Yemekteyiz - Show Tv

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hakketten he,kocana t,et dedi,ne kadar ayıp ya,nolursa olsun..denilicek lafmı yani..sonuçlar açıklanıcağı sırada emelin gözlerindeki hırsı gördünüzmü kızlar:1ninca:

hakeden kazandı..... ilahi adalet....ben hayatımda bunlar kadar antipatik bir ikili daha görmedim hele o banu neydi yaa kendini kasa kasa bir hal oldu bir cümle kurcam diye haber spikeri edasıyla zavallı tüketti kendini..

çünkü kocası zengin kontörleri kocan attı dmek istedi sunucuda konuşmasına izin vermedi zaten 10 bin tl.lik kontör harcasa 20 bin tl kazandı yine 10 binlik karı var :sinifsinif:

çok saçma insanın göbeği çatlar bee okadar msj atmak için çamur at izi kalsın oldu işte :1closedeyes:başkada bişey değil sanki emelle baunu azmı zanginler evlerini görmediniz galibaa hele emelin izmirdeki evi fevkalede idi

hakeden kazandı..... ilahi adalet....ben hayatımda bunlar kadar antipatik bir ikili daha görmedim hele o banu neydi yaa kendini kasa kasa bir hal oldu bir cümle kurcam diye haber spikeri edasıyla zavallı tüketti kendini..

o konusmaya baslayinca babama fenalik geliyordu tv nin sesini kisiyordum o derece artik:lepi:

:roflol::roflol:ayyy çok güldüm bu yoruma çok doğruyaakaydirigubbakcemile3

banunun göz makyajı iğrenç olmuştu,makyajsız daha hoş bence,o duruşlar neydi öle be sopa yutmuş gibi:1shok:bide salak bi gülümseme vardı paso:CüvCüv:
gerçektende spiker edalarındayı,çiğdemi beğenmiyolar akılları sıra kendileri çok çok kaliteliler ya!!!

ben mesaj gönerdim oylama için çiğdeme kullandım oyumu.1 mesaj gönderme hakkımız var oylama için yani bir numara tek bir kişiye atabiliyor.
çiğdemin kocası atsa heralde binlerce telefonla atacak oy olur mu öyle şey emel hanım nasıl iftira atıyor...fazla iftira atmasınlar.böyle adalet dünyası işte sengözlerimebaksanab

valla bana kalirsa asil o bani koca parasi yiyen tiplerden :))
camur at izi kalsin iste valla
cigdemin masasi misafirperverligi cok gzeldi
banu ile emel neysede

hikmet bey cocuk gibi azarladi durdu kadini
yine de cok alttan aldi cigdem..

ayyy her yeri kalite olsa kaç yazar şımarık şey valla çin malı gibiydi bence onların paketlediği bebeklere benziyodu:roflol:

hikmet kaybettiğini anlayınca iyice coştu zaten:roflol:çiğdeme nası yüklendi sonlarda:1closedeyes:

valla bana kalirsa asil o bani koca parasi yiyen tiplerden :))
camur at izi kalsin iste valla
cigdemin masasi misafirperverligi cok gzeldi
banu ile emel neysede

hikmet bey cocuk gibi azarladi durdu kadini
yine de cok alttan aldi cigdem..

onu hiç hatırlatma tülertmiş kafasını bi bilmiş edasıyla konuşuyo sözüm ona espiri yapıyo ama bi sözümüz varya söz biliyosan söyle ibret alsınlar bilmiyosan susta adamsansınlar tam bu adam gibiler için söylenmiş bence:dilcikar:

ayyy her yeri kalite olsa kaç yazar şımarık şey valla çin malı gibiydi bence onların paketlediği bebeklere benziyodu:roflol:

puhahahasırnaşık şey
çin malı gibi he:roflol:allah iyilini versin..bu kadar kibir nedir ya?paçozlar siz kimsinizki kadını beğenmiyosunuz?günah ama çok kırılgan zaten öle havalı kokoş olduğuna bakmayın,duygusal biri çiğdem,ben gerçi onuda sevmiyorum ama burda haklı olan oydu..emel beni delirtti banudan ziyade!!çok riyakar bir kadın oşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…