Yemekteyiz - Show Tv

çiğdem birinci oldu iyi oldu

o banu yokmu ne anasının gözü gülerken lafı sokuyo insanlara tatlı tatlı, çok sinir etti ekran başındakileride

çiğdem hanımefendilik yapıp kemalin taraftarı bana oy gönderdiyse teşekkür etmek istedi salak hikmette dikkat çekecek yaa oylama falan bitmiş daha oynama yapma yaa falan diyoo salak laf söyledi bal kabağışakkıdıkaydirigubbakcemile3

adalet dünyası her zaman iyi insanlar kazanır.hepsi yüklendi çiğdeme,kemale ama halk çok güzel cevap verdiiiii sengözlerimebaksanab

oleyy çiğdem birincii:lepi:banuya okadar sinir oluyodumki..yapmacık şeyy,gülmesi bile sinirinden gülüyomuş gibi..acayip itici:mymeka:HAK YERİNİ buldu:lepi::lepi:

emel denen kişi mahalle ağzı ile konuşacak ya illa, onu belirtmek istedi sengözlerimebaksanab
nerde ne söyleyeceğini bilmeyen insanlar bu tarz konuşur.

yok yok baska bisi vardi kesin kocasi ile ilgili kacirdik onu bilen beri gelsin yav

akşam izleyemedim
sonucu çok merak ediyordum
çok sevindim çiğdemin kazanmasına
o emel ile banu tam bir cadı
iyi niyetli güler yüzlü gözükmeye çalışıyorlar ama çok fesatlar çok fenalar
o ikisinden biri kazansaydı çok üzülürdüm
canım türk halkım seviyom sizi beee Şeniz a.s.

yine haketmeyen kazandı.çiğdem bu işlerin ağlamakla kazanılacağını bildiği için ağladı hep.burda sinsi olan çiğdemdi bence ben banunun kazanmasını istiyodum ama baktım çiğdemle emel kaldı dedim emel olsun ama olmadı:1no2:malesef halkımız kim ağlayıp sızlıyosa ona oy veriyo neden artık gerçekleri görmek lazım.banu hiçte sinsi değil taaa baştan diyodu susmayacağım diye içinden geçeni söylüyo gerçekleri söylüyo bence

emellllllllllllll banuuuuuuuuuuuu ikinizide yakalasam bi kaşık suda boğucam
hele banu seniiiiiiiii
ve de ikinizde bence çok çirkinsiniz lülülülülülü
kusura bakmayın
ay keşke bu yazıyı okusalar keşkeeeeeeeeeeee :lepi:

cigdeme cok haksizlik yapildi
ama hem kendileri birinci sectiler kendi elleriyle
hem de halk secti
o yuzden bisi demeye haklari yok

bence banu hep oynuyordu hep
devamlı yüzü gülüyordu ama alttal alttan lafları hep soktu
o güler yüzü hep halkı kandırmak içindi
ama çiğdem öle yapmadı
neyse o idi bence

alakası yok bence bende ağlayıp duygu sömürüsü yapanları sevmem benim çiğdemi tutmam onun ağlamasından değil ama banunun yaptığı hatayı kabullenmeyip daha böyle tere yağ gibi üste çıkmasından şakkıdı

emel denen kadın sürekli ilk 3 gün milletin yemeğini olumlu bir şekilde cevap vermeye çalıştı o da zoraki bir şekilde...sonra baktı banu hanımın yemekleri fos önce onu rakip gördü sonra rakiplikten çizdi...kendince şöyle düşündü çiğdem alır.bir plan yaptı banu ile aynı yolda gidelim,çiğdemi yerin dibine sokalım,duygusal kız kimseye doğru düzgün cevapta veremiyor dedi yürüdüler çiğdemin üzerine,kemalde çiğdemin hakkını savununca onuda eleştirdiler...
ama halk cevabı verdiii gerçek oyunculara.sengözlerimebaksanab

ohh çok sevindimm o CADALOZLARINkazanmadığına yaşasın türk adaletiiii:lepi:

emel de gider ayak yaptı yapacağını kocana teşekkür et dedi milleti meraka düşürdü bence zengin olduklarıiçin bu lafı söledii hani çevresi geniş vs diye tarkanda kavga çıkmasın diye örf pas etti şakkıdı

son hak yerini buldu onlarda çatlasın

kemalin dediği gibi neti açsalarda şu yorumlarımızı okusalarrrrsengözlerimebaksanab

evet planları tutmadı çünkü kemali hiç hesaba katmamışlardıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…