Yemekteyiz - Show Tv

Kızlar halk oylaması bellı deĞıl bılıyorum da kendı verdıklerı puanlarda kım bırıncı oldu bılen varmı

finali izliorumm inş arzum 1. olurr :))
ahmet beye gııcık oldum takmış özleme ..övduğu insanda damla :1shok:

:utangac: inşallah arzu birinci olur ben halkın arzu hanımı seçeceğini düşünüyorum çünkü eleştiri bile seviyeli yaptı kendi evinde çok güzel ağırladı.......

birinciliği hakettiğini düşünüyorum.........vereliniortak

nasıl bi kız bu ya damla
kendini bi şey zannediyo
birde marifet gibi anlatıyor ailem bana bakıyor
çok şükür ihtiyacım yok diyor
arzu 1. olur umarım

şimdi allah için hakeden arzuydu,ama özlem kazandı,eğer hakedenin kazanması gerekiyorsa bu bir haksızlık,
sms lerle oy kullanıldığından beri,yarışmacılar trajik geçmişlerini ortaya dökmeye başladı,bence oyları buda etkiliyor.
ne işi var elalemin ne yaşadığının yemek yarışmasında ,bize ne...saçma bir durum bence...

arzu haketti ama çok fazla konuştu göze battı,maddi durumuda iyi
halkımız da yufka yürekli olduğundan boşanmış, oğlunu tek başına büyüten özleme oy yolladı..
maddi açıdan rahatlamış olur kadıncağız ben bi sakınca görmüyorum yinede..

özlem çok sinirdi
o mu kazandıııı ıyyyyyyy
yarışamanın da moku çıktı finalde otuturuyorlar masaya çocuk gibi sen bunu yaptım sen bunu dedin çok aşağalayıcı:dilcikar:

kesinlikle bu format hiç güzel olmadı, herkez halktan oy toplamak için acitasyon yapmaya başladı, ayrıca finalin cumartesi gecesenin köründe olmasıda hiç iyi olmadı

bence çok saçma ve anlamsız bir yarışma-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-eşimde sevmediği için izleyemiyorum zaten
sadece arada yarışmacıların nasıl birbirleriyle didişdiklerine bakıyorum:mymeka:çok komik ya:dilcikar:hele bazıları sadece kendini göstermek için giriyolar bu yarışmaya yemek yapmasını bilmiyolar bile sözde yemek yarışmasıkaydirigubbakcemile3

bişey dikkatimi çekti..
bu hafta daha yeni başladı..
bugün evine gittikleri kadın yalnış olmasın betül sanırım...
binnur kaya ya ne kadar çok benziyor yüzü öyle...
bakarmısınız bi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…