Yemekteyiz - Show Tv

bayanların hepsi kendi çaplarında oynuyorlar. Emel fazla ses çıkarmıyor ama çok yapmacık.
banu herşeyi bilirim havalarında ve sürekli şu şöyle bu şöyle italyanca terimler falan diğerlerini aşağılama çabasında. bayanların içinde kötünün iisi çiğdem bence. banu nun evinde bir önceki akşam yemekleri hakkında yapılan yorumları duyduğunda çok saf ve garip geldi bana duruşu falan.
hikmet bey i konuşmaya bile gerek yok konuşmak için konuşuyor.
tek bildiği şeyvar . BEĞENMEDıM

kemal sizlerin de dediği gibi ağır abi pozlarında.
sonuçta sanırım ya emel ya da kemal kazanır ama bu yarışma yemek yarışma değil artık başka birşey ama ad bulamıyorum.lmaz:

Bu çiğdem tamamen oynuyor. Madem ki kemalin yemeklerini çok beğendi neden 5 puan verdi, çünkü kendini riske atmak istemiyor. Evet banu sivridilli olabilir ama en azandan hepsinin yüzlerine söylüyo. Banu çiğdemin evinde çok ılımlı iyimser ve yapıcıydı. Ama çiğdem aynı şeyi ona yapmadı çünkü artık sırası geçmişti.Banu' nun çok damarına bastı banu da onun hakkından geldi tabii.

Çiğdem bu akşamda konuşmaları, herşeye alınmalarıyla yine tam bi komediydi. O kadar süslenip püsleneceğine biraz daha kendini geliştirse daha iyi olur bence.

banunun çok sinirli olmasına rağmen gülerek harkeze laf sokmasına sinir oldum bende nasıl becerebiliyo öyle sinir sinir sırıtmayı doğal ol biraz yaa ne bulmaz:

banunun yüzünde gerekli gereksiz, sakinkende sinirliykende her zaman bi gülümseme var, güleryüz mü oluyo şimdi bu

valla banu yada ciğdeme de bayılmıyorum ama misafirede "kuru ekmek arkanda, al ye" denmez yaa

Bencede banu hanım çok saygısızca bir davranış yaptı ne demek öyle siz peçeteliğimi yiyeceksinixz ki o sırada çiğdemin ona yaptığı ters bişeyde yoktu bence banu hanım kıskanç bir yapıda niye önceki gün iyiydide kendi evinde fıttırdı kadın..
çiğdemi pek sevmiyolar..emel hanım tamamen oynuyor zaten önceki halini gördük bukadar masum olamaz polyanna gibi maşallah.
ama ben çiğdem hanımı beğeniyorum seviyorum.. çok güzelde yaptı bence yemekleri zaten banu hanım bugün söyledi kendime rakip olarak çiğdemi görüyorum dedi..
hoş kadın a.s

banuya cigdem kumas pecete neden koymadin diye bisey dedi banuda acti agzini yumdu gozunuu..
sevgisiz umursamaz bir kadin cokta hirsli..

bence bu yarısmada hepsı brbırınden gıcık ve hepsı rol yapıyo dızı teklıflerı hepsıne gıdeblr yanı okdr ıyı rol yapıolar sırasını savan deısıyo

banu cok yapmacık o sınır gulusunun altında kımbılır neler gecıor..zaten emel hanımla bırlık oldular cıgdemı kıskandıklarından emel tm bı cırkeff ..hıkmette aynıı yaa saf saf bakısı yokmu o kameraya konusması ...ıyyyyyyyyy...cıgdem kazansınnn

banu hanım lafta konuşup konuşup duruyor laflarında çok tutarsız
çigdem hanım bursalıydı,banuu hanım dediki aaa benim baba tarafımda bursalı dedi
sonra aradan zaman bau hanım geçti 7 göbek annede babamda izmirli hatta karşıyakalı dedi
ya ne tutarsız kadın senaryomu yazmış ne aklınca... naniknanik

banu hanım sahte sahte gülmekten yüzünde kırışıklıklar çıkmış dahada yaşı 33 ilginççççççç

bencede banu iğrenç biri sinsi yılan gibi sokuyo insanları laflarıyla ve kendinii matah bişi zannedip diğrelerini ezmeye çalışıyo herkes hakkında konuşuyo güya iitifak yaptıkları emel hakkında bile,o marketteki alışveriş haline bile gıcık oldumm salak şey sanki türkiye de yaşamıyo roka salatasının bile yabancı ismini yazmış sırf ilginç olsun diyee süzmee

ya kizlar ben en cok banu ve emelin ğ harfini tonlamalarina sinir oluyorum ya yok böyle bise

kibar konuscaklar diye ne kadar kasiyolar ya hele Ağir << kelimesini söylerken suratlarina patlatasim geliyo allam ya :mymeka:

bide kemalin yaptigi kabagi ana yemek olarak kabul etmiyolarmis nasi kabul etmiyolar ya???
karni yarigin bi degisik haliydi nasi ana yemek diil diyebiliyolar cok sacma..

soslu moslu kiymali kabak iste ayni karniyarik gibi hatta daha cok ugrasti sosunu yapti üstüne peynir falan atti yani daha napcak ana yemek diye

yaz günü icin cok güzel hafif bi yemek olmus hayret bise illa bi kusur ariyolar kötükedihüso

kemalin yaptığı bvencede ana yemekti ama sunumu yanlış yaptı adam getirdi hepsini tabağa koydu yemekleri bitirdi hemen.. mesela önce kabakla pilavı yiyeceklerdi onu bitirdikten sonra gidip tava börekle salatayı ikram edecekti sunumu yanlış yaptı yoksa tabikide kabak ana yemektir hemde içinde kıyma var ne yani patlıcan oluncamı ana yemek sayılcak çok saçma..
bence çiğdem alır bu yarışmayı kadına haksızlık yapıldı banu hanım beni çıldırtıyo zaten emelde bi havalarda yapmacıklık dizboyu... eski halinide gördül,k şimdi ona buna boncuk dağıtıyo ay barbi gibisin falan filan..
çiğdem hanım dürüst en azından..

banuya gıcık olmayan yook.FORGA tatlım sana bişeyler yazmak istiyorum bir türlü ulaşamadım

çiğdem birinci olur inşallah.benu insanlıktan nasibini almamış sinsi bir şeytan

Allah'ım sana sükürler olsun,
demekki anormallik bende degilmis :Saruboceq:
Etrafımdaki herkes Banu, Banu diye yırtınıyorlar, ben ise o sinsi, gülüsü sahte bayandan nefret ediyorum klava:
Bir insan bu kadar mı bos konusur yahu? Bu kadar mı sahte olur, sinsi olur?
Yazık, cok yazık!

Insallah Cigdem halk oylamasındada birinci olur, bu yarısmada tek favorim o, herkes onun dıs görünüsüne bakıp yorum yapıyor, yok yemek yapamaz yok söyle yok böyle, tam aksine bu grubun en samimi, en dogru konusanı bence Cigdemdir. Insallah 20.000 TL'yi alıp Banu'ya da gereken cevabı verecektir. :lepi:

ay bu yarışma da benimde favorim çiğdem..opuyorumnanaktan

o banu için yorum yapğmaya bile değmeyecek kadar basit bir kişilik kendisi zaten...

zaten alacağı sonunculukla(ki inşallah öyle olur halkın ona fazla oy vereceğini sanmıorum)kendisinin ne kadar basit bir sahış olduğunu anlayacaktır..
klava:

kemal ve hikmet daha önce kazanmış olduğu için :1closedeyes:

emel yapmacık olduğu için a.s

banuya gıcık olduğum için:1closedeyes:

birinci olmalarını istemiyorum....lmaz:

Çiğdem birinci olmalı....sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…