emel denen kadın sürekli ilk 3 gün milletin yemeğini olumlu bir şekilde cevap vermeye çalıştı o da zoraki bir şekilde...sonra baktı banu hanımın yemekleri fos önce onu rakip gördü sonra rakiplikten çizdi...kendince şöyle düşündü çiğdem alır.bir plan yaptı banu ile aynı yolda gidelim,çiğdemi yerin dibine sokalım,duygusal kız kimseye doğru düzgün cevapta veremiyor dedi yürüdüler çiğdemin üzerine,kemalde çiğdemin hakkını savununca onuda eleştirdiler...
ama halk cevabı verdiii gerçek oyunculara.sengözlerimebaksanab
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çiğdemde çok şaşırıd o lafa ama tarkan beyde olayı ört bas etti acaba kanala paramı yedirdiCADIARZU
yok yok baska bisi vardi kesin kocasi ile ilgili kacirdik onu bilen beri gelsin yav
hakketten he,kocana t,et dedi,ne kadar ayıp ya,nolursa olsun..denilicek lafmı yani..sonuçlar açıklanıcağı sırada emelin gözlerindeki hırsı gördünüzmü kızlar:1ninca:
görülmicek gibi değildiki açıkçası ben korktum o kadındandelikafadulden
çünkü kocası zengin kontörleri kocan attı dmek istedi sunucuda konuşmasına izin vermedi zaten 10 bin tl.lik kontör harcasa 20 bin tl kazandı yine 10 binlik karı var :sinifsinif:
hakeden kazandı..... ilahi adalet....ben hayatımda bunlar kadar antipatik bir ikili daha görmedim hele o banu neydi yaa kendini kasa kasa bir hal oldu bir cümle kurcam diye haber spikeri edasıyla zavallı tüketti kendini..
hakeden kazandı..... ilahi adalet....ben hayatımda bunlar kadar antipatik bir ikili daha görmedim hele o banu neydi yaa kendini kasa kasa bir hal oldu bir cümle kurcam diye haber spikeri edasıyla zavallı tüketti kendini..
valla bana kalirsa asil o bani koca parasi yiyen tiplerden :))çok saçma insanın göbeği çatlar bee okadar msj atmak için çamur at izi kalsın oldu işte :1closedeyes:başkada bişey değil sanki emelle baunu azmı zanginler evlerini görmediniz galibaa hele emelin izmirdeki evi fevkalede idi
banunun göz makyajı iğrenç olmuştu,makyajsız daha hoş bence,o duruşlar neydi öle be sopa yutmuş gibi:1shok:bide salak bi gülümseme vardı paso:CüvCüv:
gerçektende spiker edalarındayı,çiğdemi beğenmiyolar akılları sıra kendileri çok çok kaliteliler ya!!!
he valla kemalin de oylarini aldin dedi geberdm gulmektenhikmet kaybettiğini anlayınca iyice coştu zaten:roflol:çiğdeme nası yüklendi sonlarda:1closedeyes:
valla bana kalirsa asil o bani koca parasi yiyen tiplerden :))
camur at izi kalsin iste valla
cigdemin masasi misafirperverligi cok gzeldi
banu ile emel neysede
hikmet bey cocuk gibi azarladi durdu kadini
yine de cok alttan aldi cigdem..
ayyy her yeri kalite olsa kaç yazar şımarık şey valla çin malı gibiydi bence onların paketlediği bebeklere benziyodu:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?