Yemekteyiz - Show Tv

arkadaslar fesbuktaki yorum:

arkadaşlar NıŞANTAŞI-ŞıŞLı NESRıN HANIM VE GRUBU LEVENT ıLÇESı OSMAN BEY VE HARUN BEY GRUBU KADIKÖY BAĞDAT CADDESı GUBU ANKKARA KIZILCIHAMAM NECDET BEY VE GRUBU...ÇARŞI BEŞıKTAŞ GRUBU NıHAL HANIM VE GRUBU OLARAK ÇıĞDEM HANIMA GÖNDERDıĞıMıZ 500.000 SMS ıLE BıRıNCı YAPTIK...BANU HANIM ŞıRıNLıKMASKESı ALTINDA YAPMACIK BıR KıŞıLıKTı EMEL HANIM SıNSı VE KÖTÜ KADINDI...DOĞALLIK VE ÇıĞDEM HANIMA KAZANDIRDIK....ARTIK ıTıRAZ ETMEYıN..

çiğdemin kocası arkadaşlarına falanda söylemiştir atmıştır onlar mesajı hatta kontör parası bile vermiş olabilir.CADIARZUolurmu olur.

feysbuk kullanmayan biri olarak bu bilgileri öğrenemiycektim doğal olarak,teşekkürler adalayda güzel oldu bilgikaydirigubbakcemile5

işte olay budur:lepi::alkisalkisalkis

eveeet cıgdem kazandı oleeyyy kotunun ıyısı sonucta...emel nasılda kıskanclıgından kocana sukret dedı pıs karııı gozlerı doldu resmen ...ohh olsun o banuya da hıkmette amma donek cıktı haa tam politıkacı yuzsuz bı suratı var

konuyla alakası yok ama ben şimdi senin rütbeni okudum ve koptum ve banuya oy vermeyin gibi bişey olmuş buu:roflol:

banu hanim pecete yesin simdi :)))

:roflol::roflol::roflol:
banu ayrıca çok pasaklı,mutfakta çok özensiz çalışıyo,insan o saçları bi toplar adam gibişakkıdı,çok samimiyetsiz bi kadın,bide arabasını market çalışanına açtırdı dioki klimayıda aç-tatlicadiarzu-oldu cicim az yede uşak tut!!tabi diyemedi adaminsanlarla diyoloğu sanki müşterisi gibi,market sahibi kadına giderken tekrar hoşgeldiniz dedi kamil:roflol:

ay evet o saclarindan ben de igrendim insallah birinin yemegine duser de rezil olur dedim ama sansli cikti izmirli.:umursamaz:

banu hanım önce makarna yapmayı öğrensin delikafadulden

3/5 bilindik kelime öğrenmiş,bu kelimeleri kimse bilmiyordur ben konuşayım beni bilgili,görmüş geçirmiş insan sansın bunlar diyor...kafamçokkarıştı

ya ne kişilikler varmış insan zarrafıydım ama bu yemekteyiz sayesinde daha bir çok insan şekilleri göreceğim galiba sengözlerimebaksanab

Kizlar simdi bana kizacaksiniz belki ama bende Banu taraftariydim,
en azindan Cigdemin evinde normal davrandi
Cigdem hemen ertesi gun onun evinde bile bile o sekilde davrandi.

Bizde de ben Banucuydum esim Cigdemci. :roflol:

Kizlar simdi bana kizacaksiniz belki ama bende Banu taraftariydim,
en azindan Cigdemin evinde normal davrandi
Cigdem hemen ertesi gun onun evinde bile bile o sekilde davrandi.

Bizde de ben Banucuydum esim Cigdemci. :roflol:

canım sana katılıyorum.çiğdem banuya giderken kafasında kurdu kurdu bi açık bulsamda üstüne saldırsam dedi.banu gerçekleri söylüyoya ondan kimse sevmedi.bi peçetelik yüzünden ağlanırmı hiçbenneyaptımkikemalde çiğdemden oldu niye kendini temize çıkarmak için zaten türkiyenin en kötü adamı seçilmiş.milletin çiğdemi tutacağını anladı onun tarafa geçtiki kendide çiğdemde aklansın sevilsin tutulsun.

cigdemin gununde banuda emelde cok samimiyetsizdi..
banu makarnayi aldii tepeden tuttugu gibiii agzimi kocaman actii yedi durdu yapamadigi makarnayi..:roflol:
elinde yemek tarifleri ama yemek yapmaktan bir haberdi..
genelde hazir aldi susleyip masaya koydu..
uzerini bile degistirme geregi duymadi..:jeyyar:
cigdem sokaktan geldi degisti ustunu yemekleri yapamaz susten dediler yemekleride yapti mutfaginida topladi masasida superdi cok guzeldi sonra tekrar ustunu degisti..
emelde cok kotu garip bir kadin..lülülülülülü
banuda saniyorum doktor esinin cevresinden dolayi kendini ezi hissetmis hep bir ispat cabasi vardi..-tatlicadiarzu-
yuzu kadar guzel bir kadin degildi yazik ki...:dilcikar:

banu denen kadın gerçekten göründüğü gibi bir kadın değil.idrak gücü olanlar bunu çok iyi anlar.kadın peçeteyimi yiyeceksiniz dedi,kamera arkasında yok ben öyle bir şey demedim dedi.bu kadar yalan olmaz ya.:1closedeyes:

Ben Çiğdem'den hiç hoşlanmamıştım; ama Emel'den daha gerçek davrandığını düşünüyorum. Emel iyi yemek yapıyor, bu tartışılmaz; ama seyirciye oynadığını da farketmemek mümkün değildi. Bence Emel olacağına Çiğdem'in birinci olması iyi oldu.
Yalnız Emel Çiğdem'e "Siz bence eşinize teşekkür edin." deyince şaşırdım. Demek ki Çiğdem'in birinci seçilmesinde eşinin ve çevresinin payı fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…