuzzzz ozlem hanım sakın basladı ama bakalım sonucu ne olacak bu aradaaaa hasan yıne damlanın yanına oturdu dırdırdır kafasını sısırecekk ohhhhhhhh janıma degsınhihoyyyt

Hadi yaa cidden böyle mi dedi...:1shok:

Ayyyy tutmayın beni ,tepine tepine gülmek istiyorum:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Yazık onu yetiştiren anneye babaya !!!

daha bu ne yarisini sinirden izleyemedimki
sok icinde bakdim o degil bide salakca gulmeler uykum var demeler ev sahibi benim ben boyle oturulmasini istiyorum otururmusunuz demeler resmen misafirleride ekran basindakileride sinir etti allah onu alan kocaya ailesine sabir versin kiiii onu yetistiren ailede salivermisdir herhalde umursamiyordur baksana ailecek uykucularmis...

teşekkür ederim canım değişik bir tarifmiş...bende bilmediğimden acaba kreplere mi sardı diye düşünmüştüm...sanırım iç harcını çok koydu....yapmaya değer gibi....a.s.

uyuz damla kızın ustunde ölü topragı serpılmıs gıbı gırdıgı ortamada agırlık werır bu kızzz serederken benım bıle uykumu getırdı yafff

aay bu damla nasıl bir insan yaaa mıymıntı uyuz bi insan

hayata geldiğine bin pişmann

böyle asosyal insanlar katılmasın yarışmaya yaaaa, bişey veremiolar seyirciye çünküü

Tatlı muhteşem kızlar nasılda canım çekti anlatamam cokacimcoookkaydirigubbakcemile3

yuhhh dıorum bunlara halk oylamasında hakettıklerını bulacaklar sınır oldum sımdı hepsıne yha

arzuya hakettıgı puanı wermedı mıkroplar keske su halk oylamasına canlı telefon baglantısıda olsa bızde yorum yapabılsek yaffff

ßenim favorim Arzu Hanım o birinci olur gibime geliyo -tatlicadiarzu-
Hakettiği puanı vermediler o ayrı tabi ..

arzunu yemeklerini silip süpürdüler ama puan yok tabii

damla 3 puan fazla alabildi
hakmı yani bu yaa??

salonuda çok şıktı gri kırmızı siyah ve beyaz harika kombinlenmiş

kadına puan verirlerken ağzım açık kaldı resmen. özlem bile 5 verdi ya, senin kazanma ihtimalin yok nasılsa, versene bi 8-9 puan

yok anam yok bu yarışmanın tadı kalmadı...

damla bence elinden ne kepazelik geliyorsa yapacak bu proğramda,

marjinal olacam derken rezil rüsva olanlardan,

hiç bir bünye kalıcı bir rahatsızlık olmadan 18 saat uyuyamaz,yalan yalan...

yarışma bittikten sonrasını hiç düşünmüyorlar,sanki bir daha sosyal hayata girmeyecekler...yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…