emel i tutyodum ama çidem e çeki verirken ama bozuldu delikafadulden
kocana tesekkur et sen demekle ne demek istedi emel hanim?
emel denen kişi mahalle ağzı ile konuşacak ya illa, onu belirtmek istedi sengözlerimebaksanab
nerde ne söyleyeceğini bilmeyen insanlar bu tarz konuşur.
kocana tesekkur et sen demekle ne demek istedi emel hanim?
yine haketmeyen kazandı.çiğdem bu işlerin ağlamakla kazanılacağını bildiği için ağladı hep.burda sinsi olan çiğdemdi bence ben banunun kazanmasını istiyodum ama baktım çiğdemle emel kaldı dedim emel olsun ama olmadı:1no2:malesef halkımız kim ağlayıp sızlıyosa ona oy veriyo neden artık gerçekleri görmek lazım.banu hiçte sinsi değil taaa baştan diyodu susmayacağım diye içinden geçeni söylüyo gerçekleri söylüyo bence
yine haketmeyen kazandı.çiğdem bu işlerin ağlamakla kazanılacağını bildiği için ağladı hep.burda sinsi olan çiğdemdi bence ben banunun kazanmasını istiyodum ama baktım çiğdemle emel kaldı dedim emel olsun ama olmadı:1no2:malesef halkımız kim ağlayıp sızlıyosa ona oy veriyo neden artık gerçekleri görmek lazım.banu hiçte sinsi değil taaa baştan diyodu susmayacağım diye içinden geçeni söylüyo gerçekleri söylüyo bence
emel denen kadın sürekli ilk 3 gün milletin yemeğini olumlu bir şekilde cevap vermeye çalıştı o da zoraki bir şekilde...sonra baktı banu hanımın yemekleri fos önce onu rakip gördü sonra rakiplikten çizdi...kendince şöyle düşündü çiğdem alır.bir plan yaptı banu ile aynı yolda gidelim,çiğdemi yerin dibine sokalım,duygusal kız kimseye doğru düzgün cevapta veremiyor dedi yürüdüler çiğdemin üzerine,kemalde çiğdemin hakkını savununca onuda eleştirdiler...
ama halk cevabı verdiii gerçek oyunculara.sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?