Yemekteyiz - Show Tv

banu,emel,hikmet tam bir oyuncu
dün emel denen kadınıda sevmedim benim tarzımda bir bayan değil nüfus kütüğüne baksan doğuludur.izmirliyim diye geçiniyor.kafamçokkarıştıçünkü gerçek izmirliler ödemişte,urlada,selçukta yaşar :)
2 ege yemeği yemiş izmir yemeklerini bildiğini idda eden bir kadın lülülülülülü

ah banu denen kişi fazla yapmacık yapmacık gülme yüzündeki çizgiler çeltik vadisine dönüşmüş....:a015:

emel hanim nihayet gercek yuzunu herkese birkez daha gosterdi.
banuyla ikisi ayni zaten suanda da arkadas olmus gorusuyorlarmis..
al birini vur otekine..

akşam yuh dedim emele bee insan o cümleyi kullanırken utanır adalet yine yerini bulmadı dedi hee hanım efendi kazansaydı adalet olcaktı yanii yok yok baştan çiğdemide sevmemiştim ama o iki çeçerondan sonra en hanımefendi onun olduğuna kara verdim iyice çok fena mors oldular yalnız mustefa kemel benim oylarda çiğdeme gelsin deyince tutştularkaydirigubbakcemile3çiğdem götürür bu maçı bencede hak ettisüprizzzzz

çiğdemin tam bi süs bebeği olduğunu düşünüyorum keşke görünşüne harcadığı emeği kişisel gelişimi içinde harcasaydı aklından geçen kısacık bişeyi yarım saatte anlatıyor ve çok dalgacı emeğe saygısı yok
emel çok yapıcı önceki yarışmada hatalarını görmüş ve düzeltmiş kendini, ayrıca doğal olmasa kendine, uyumlu olma rolünü seçmezdi çnkü yarışmalarda genelde sivri tipler kazanıyor
bence kazanmak izmirli emelin hakkııııı

aslında daha sonradan bizim gözümüzle seyredince ne kadar komik duruma düştüklerini görecekler ama ben mustafa kemali taktir ettim yinede her ne kadar çiğdemi tutsada yanlışına yanlış doğrusuna doru diyor böyle olmak lazım banuyla emel gibi aka kara karaya ak demiyorlar sanki onların doğruları yanlışlarıyla milletin fikri değişecekşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…