feysbuk kullanmayan biri olarak bu bilgileri öğrenemiycektim doğal olarak,teşekkürler adalayda güzel oldu bilgikaydirigubbakcemile5arkadaslar fesbuktaki yorum:
arkadaşlar NİŞANTAŞI-ŞİŞLİ NESRİN HANIM VE GRUBU LEVENT İLÇESİ OSMAN BEY VE HARUN BEY GRUBU KADIKÖY BAĞDAT CADDESİ GUBU ANKKARA KIZILCIHAMAM NECDET BEY VE GRUBU...ÇARŞI BEŞİKTAŞ GRUBU NİHAL HANIM VE GRUBU OLARAK ÇİĞDEM HANIMA GÖNDERDİĞİMİZ 500.000 SMS İLE BİRİNCİ YAPTIK...BANU HANIM ŞİRİNLİKMASKESİ ALTINDA YAPMACIK BİR KİŞİLİKTİ EMEL HANIM SİNSİ VE KÖTÜ KADINDI...DOĞALLIK VE ÇİĞDEM HANIMA KAZANDIRDIK....ARTIK İTİRAZ ETMEYİN..
o konusmaya baslayinca babama fenalik geliyordu tv nin sesini kisiyordum o derece artik:lepi:
arkadaslar fesbuktaki yorum:
arkadaşlar NİŞANTAŞI-ŞİŞLİ NESRİN HANIM VE GRUBU LEVENT İLÇESİ OSMAN BEY VE HARUN BEY GRUBU KADIKÖY BAĞDAT CADDESİ GUBU ANKKARA KIZILCIHAMAM NECDET BEY VE GRUBU...ÇARŞI BEŞİKTAŞ GRUBU NİHAL HANIM VE GRUBU OLARAK ÇİĞDEM HANIMA GÖNDERDİĞİMİZ 500.000 SMS İLE BİRİNCİ YAPTIK...BANU HANIM ŞİRİNLİKMASKESİ ALTINDA YAPMACIK BİR KİŞİLİKTİ EMEL HANIM SİNSİ VE KÖTÜ KADINDI...DOĞALLIK VE ÇİĞDEM HANIMA KAZANDIRDIK....ARTIK İTİRAZ ETMEYİN..
rica ederum canim..feysbuk kullanmayan biri olarak bu bilgileri öğrenemiycektim doğal olarak,teşekkürler adalayda güzel oldu bilgikaydirigubbakcemile5
banu kendini ciddi ciddi komik sanıyo ya,ona yanıyorum
konuyla alakası yok ama ben şimdi senin rütbeni okudum ve koptum ve banuya oy vermeyin gibi bişey olmuş buu:roflol:
banu hanim pecete yesin simdi :)))
:roflol::roflol::roflol:
banu ayrıca çok pasaklı,mutfakta çok özensiz çalışıyo,insan o saçları bi toplar adam gibişakkıdı,çok samimiyetsiz bi kadın,bide arabasını market çalışanına açtırdı dioki klimayıda aç-tatlicadiarzu-oldu cicim az yede uşak tut!!tabi diyemedi adaminsanlarla diyoloğu sanki müşterisi gibi,market sahibi kadına giderken tekrar hoşgeldiniz dedi kamil:roflol:
Kizlar simdi bana kizacaksiniz belki ama bende Banu taraftariydim,
en azindan Cigdemin evinde normal davrandi
Cigdem hemen ertesi gun onun evinde bile bile o sekilde davrandi.
Bizde de ben Banucuydum esim Cigdemci. :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?