Yemekteyiz - Show Tv

banu çok sinsi bir kadin çigdeme soyledikleri kabul edilir degildi.zaten sonuncu olacak buyuk ihtimalle.kendini çok becerikli çok bilgili gibi gosteriyor ama bir makarnayi bile haslayamadi rezil etti makranayi :)

valla kişiliğini falanını filanını bilmem ama bence Emelin yemekleri güzel oldu, lezzetli görünüyorlar. En iyi yemekleri emel yaptı. Bence Emel birinci olmalı ama çiğdemle kemal hakkı olan puanı vermicek bence çiğdem birinci olcak

ben çiğdemi sevemedim.çok lastik gibi uzattı artık geçti gitti hala niye ısıtıp ısıtıp banunun önüne koyuyoki:sm_confused: ortamı niye geriyo hala süprizzzzzbi insan bu kadarda alıngan olmazki.kemalde öyle şartlanıp gelmiş.işallah birinci olmazlar.

Eeee o da biliyo bu işlerin duygu sömrüsüyle kazanılacağını. O da böyle oynuyo işte.

Ayyy dua faslı neydi ya:)

Nasıl bir yalakalıktı o öyle.Evinde et duanı elbette ama orda çok komik oldu gerçekten.Bi de hızlı hızlı yuvarlaya yuvarlaya...
Gıcık şahıslar yahu.Kullanmayın herşeyi

banu çok gıcık ya bilmiş bilmişş konuşuyo,böyle arada sürekli kulanılmayan türkçe kelimeler kullanıyo ya kıl oluyorum...çiğdemde bi lafa düzgün başlıyo sonuna gelemeden çuvallıyo..siyah saçlı kadına diger izmir yarışmasından çok sinir olmuştum susmadan konuşuyodu..mustafa kemal karizma vallaaaa,anlamadıgım öle bi adamın o yarışmada işi ne:)adanalı amcaya gelince arada acıyorum arada sinir oluyorum ...

banu denen kişi organikcimiş nasıl organikçiyse
kemal bey meyve suyu içermisiniz diyor banu organikmi acaba diyor
kemal bey yok diyor,hııımmm o zaman kola alayım diyor
sanki kola çok faydalı git su iç beeeeeeee
resmen yapmacık gülüyor...
birisinin açığını buldumu söyleyipte duruyor
hayatımda böyle bir kadınla karşılaşmıştım
demekki bu türlerin soyundan daha varmışşş

dün banu kemale oy verirken nasi siritti

puanin 2 diip 32 disini göstermisti sanki güzel bise yapiyomus gibi böyle mutlu bi ifadeyle

ordanda belli bunun gülümsemesinin falan sahte oldugu ne olursa olsun herseye gülümsüyo salak gibi :)

ayy o bönü olacak kadın çok gıcık çok sinsi garı.emeli hiç sevmedim hemde hiç samimiyetsiz .çiğdeme bayıldım çok hesapsız içten samimi ve yemekleride mükemmeldi.mustafa kemalide sevdim tipik TÜRK erkeği içinde kötülük yok.bönüdende çok daha iyi yemek yaptığı kesin.hikmetbeyi sevmedim azcık kafada var gibi.
çiğdem yada m.kemal kzanırsa çok sevinirim

aynen banu ve emele gıcığım inş onlar kazanmaz..
hlele banu birasdan 9 puanla yine sonuncu olduğunu görunce yuzundeki şekli merak edıom.. :))

ığğ emele iyice acıdımm yazık kendisinde özgüven olduğunu sanıyoo.biri onu aydınlatmalı kendisinde özgüvendeğil beceriksizlik ikiyüzlülük var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…